Кредит під заставу нерухомості - які умови від банків?

  1. Яку нерухомість люблять банки?
  2. Основні вимоги до позичальника

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вигідні кредитні пропозиції кредит готівкою

заявка в 5 банків України

до 250 000 грн

макс. сума

кредит готівкою

до 5 років

до 100 000 грн

макс. сума

на карту терміново

з поганою кредитною історією

до 2 000 грн

макс. сума

кредитна карта

55 днів без нарахування%

до 75 000 грн

макс. сума


Вигідні кредитні пропозиції кредит готівкою   заявка в 5 банків України   до 250 000 грн   макс

Хоча теоретично банки України повинні видавати кредит під заставу нерухомості без жодних проблем, на практиці все трохи інакше Хоча теоретично банки України повинні видавати кредит під заставу нерухомості без жодних проблем, на практиці все трохи інакше. Щоб отримати кредит під заставу квартири потрібно виконати безліч строгих вимог і умов банку.

Яку нерухомість люблять банки?

Кредит готівкою під заставу нерухомості може видати будь-який банк України, будь то Приватбанк, ПУМБ, Русский Стандарт або будь-який інший. Однак потрібно враховувати, що не будь-яку нерухомість банк порахує підходящої в якості застави. Так, багато фінансових організацій вважають за краще працювати тільки з квартирами, так що отримати кредит під заставу землі може бути проблематично. Деякі банки погоджуються приймати в якості застави та дачі, будинки, гаражі. Однак шикарні котеджі і особняки в якості застави точно не підійдуть, тому що їх дуже складно продати. Також фінансисти неохоче зв'язуються з житлоплощею, в якій прописані пенсіонери і діти, - дуже ризиковано. Так що взяти кредит під заставу будинку можна, але все це суто індивідуально і вирішується, так би мовити, на місці.

Основні вимоги до позичальника

Як кажуть банківські службовці, ідеальним позичальником є ​​дієздатний повнолітній громадянин України, у якого є власна нерухомість. Однак, навіть якщо людина і відповідає всім цим вимогам, немає ніяких гарантій, що він зможе взяти кредит під заставу нерухомості, поки ним докладно НЕ поговорить представник кредитного відділу. Завдання останнього зводиться до того, щоб детально вивчити різні сторони життєдіяльності потенційного клієнта, щоб переконатися в тому, що ця людина зможе вчасно повернути борг. Зазвичай це забирає досить багато часу.

Набагато простіше і зручніше подати заявку через інтернет. Заповніть анкету і отримаєте грошовий кредит онлайн, не виходячи з дому.

Для оформлення заставного кредиту потрібно буде пройти співбесіду і підготувати досить великий пакет документів - паспорт, документ, що підтверджує право на заставну нерухомість, довідку-характеристику з БТІ, технічний паспорт на житлоплощу, документ, що підтверджує відсутність заборони на відчуження квартири, довідку про склад мешканців на житлоплощі, ІПН, довідку з психоневрологічного диспансеру та інші документи, з докладним переліком яких вас ознайомить співробітник кредитного відділу.

Яку нерухомість люблять банки?
Яку нерухомість люблять банки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online