Кредит під заставу авто в автоломбарді: цілодобово і швидко

  1. Автоломбард: кредити під заставу автотранспортних засобів в деталях
  2. Типи заставного транспорту при кредитуванні в автоломбарду
  3. Види кредитів під заставу автомобіля
  4. Кредити під заставу авто на стоянці
  5. Кредит під заставу авто з правом водіння
  6. Автоломбард: вимоги до заставного майна
  7. Порівняння умов кредитування під заставу авто
  8. В яких випадках можлива примусова реалізація автомобіля?
  9. Переваги автоломбардів в Україні
  10. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Процедура оформлення кредитів готівкою в банках часто затягується Процедура оформлення кредитів готівкою в банках часто затягується. Але для власників особистого транспорту отримання такої позики може бути швидким. Для цього достатньо звернутися в автоломбард. Під даним терміном мають на увазі послугу, яка передбачає надання фінансів на певний термін і на специфічних умовах.

Оформити онлайн заявку

При цьому обов'язкова наявність застави, в якості якого виступає рухоме майно позичальника. Зазвичай це машина, мотоцикл, катер, спецтехніка або інші засоби пересування.

Автоломбард: кредити під заставу автотранспортних засобів в деталях

Нерідко виникають непередбачені ситуації, в яких необхідні досить великі суми готівки. Але часу на отримання довідки про доходи не вистачає. Це не привід впадати у відчай. Адже можна закласти особистий транспорт в автоломбарді, зробити це можна, як в Києві, так і в будь-якому іншому місті України. Це фінансові установи, що дозволяють отримати необхідну суму швидко і без збору великого пакета документів.

Після оцінки автомобіля або іншого транспорту, позичальникові видається сума, рівна 90% від поточної вартості майна. Готівкові надаються строго на певний проміжок часу, що фіксується в договорі.

Для оформлення позики в автоломбарді слід виконати такі дії:

  • провести оцінку транспорту - її виконують фахівці компанії, яка видає кредит;
  • встановити суму кредитування - вона залежить від актуальної вартості авто;
  • вибрати тип кредитування;
  • оформити документацію (договори позики та застави).

Після підписання офіційних паперів позичальнику видається готівка гроші. При цьому ніякої тяганини зі збором довідок немає. Але для укладення договору важливо мати при собі такий пакет документів:

  • громадянський паспорт;
  • ІПН;
  • техпаспорт;
  • письмову згоду співвласників і / або дружини / чоловіка.

Врахуйте: дозвіл від подружжя отримують лише у випадках, коли позичальник перебуває в шлюбі і майно вважається спільно нажитим (куплено після весілля). Якщо в паспорті немає штампа про укладення шлюбу - додаткової згоди немає необхідності.

Типи заставного транспорту при кредитуванні в автоломбарду

Сучасні автоломбарди дозволяють оформляти кредити під заставу практично без обмежень. Важливо, щоб рухоме майно було в справному стані. В якості застави можуть виступати такі типи транспорту:

  • легкові авто;
  • вантажні машини і спецтехніка;
  • катери, човни, гідроцикли;
  • мотоцикли, квадроцикли та мопеди.

Пам'ятайте: розмір кредиту під заставу автомобіля в автоломбарді залежить від оціночної вартості майна. При цьому враховується виробник, модель ТЗ, наявність тюнінгу, а також його технічне і зовнішній стан. Також значення має термін експлуатації, наявність ремонту та інші аспекти.

Види кредитів під заставу автомобіля

У різних закладах пропонують специфічні умови для надання кредиту. Так, в фінансових установах часто відрізняються відсоткові ставки, оціночна вартість та інші параметри. Але абсолютно всі автоломбарди України пропонують 2 види кредитування:

  1. З розміщенням транспорту на стоянці. Термін залежить від часу користування кредитом.
  2. З правом водіння. Авто залишається у власника.

Відсоток позитивних рішень при отриманні кредиту в Автоломбард становить 90%. Але бувають і відмови. Зазвичай причиною для негативної відповіді по заявці на позику виступають такі чинники:

  • технічний стан авто дуже погане, машина не на ходу;
  • транспорт числиться в базі по угону;
  • на заставне майно накладено арешт;
  • відсутня згода одного із співвласників або чоловіка / дружини.

Варто пам'ятати, що ваш транспорт виступає заставним майном. При цьому автоломбард виплачує практично повну його вартість під час оформлення договору. Якщо ви не виконуєте зобов'язання, то можлива конфіскація і подальша реалізація ТС.

Кредит під заставу авто

У автоломбарду продаж авто проводиться швидко і за досить низькою ціною. Це невигідно, як для позичальника, так і для фінансової установи. Тому така реалізація - крайній захід, коли клієнт самостійно відмовляється від виконання зобов'язань. Щоб зупинити процес, досить провести виплату відсотків для продовження договору або погасити кредит під заставу авто повністю.

Кредити під заставу авто на стоянці

Дані договору передбачають найбільшу фінансову вигоду для клієнта. Після підписання документації та отримання готівки позичальником, транспортний засіб поміщається на стоянку. Це територія, що охороняється, при цьому фінансова установа (автоломбард) несе повну відповідальність за цілісність транспорту.

Цей варіант більш безпечний, як для клієнта, так і для компанії, яка надала фінанси. При цьому діють такі умови:

  • цілодобова охорона заставного майна, з розміщенням на стоянці - ніхто не користується транспортом під час дії договору;
  • відсутність витрат на сервіс і зберігання ТЗ;
  • сума кредиту під заставу авто вище, ніж при підписанні договору з наданням можливості їздити на заставної машині;
  • до стану авто пред'являється менше вимог;
  • низький відсоток за використання готівки.

Після виконання зобов'язань перед фінансовою установою, позичальник може відразу забрати своє майно зі стоянки. При цьому охорони пред'являється паспорт і квитанція про погашення заборгованості за договором з автоломбардів.

Такий тип кредитування вигідний для власників старіших моделей авто. Також це дозволяє отримати велику суму позики, при мінімальній процентній ставці (близько 2%).

Кредит під заставу авто з правом водіння

Це оптимальне рішення для тих, хто працює на машині. Зазвичай такий кредит під заставу авто в автоломбарді передбачає оформлення на наступних умовах:

  • оперативна видача готівки - близько години з моменту укладення договору;
  • зменшення суми - не більше 80% від оціночної вартості;
  • збільшується переплата - від 3%;
  • можливість продовження кредиту, шляхом погашення відсотків за використання фінансів.

Такий договір передбачає меншу фінансову вигоду за кредитом. Але автолюбитель може користуватися своїм транспортним засобом, що зручно. Але є у даного кредитування та мінуси. Так, не варто забувати, що відсоток і вартість підписання договору вище, ніж при оформленні позики з розміщенням ТС на стоянці.

Ця послуга відрізняється великою кількістю позитивних рішень. Якщо стандартні кредити готівкою припускають тільки 10% схвалених заявок, то в автоломбарді кредит під заставу авто успішно оформляють в 90% випадків. Процес складається з таких етапів:

  • оцінка транспортного засобу - її проводить фахівець автоломбарду;
  • визначення максимальної суми позики з урахуванням типу кредитування;
  • ідентифікація особистості клієнта, перевірка документів - зазвичай це займає кілька хвилин;
  • укладення договору, підписання документів;
  • отримання коштів клієнтом.

Процес видачі готівки залежить від обраного типу кредитування. Зазвичай підготовка суми позики займає від 1 години до доби.

Врахуйте: під час укладення договору слід надавати оригінали документів. Також варто пам'ятати, що перевірці підлягає не тільки особистість клієнта, а й ТС. Важливо, щоб авто не складалося в угоні або не було заарештовано. Така власність не може виступати заставою!

Автоломбард: вимоги до заставного майна

Наявність транспорту не гарантує отримання позитивного рішення за заявкою на кредит. Адже важливо, щоб заставні цінності складалися у власності у позичальника на законних підставах. Також майно не повинно бути заарештованим і закладатися без повідомлення співвласників або зацікавлених осіб. Наприклад, отримати готівку за допомогою послуги автоломбарду не можна, якщо з таким рішенням не згоден чоловік або дружина позичальника.

Фінансові установи уважно ставляться до оформлення кредитів під заставу авто. Тому важливо, щоб позичальник і його майно відповідали таким умовам:

  • документи, що підтверджують особу, справжні і оформлені відповідно до вимог чинного законодавства (вклеєні всі фотографії відповідно до віку і т. д.);
  • транспорт в хорошому технічному стані - важливо, щоб автоломбард, купивши авто, міг його реалізувати, якщо клієнт відмовиться від виконання зобов'язань за договором;
  • є додаткова згода від дружини або чоловіка (при необхідності);
  • авто не числиться в розшуку або викрадення;
  • на майно не накладений арешт.

Корисно знати: простіше взяти кредит під заставу транспорту середнього класу. Позики за участю автомобілів преміум-класу оформляються рідше. Так як такі машини вимагають більш ретельної перевірки. Також в разі відмови від виконання зобов'язань за договором клієнтом, їх важче реалізувати.

Порівняння умов кредитування під заставу авто

умови

банк

Автоломбард

ставки

від 3% в місяць + щомісячні комісії

від 2% на місяць

терміни розгляду

від 4-х днів

1 годину

документи

Довідка про доходи і документи на авто

Документи на авто. Довідка про доходи не вимагається

Розмір кредиту

до 60% оцінки

до 90% оцінки

В яких випадках можлива примусова реалізація автомобіля?

Перше, про що слід пам'ятати клієнта - це те, що автоломбарду не вигідно продавати заставне майно. Адже в разі примусової реалізації рідко виходить покрити витрати за сумою кредиту, не кажучи про юридичних моментах складання договору, оплату за стоянку і оцінку майна. Тому такі установи не зацікавлені в подібному рішенні по проблемним клієнтам.

Але при відсутності своєчасних платежів або відмову позичальника від виконання своїх фінансових зобов'язань, автоломбард має право на реалізацію заставної власності. При цьому установа діє на підставі підписаної документації:

  • договір кредиту - підтвердження отримання певної позики клієнтом;
  • договір застави - цей документ включає повний опис рухомого майна, що виступає заставою;
  • генеральна довіреність - вона оформлюється в день підписання договору, але з відстрочкою і умовами (при відсутності погашення за договором позики протягом певного терміну).

Корисно знати: часто в договорі кредиту під заставу авто є пункт про пільговому періоді. Це вказує на можливість відстрочки погашення позики на певний термін. Зазвичай дозволяється заборгованість по внесках на місяць. В цей час автоломбард не приступали до реалізації майна.

Після закінчення пільгового періоду, у любителів бюджетних підтриманих машин з'являється можливість недорого купити авто в автоломбарді. Ціна залежить від суми кредитування і від поточної ситуації на ринку б / у транспорту.

Важливо: якщо сума кредитування менше вартості машини, позичальник має право забрати частину виручки. При цьому від ціни віднімаються витрати на оформлення документів, а також відсоток за використання готівки. Залишок видається позичальникові.

Переваги автоломбардів в Україні

Кредити під заставу рухомого майна (авто) все частіше оформляються громадянами нашої країни. Адже такі угоди відрізняються безпекою і мінімальним відсотком відмов. Порадує і відсутність значних переплат. Краще тому підтвердження - відгуки про автоломбарду.

оформити автокредит

Серед переваг отримання позик під заставу машини варто виділити такі моменти:

  • немає необхідності в оформленні додаткових довідок для підтвердження платоспроможності і доходів - гарантією повернення позики є запорука;
  • швидке отримання готівки;
  • офіційний висновок угоди - всі документи оформляються нотаріусом і мають юридичну силу;
  • гнучкі умови погашення заборгованості - тільки виплата відсотків, повне або часткове погашення тіла позики і т. д .;
  • вибір терміну кредитування - клієнт самостійно визначає час використання позики (місяць, рік, кілька років);
  • можливість дострокового погашення - при цьому ніяких комісій, а відсоток виплачується тільки за час фактичного використання фінансів.

Корисно знати: виплати по позиці можна проводити на зручних умовах. Обов'язковою є тільки своєчасне погашення комісії. Якщо ж у вас з'явилася можливість покрити частину тіла кредиту - подальше нарахування відсотка буде проводитися вже на залишок боргу, а не на суму, зазначену в договорі.

Оформлення кредиту в автоломбарді - простий і вигідний спосіб отримання готівки. При цьому ваше майно в безпеці.

висновок

Автоломбарди в Україні з кожним днем ​​набирають все більшої популярності у наших співвітчизників. Пояснюється це прозорістю умов співпраці і швидкістю. Підтвердженням цьому є численні відгуки про автоломбарду, як в соціальних мережах, так і сайтах компаній.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online