Собянін відкрив основну сцену "Современника" на Чистих ставках після реставрації

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал мера і уряду Москви

Сергій Собянін відкрив основну сцену театру "Современник" на Чистопрудному бульварі після капітального ремонту. Він також привітав з днем ​​народження художнього керівника театру Галину Волчек, чий ювілей співпав із завершенням ремонту театру.

"Вітаємо вас з поверненням до рідного дому. Звичайно, подорож було довгим, але воно щасливо закінчується. Спасибі вам за мужність", - сказав Собянін.

Мер зазначив, що два роки були непростими, але цей час не стало втратою для "Современника".

"Ви працювали, творили, глядач вас не забув. А ми з колегами активно працювали над тим, щоб історична будівля знайшло нове життя, яку хочуть артисти і глядачі. Я сподіваюся, що нам це вдалося зробити", - зазначив мер.

Трупа у відповідь попросила Собяніна дотримати театральну традицію - забити монету в сцену.

Своє перше приміщення московський "Современник" отримав в 1961 році за адресою: Тріумфальна площа (в той час - площа Маяковського), будинок № 1. У 1974 році театр переїхав в будівлю колишнього кінотеатру "Колізей" на Чистопрудному бульварі, 19.

У вересні 2016 року почалася реставрація історичної будівлі площею 7060 квадратних метрів. За цей час було виконано зміцнення фундаментів, посилення плити залу для глядачів, заміна покрівлі та перекриття сценічної коробки; гідроізоляція підвалів, відновлення зовнішнього історичного вигляду будівлі, архітектурно-художнє підсвічування фасаду і реконструкція вхідної групи, заміна кондиціонерів, крісел в залі для глядачів, обладнання інженерних систем театру. Також відновлено напис на фасаді "Кінотеатр'" Колізей ", ліпнина і елементи карнизів.

Роботи проводилися за проектом заслуженого художника Росії Олександра Боровського. Генпідрядником виступила "Ренесанс-Реставрація". Перших глядачів після ремонту театр прийме 20 грудня.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online