Вибух в Домодєдово

  1. Грани.Ру: В аеропорту Домодєдово прогримів вибух, є жертви

Грани.Ру: В аеропорту Домодєдово прогримів вибух, є жертви

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У міжнародному терміналі аеропорту Домодєдово прогримів вибух. За даними правоохоронних органів, є жертви і поранені. ЗМІ повідомляють про 20 загиблих. В аеропорту спостерігається сильне задимлення. На місце виїхали кілька бригад Центру медицини катастроф і криміналісти з Слідчого комітету. По тривозі піднято особовий склад Головного управління МВС на транспорті.
А в цей час, наші доблесні правоох..тельние органи і бабуся-ГеБушка ганяються за Нємцовим, Лимоновим і Тором; НАНОпрезік дуже багато говорить про модернізацію і демократизації; а "тожеграждан Росії" з Північного Кавказу збираються розселяти по території центральних російських областей.
Хрест "російської людини", "людини імперії" в тому, що б "зневажати комфорт" і вперто нести всі тяготи "месіанства" і "пошуку істини", бути причетним до "сакрального змісту держави рассейского", незважаючи ні на які теракти.
Так сказали б в цьому місці різні Єгор Холмогорова, Сергії Пургеняни, Константіни Залупіни, АлександрАндреічі Проханова та інша імперська мразь.
Ось це і є весь "сакральний сенс" вашої йобаний імперії, мерзоти.
Російська кров, на якій ви паразітіруете, і якої харчуєтеся.
Але нічого.

Кінець буде скоро.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online