В якому банку можна взяти кредит з поганою кредитною історією?

  1. Різновиди поганих кредитних історій
  2. Який банк вам потрібен

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Від подібної ситуації не застрахований ніхто: іноді роботодавці запізнюються з виплатою заробітної плати, іноді раптово не сходиться сімейний бюджет через непередбачених витрат, і ось ви приходите в банк взяти кредит, але отримуєте там відмову Від подібної ситуації не застрахований ніхто: іноді роботодавці запізнюються з виплатою заробітної плати, іноді раптово не сходиться сімейний бюджет через непередбачених витрат, і ось ви приходите в банк взяти кредит, але отримуєте там відмову. Багато людей навіть не підозрюють про існування кредитної історії, так само як і про те, що історію цю дуже легко зіпсувати, тим самим значно зіпсувавши собі в майбутньому можливість взаємодіяти з банками, зокрема отримувати кошти в кредит.

Що ж собою являє погана кредитна історія і як її можна заробити? Насправді, тут все дуже просто: будь-позикодавець краще позичати того, в чиїй своєчасну виплату він упевнений. Поганою кредитною історією можна розжитися в тому випадку, якщо ви прострочили попередні виплати або є несплата за минулими позиками. На то бувають найрізноманітніші причини, але навіть самі поважні з них хвилюють банк в найостаннішу чергу. Ви можете прострочити виплату на місяць, а можете на один день, але тільки від рішення банку буде залежати, зіпсуєте ви цим свою кредитну історію. Що ж стосується фінустанови, то воно, як будь-яка система, спирається тільки на існуючі правила і нікому не робить поблажок.

Читайте також: В якому банку можна взяти кредит, якщо у вас вже є кредит

Різновиди поганих кредитних історій

Насправді, ймовірність того, що ви розживеться поганою кредитною історією, лише одного разу скориставшись в банку цією можливістю, дуже велика. І справа навіть не в стабільності економіки або вашої впевненості в завтрашньому дні. Далеко не всяке виникнення поганою кредитною історії відбувається виключно з вини людини, яка взяла кредит, так що причини їх виникнення слід розглянути більш уважно.

  1. Прострочка платежу. Про це вже говорилося вище. Деякі банки готові ощасливити свого позичальника поганою кредитною історією просто за прострочений день. Щоб запобігти подібній неприємну ситуацію, уважно вивчіть пропозиції банків. Чи не в кожному банку можна зіткнутися з такими драконівськими правилами, деякі з них досить лояльні по відношенню до своїх клієнтів, і допускають прострочення платежу в межах двох тижнів. Так що краще відразу підшукати відповідний банк, ніж потім шкодувати про втрачені можливості.
  1. Неможливість погасити кредит. Ось ця ситуація зіпсує вам кредитну історію просто геть. З такою історією ви навряд чи зможете знову взяти кредит, а з огляду на, що банк буде, швидше за все, з вами судитися - чи найближчим часом зможете. Подібного краще не допускати, в якій би ситуації ви не виявилися, інакше погіршитися вона може капітально.
  1. Невеликі затримки з виплатами. Як вже говорилося вище, досить багато банків готові пробачити прострочення в кілька днів, і в цьому піти клієнту назустріч. Однак можна розжитися досить відчутними неприємностями, якщо поповнення на вашому кредитному рахунку в банку почнуть з'являтися з невеликим запізненням регулярно. Це буде вже порядком зіпсованою кредитною історією, так що не всякий банк погодиться вам її пробачити. У будь-якому випадку досить складно взяти і переконати систему в тому, що ви виплачували платежі із запізненням чи не навмисне, а в силу обставин, що склалися, і іншого виходу з ситуації для вас не було.
  1. Помилково погана кредитна історія. Попередні варіанти описували випадки, коли кредитну історію псували безпосередньо люди, які виплачують кредит. Але варто мати на увазі, що навіть сама система може взяти і зіпсувати вашу історію, зрозуміло, ненавмисно, а ви навіть здогадуватися про це не будете. Відбувається це досить просто: ви виробляєте платіж в останній або один з останніх днів призначеного терміну, але платіж відзначається погашеним з запізненням на кілька днів. Вся справа в тому, що ви платите готівкою, яким треба пройти кілька етапів, щоб потрапити на рахунок банку в електронному вигляді. Та й з електронними грошима такі випадки не рідкість. Це зазвичай трапляється перед святами і вихідними, але може взяти і статися практично в будь-який інший час. Де-факто оплата зроблена вчасно, а де-юре - ви в числі прострочили оплату. В такому випадку слід вимагати розгляду, і якщо в банку визнають свою провину (якщо очевидно, що оплата зроблена вчасно, а все інше - вина їх співробітників), то вашої кредитної історії буде повернуто початковий хороший статус.
  1. Дострокове погашення кредитів. Можливо, ви будете здивовані, але так само, як і злісних неплатників, прострочував дні оплати, в банку не люблять тих, хто передчасно виплачує кредити. Це поганий клієнт, який позбавляє прибутку банківську систему. Тут вже якщо не хочеться переплачувати, то краще відмовитися від того, щоб взяти кредит, а якщо брати кредит, то виплачувати всі, щоб уникнути поганих відносин з банківською системою в подальшому. Бажання ж скоріше позбутися від боргів і терміново погасити платежі призведе до того, що взяти новий кредит стане в рази складніше.

Який банк вам потрібен

Раз вже стало зрозуміло, що ви володієте поганою кредитною історією, то залишається дізнатися, в якому банку при подібних обставинах можна взяти кредит? Якщо тільки ви не винні в простроченні, а її вина лежить на банку, з яким вам доводилося мати справу, і ви зможете це довести, подальших проблем у вас не виникне. У всіх інших випадках необхідно шукати вихід із ситуації. Можемо запропонувати наступні з них:

  • окремі банки, які не відмовляються від роботи з такими клієнтами. Насправді, банків, готових працювати з клієнтами з поганою кредитною історією, більш ніж достатньо. У наш час зберегти хорошу кредитну історію практично неможливо, так що за умови, що в ній немає нічого кримінального, швидше за все, оформити на вас новий кредит буде можна. У цей список можна внести практично будь-який комерційний банк. І не важливо, яке ваше місце розташування і проживання: Москва і СПб або Саратов, Уфа, Красноярськ, Перм ... Ви без праці відшукаєте банк, який не відмовиться вас обслужити;
  • нові банки. Зазвичай від нових клієнтів з поганою кредитною історією відмовляються тільки ті, у кого вже є напрацьована роками клієнтська база. Рідкісний молодий банк готовий взяти і відмовити у видачі кредиту новому клієнтові, якщо у нього був прострочений платіж за попереднім займу. В такому банку, швидше за все, не стануть дивитися на те, що було раніше, і дадуть необхідну суму грошей;
  • магазини. Якщо ви хочете здійснити покупку побутового плану, а в банку відмовили давати кредит, як людині з поганою кредитною історією, вам можна оформити кредит через магазин. Банки отримують відомості з Бюро кредитних історій, а ось магазини мають цими даними вкрай рідко. Таким чином, можна взяти кредит на покупку буквально всього: від побутової техніки і до автомобіля. Більш того, здійснюючи операцію з інтернет-магазином, ви зможете провести її онлайн і без поручителів.

Читайте також: Який банк дасть кредит на погашення інших кредитів

Навіть володіючи поганою кредитною історією, цілком реально взяти кредит на вигідних і повністю влаштовують вас умовах, однак треба бути готовим до того, що в першому ж банку вам, швидше за все, в цьому відмовлять, і пошук повинен тривати. Звичайно, існують способи піти в обхід цієї системи, та ж покупка через інтернет-магазин, але вона дієва тільки в тому випадку, якщо гроші вам потрібні саме на цю покупку, а не на відкриття свого бізнесу або щось подібне.

Що ж собою являє погана кредитна історія і як її можна заробити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online