Скільки аеропортів в Дубаї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На цікавить наших читачів питання «Скільки аеропортів в Дубаї» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Добрий день! Перший раз вирішили поїхати в Дубай, скільки аеропортів в Дубаї? Підкажіть будь ласка

25.01.2017 RussianBear


На цікавить наших читачів питання «Скільки аеропортів в Дубаї» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Туристи, жодного разу не відпочивали в ОАЕ, часто хочуть дізнатися, скільки аеропортів в Дубаї. В одному з найбільш розвинених міст Еміратів розташоване два аеропорти, які приймають міжнародні рейси з різних країн. Перший з них під назвою Dubai International Airport DXB був зведений в далекому 1960 році, коли туристична сфера в Дубаї почала набирати обороту і стала основною статтею доходу міста.

Протягом тривалого періоду часу аеропорт багато разів розширювали і всіляко модернізували, після чого в 2009 році Dubai International Airport DXB відкрив свої двері для перших приїжджих. В даний час цей аеропорт є найбільшим на території Близького Сходу, а його пропускна здатність величезна.

Незважаючи на наявність в Дубаї міжнародного аеропорту, керівництво емірату в 2007 році прийняв рішення про будівництво нового аеровузли Maktoum International Airport, названий на честь правителя міста. На даний момент масштабний проект до кінця не реалізований, проте аеропорт має можливість приймати міжнародні рейси.

Окремо варто відзначити, що аеропорти Дубая пропонують туристам широкий спектр послуг, що включає зони фуд-корти, численні магазини, комфортабельні місця для відпочинку, точки доступу до wi-fy, спеціальні лежаки і навіть безкоштовний душ.

Перший раз вирішили поїхати в Дубай, скільки аеропортів в Дубаї?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online