Купити квартиру в лізинг від забудовника в новобудовах Мінська. Лізинг житла для фізичних осіб

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лізинг житла в Білорусі набув популярності пару років назад і вже встиг стати досить затребуваним рішенням квартирного питання серед фізичних осіб завдяки невеликому початкового внеску і низькою процентною ставкою

Лізинг житла в Білорусі набув популярності пару років назад і вже встиг стати досить затребуваним рішенням квартирного питання серед фізичних осіб завдяки невеликому початкового внеску і низькою процентною ставкою. Слід враховувати, що цей фінансовий механізм поширюється тільки на готове житло.

Хочете скоріше придбати власне житло? Bir.by і АСБ Лізинг пропонують вам спеціальні умови по придбанню квартири в лізинг.

Що таке лізинг?

Під лізингом маються на увазі майнові відносини, коли лізингоодержувач (тобто ви) звертається до лізингодавця ( АСБ Лізинг ) З проханням придбати майно у тимчасове користування. лізингодавець ( АСБ Лізинг ) Набуває у власність майно, а ви відшкодовує його вартість періодичними платежами. В кінці виплат майно переходить у вашу власність. Можна сказати, що лізинг - це кредит в формі переданого в користування майна.

Переваги лізингу нерухомості з Bir.by

Bir.by спільно з АСБ Лізинг пропонує вам взяти участь у вигідній партнерській лізинговою програмою:

  • Ми пропонуємо найнижчу процентну ставку на сьогоднішній день, - всього 4,5% - що не нанесе шкоди вашому сімейному бюджету.
  • Термін по виплатах варіюється від 1 до 20 років. Ви можете вибрати комфортний період виплат за лізинговим договором.
  • Початковий внесок становить 20-40%. Ми пропонуємо вам внести ту суму, яку ви вважаєте оптимальною з урахуванням фінансового стану сім'ї.
  • Умови договору не зміняться, навіть якщо придбана вами квартира подорожчає. Будьте впевнені: щомісячні виплати не стануть більше.
  • При виникненні форс-мажорних ситуацій ви можете претендувати на відстрочку виплати основного боргу. Також указ, який регулює лізинговий механізм, передбачає, що в подібних випадках можна змінити обличчя, яке виконує зобов'язання з боку лізингоодержувача.
  • Великий вибір квартир. Ви зможете вибрати відповідну саме вам квартиру в сучасних багатофункціональних комплексах Маяк Мінська , Minsk World , Чайковський , парк Челюскінців , Vogue , а також Вівальді , Які розташовуються в престижних районах міста.

Крім того, купити квартиру в лізинг в Мінську може не тільки громадянин Білорусі, а й іноземні громадяни, які проживають в країні на постійній основі.

Як відбувається покупка квартири в лізинг?

Насправді, все досить просто:

  • Ви вибираєте квартиру на сайті Bir.by .
  • Далі звертаєтеся до лізингодавцю - АСБ Лізинг - і укладаєте договір.
  • Після цього АСБ Лізинг купує обрану квартиру.
  • Ви вносите первинний платіж і робите ремонт у вашій новій квартирі!
  • Чи не забуваєте вносити щомісячні платежі АСБ Лізинг і вже переїжджаєте в квартиру.
  • Після того, як виплачені всі внески, квартира переходить у вашу власність!

Вимоги до лізингоодержувача

фізичні особи, громадяни Республіки Білорусь та іноземні громадяни (особи без громадянства), які постійно проживають і мають постійне джерело доходів на території Республіці Білорусь

Предмети лізингу житлова нерухомість (нові готові квартири з правовстановлюючими документами) Валюта розрахунків білоруський рубль Ставка по лізингу,% річних 1-ий рік - 4.0%
починаючи з 2-ої року - 12.0% Термін лізингу від 13 до 240 місяців Первинний внесок (аванс) від 20% до 40% вартості житлового приміщення

* Ставки можуть змінюватися відповідно до умов лізингової програми

Зацікавив лізинг? Дізнайтесь більше .


Для більш докладної інформації приїжджайте до нас в офіс, або телефонуйте:

Адреса: Вул. Мстіславца 9 (Dana Center, 1 поверх)
ст. м. «Схід», навпаки нац. бібліотеки Телефон: +375 17 269-32-90
Телефон відділу продажів +375 17 39-39-465
Графік роботи:

з 08:30 до 20:30 по буднях

з 10:00 до 20:00 у вихідні дні

Хочете скоріше придбати власне житло?
Що таке лізинг?
Як відбувається покупка квартири в лізинг?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online