Що буде, якщо не платити кредит взагалі

  1. Найбільш поширені міфи про колекторських агентствах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні багато людей, взявши кредит в Російському Стандарті або будь-якому іншому банку, з часом можуть зазнавати фінансових труднощів. Відразу виникає резонне питання: як законно не платити кредит, якщо платити нічим ?

як законно не платити кредит, якщо платити нічим

Порада: щоб отримати фінансову допомога при простроченнях по кредитах , Слід звернутися до мікрофінансовим організаціям. Це дозволить своєчасно зробити оплату і не отримати штрафні санкції.

також взяти кредит на погашення інших кредитів можна в таких банках, як ВТБ24, Сбербанк, Тінькофф, Ренесанс Кредит, Альфа-Банк і т.д. Для економії часу отримати попереднє схвалення рекомендується через інтернет, не приїжджаючи в банк. Подати заявку на кредит в ВТБ24 , Тінькофф, Ренесанс Кредит можна, заповнивши на їх офіційному сайті анкету. Відразу дозволяється подавати кілька заявок. Також іноді не зайвим буде взяти участь в програмі «Кредитний доктор» від Совкомбанк .

При виникненні фінансових труднощів спробуйте зменшити свій платіж за рахунок відмови від страховки. Для цього необхідно буде дізнатися, чи можна відмовитися від страховки по кредиту після його отримання .

Що ж краще робити, якщо взагалі ніяк не виходить платити кредит? Слід розуміти, що ваша кредитна історія буде геть зіпсована, і в подальшому при зверненні за позикою в банк вам точно відмовлять. Єдиним шансом отримати невеликий позику стануть мікрофінансові організації або приватні інвестори, яким доведеться залишити в заставу якесь майно.

Але якщо втрата доброго імені у фінансовому середовищі вас зовсім не бентежить і ви готові до візитів колекторів, постійним дзвінків з погрозами, судових розглядів, тоді можете сміливо не платити кредит. Однак слід розробити план дій, щоб все перераховане вище пройшло з мінімальними наслідками для вас і вашої родини.

Найбільш поширені міфи про колекторських агентствах

Нове слово (колектори) зовсім недавно увірвалося в наше повсякденне життя. Багато асоціюють образ працівника, що вибиває борги з безнадійних клієнтів банків, з якимсь хамським бандитом в шкіряній куртці з короткою стрижкою. Так, в чем-то тут є частка істини. Без хорошого залякування колекторам просто не обійтися в їх професії. Вам можуть зателефонувати посеред ночі і зажадати борг, далі можуть послідувати наступні натяки:

Що ж краще робити, якщо взагалі ніяк не виходить платити кредит?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online