Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Сквирському районі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

23 січня 2017 р 10:00

Київська область - регіон з вигідним географічним положенням, широкими логістичними можливостями і багатим ресурсним потенціалом. У всіх 25 районах Київщини влади активно шукають інвесторів, яким обіцяють сприяння, любов і зелене світло у всіх починаннях. Щоб пролити світло на те, чому і як мають намір спокушати чиновники столичного регіону потенційних інвесторів, Київ Vласть запустила цикл матеріалів "Сезон інвестицій". Сьогодні наша розповідь - про Сквирському районі Київщини.

Сквирський район розташований на південному заході Київської області. Адміністративний центр - місто районного підпорядкування Сквира. Площа - 980 кв.км. Район налічує 1 міськрада і 27 сільських рад.

В інвестиційному паспорті Сквирського району позначено 19 земельних ділянок для промисловості, сільського господарства, а також 2 об'єкти незавершеного будівництва.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ІНВЕСТОРА

Підписуйтесь на новини "Київ Vласть"

фруктові сади

У селі Малі Єрчики розташована ділянка розміром 1,8 га з приміщенням на 531,8 кв.м. Поруч є недобудована газова котельня, погріб в аварійному стані, колодязь. Приміщення для подальшої експлуатації вимагає капремонту (часткової заміни даху, підлоги, встановлення опалення).

Контакти: Баблюк Наталія Олексіївна, (04568) 3-56-45

Ще одна пропозиція КРАСНОЛІСЬКЕ сільради - ділянку по вул.Леніна на 26 га, на території якого розташований недоглянутий фруктовий сад. Є газопостачання та електрику.

Контакти: Шабатин Віктор Олексійович, (04568) 3-27-21

Для забудови в райцентрі

Ще один вільний ділянку в Сквирі площею 0,4 га розташований по вул.Соборній, призначений для будівництва багатоквартирного будинку. Умови користування - оренда або продаж. Комунікації розташовані на відстані 10-20 метрів від ділянки. Відстань від Києва - 110 км.

Крім того багатоквартирне житло можна спорудити ділянці в 0,3 га по вул. Богачесвского. На землі є всі необхідні комунікації. Знаходиться земля в 100 метрах від дороги Ставище-Житомир.

За ул.Ліповецкой в ​​райцентрі є вільна ділянка на 0,5 га для будівництва комунального ринку. Проекту будівництва поки немає. Ділянка на 0,3 га в Сквирі для будівництва житлового будинку. Відстань від комунікацій - 100 метрів.

Контакти: Скочко Валерій Анатолійович, (04568) 5-36-95

виробництво їжі

У місті Сквира ділянку площею 5,5 га пропонується для облаштування об'єкта підприємства харчової промисловості. Ділянку можна придбати або взяти в оренду. Каналізація, джерела водо- і газопостачання перебувають в 300 м від ділянки, електрику - на відстані 120 метрів. Знаходиться об'єкт за межею міста, поруч автодороги "Кременець-Біла Церква" і "Житомир-Ставище". Відстань від Києва - 110 км.

Контакти: Скочко Валерій Анатолійович, (04568) 5-36-95

У селі Малі Лисівці є 1,2 га земель несільськогосподарського призначення, які пропонуються для облаштування підприємства переробної промисловості. Ділянка знаходиться біля автодороги "Житомир-Ставище". До Києва - 134 км.

Схожий ділянку на 0,9 га є в селі Миньківці. Поблизу ділянки немає джерел водопостачання та каналізації, однак, газ і електрику знаходяться на відстані 10 метрів. На цій ділянці розташовано приміщення старого дитсадка площею 540 "квадратів".

Контакти: Свінціцький Богдан Віталійович (04568) 3-21-45

У селі Пустоварівка інвестору пропонують виробляти продукти харчування, викупивши ділянку площею 0,7 га. З комунікацій в наявності - електрику і газ. На території знаходиться приміщення старого клубу на 344 кв.м., яке можна перепрофілювати для побутових потреб. Відстань від Києва - 105 км.

Контакти: Милькевич Сергій Леонідович, (04568) 2-21-45

КРАСНОЛІСЬКЕ сільрада пропонує ділянку на 2,84. Тут немає каналізації і водопостачання. На території знаходиться приміщення старої школи, побудованої понад 100 років тому. До Києва - 110 км.

У селі Шаліівка (132 км від Києва) для потенційного підприємця є ділянка на 2,2 гектара з категорії земель сільгосппризначення. Є газопостачання, електрику (20 метрів). В 2 км знаходиться автодорога "Житомир-Ставище".

Контакти: Бовкун Любов Миколаївна (04568) 2-25-35

У Мовчанівка (137 км від Києва) є ділянка на 1,17 га, з комунікацій - тільки електрика. Тут знаходиться об'єкт незавершеного будівництва - школа-клуб. Крім того, сільрада пропонує наділ площею 0,42 га з приміщенням дитячого садка. Земля знаходиться біля автодороги районного значення.

Контакти: Левадний Роман Олександрович, (04568) 3-55-45

У селі Рибченци разом з приміщенням недіючої школи пропонується 0,5 га для підприємства харчової промисловості, а також ділянку з недобудованою лазнею на 0,25 га. Автодорога знаходиться в 50 метрах, до Києва - 137 км. Також в сільраді пропонують 1,6 га землі в Рибчинці з приміщенням недіючої школи.

Контакти: Баблюк Наталія Олексіївна, (04568) 3-56-45

У Дулицький сільраді для інвесторів є 0,78 га для підприємства харчової промисловості. У 8 км від ділянки знаходиться автодорога "Житомир-Ставище", джерело електрики - в 50 метрах. На території знаходиться приміщення неробочий лазні.

Контакти: Чарупа Наталя Яківна, (04568) 2-86-43

У селі Великі Єрчики в 118 км від столиці пропонують 2,26 га землі з приміщенням непрацюючої школи. Найближча автодорога розташована в 100 метрах від ділянки, джерело електрики - в 50 метрах.

Контакти: Чмир Сергій Миколайович, (04568) 2-77-45

У Великому Половецькім (118 км від Києва) пропонують 0,75 га для промислового підприємства. На території розташований недіючий дитячий садок. Є всі комунікації, крім каналізації. Найближча автодорога знаходиться в 200 метрах від ділянки.

Контакти: Марченко Галина Миколаївна, (04568) 3-57-44

Незавершене будівництво

У райцентрі Сквирщини по вул.40-річчя Жовтня, 21 розташовано незавершене будівництво школи. Об'єкт знаходиться у веденні департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації. Тут пропонується облаштувати об'єкт харчової промисловості. Тут вже проведені земельні роботи і частково зведено фундамент. У Сквирської РДА обіцяють, що вартість покупки або оренди недобудови буде визначена незалежною експертизою.

Контакти: Писаренко Віталій Григорович, (04568) 5-36-95

Ще один недобудований об'єкт в Сквирському районі - культурно-освітній центр на 102 учні в селі Мовчанівка. Пропонується перекваліфікувати під об'єкт харчової або легкої промисловості. Площа приміщення за проектом - 1600 "квадратів". З комунікацій на відстані 300 метрів підведена електрика. Тут побудовано 2 поверхи, перекрито 60% другого поверху (рівень готовності об'єкта - 10,7%). Вартість оренди або продажу об'єкта ще не встановлена, проект вимагає коригувань.

Контакти: Левадний Роман Олександрович (04568) 3-55-45, 098 998-19-47

Кого чекають?

Начальник відділу економічного розвитку Сквирської РДА Олександр Пілюта розповів KV , Що сьогодні в Сквирському районі найбільше чекають інвесторів, що бажають розвивати сільськогосподарську переробку.

"Найперспективніша для району галузь - це переробка сільськогосподарської продукції та харчова промисловість. Зокрема, великий потенціал є в сфері переробки м'ясної продукції (можливо, навіть на експорт). У нас багато землі сільгосппризначення, багато виробників м'яса, і завдяки цьому в Сквирському районі можна з успіхом налагодити виготовлення м'ясної продукції. Якщо говорити про будівництво житла, то це не особливо актуальне питання. Його зараз вистачає і на вторинному ринку. На біржі праці у нас багато людей очікують саме нових підприємств, здатних забезпечити району нові робочі місця ", - розповів Олександр Пілюта

Ч ітайте:

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Бориспільському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Фастівському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Богуславському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Броварському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Яготинському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Іванківському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Макарівському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Переяслав-Хмельницькому районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Обухівському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Рокитнянському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Васильківському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Згурівському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Баришівському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Володарському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Таращанському районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Кагарлицькому районі

Сезон інвестицій: актуальні пропозиції для бізнесу в Бородянському районі

Київ Vласть

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online