ОДЕСЬКИЙ суд зобов'язав ДІТЕЙ РЕКТОРА БУДІВЕЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ знести багатоповерхові «НАХАЛСТРОЙ»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одеський окружний адміністративний суд зобов'язав фірму «СК Фамільний будинок» знести самовільно збудований будинок на уліе Костанді, 127. Про це редакціі368.media розповіло джерело в суді.

Йдеться про споруджуваному чотириповерховому багатоквартирному будинку. Будівельна компанія зареєстрована в Арцизі і належить сімейству килимові - двом братам Дмитру та Юрію, а також отця Анатолія Коврову. Директором значиться один з братів - Дмитро Ковров. Сам Анатолій Ковров недавно призначений ректором Одеської державної академії будівництва та архітектури. Цей факт додає пікантності всієї історії. Фірма керівника ВНЗ, який навчає будівельників, веде роботи з безліччю порушень.

Фірма керівника ВНЗ, який навчає будівельників, веде роботи з безліччю порушень

Варто відзначити, що перші скарги на будівництво з'явилися ще в лютому 2015 року. Відповідна тема з'явилася на «Одеському форумі» . На будівництво цього будинку неодноразово надходили колективні скарги мешканців. Люди вважали, що будинок будують незаконно, самовільно, буквально впритул до навколишніх приватних будинків.

«Ковров старший виступає головним інженером проекту на Костанді, 127. За цією адресою у нього цілих три проекти. Кожній інстанції він надав різні проекти будівництва, а зараз, наскільки нам стало відомо, він готує нову декларацію за новим проектом на ту ж адресу. Це велика корупційна схема », - розповіла в серпні 2015 року член ініціативної групи Олена Коцупей газеті «Одеська правда» .

килимів килимів

Крім того, Генпланом міста і зовсім не передбачено подібне будівництво в цьому районі. Головний архітектор міста Олександр Голованов тоді відповів, що управління архітектури дійсно видавало містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки ще в листопаді 2014 року. Однак мова йшла про будівництво приватного житлового будинку з вбудованим гаражем і відкритим басейном. Тоді ж Голованов порекомендував звернутися в ДАБК, оскільки саме інспекція займається архітектурно-будівельним контролем.

У суді встановили, що побудований будинок повністю суперечить проекту. Тут насправді зводили багатоповерхівку на 59 квартир. Суд погодився з доводами ДАБК і зобов'язав власника знести самовільно по Сам Анатолій Ковров історію з незаконним будівництвом вважав провокацією через вибори ректора, придуманої опонентом Дорофєєва. Примітно, що на сайті новобудов Одеси вказано, що всі квартири в цьому будинку вже розкуплені.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online