Кредит без прописки.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Споживчий кредит - банківська послуга номер один за популярністю. Наприклад, в такому мегаполісі як Москва щохвилини відбувається величезний оборот грошової маси. Різноманіття можливостей вкладення грошей створюють величезний попит на споживчий кредит. Кредит готівкою в багатьох випадках найбільш зручний варіант, оформити його дуже просто. Такого роду кредит розглядається банком протягом доби, а суми кредиту досягають до півтора мільйона рублів.

Потрібні гроші - надай «папірець» Потрібні гроші - надай «папірець»

Основними вимогами при видачі кредиту є: прописка в місті кредитування, довідка про доходи і кредитна історія без негативних «історій». Такі кредити видаються без проблем і з розумними умовами. Одночасно з тим, та ж Москва - це місце найбільших можливостей для заробітку і концентрація трудового населення без московської прописки величезна. Виникає попит на кредит без прописки в паспорті. Інший цікавлять клієнтів питання - це можливість кредитування громадян, які заробили негативну репутацію в минулих кредитних події.

Чи можливий кредит? Кредит без прописки або з поганою кредитною історією теоретично можливий, розглянемо це питання докладніше.

Мета - отримати кредит без прописки

В першу чергу, якщо ви громадянин РФ, то знайдіть банк, філія якого є і вашому місті. Вся справа в тому, що в разі невиплат банк повинен буде вести судові справи, а якщо позичальник прописаний в іншому місті, то це дороге заняття. Знайдіть банк, який охоплює максимум регіонів, наприклад, « Сбербанк »Або« Росбанк ».

Другий варіант - знайти банк, готовий працювати з клієнтом без постійної прописки. З іногородніми позичальниками працюють далеко не всі банки. Кредит без прописки в Москві розглянуть «Сітібанк», «Русский Стандарт», «Пробизнесбанк», «Хоумкредіт». Які основні умови отримання кредиту без прописки в Москві:

  • Вік не менше 18-ти років, а в деяких банках від 22-х років і не більше 60-65 років .;
  • Паспорт громадянина Російської Федерації;
  • Тимчасова прописка;
  • Довідка про доходи, бажано більше 20 тисяч в місяць;
  • Постійне місце роботи зі стажем не менше 4-х місяців (іноді і не менше 6-ти місяців);
  • Поручителі, краще поручителі з пропискою.

Корисні статті

Цей список ідеальний варіант, але в деяких банках можуть видати кредит і з меншим пакетом документів. Природно, кредит без прописки в паспорті і з мінімальним пакетом документів коштує дорого. Так чи інакше, за все потрібно платити і високі відсотки це не примха власника банку, а підстраховка в разі нездатності позичальника повернути кредит.

Наприклад, перший в списку кредитор - «Сітібанк», який є дочірнім філією американської фінансової компанії «Сітігруп». Видається кредитний ліміт від 50 до 750 тис. Рублів, з процентними ставками від 15 до 27% річних, на термін від 2-х до 5-ти років. Відсоток кредиту залежить від пакета наданих документів, в тому числі обов'язкових: паспорт громадянина РФ, віком від 22-х до 60-ти років. При оформленні кредиту на суму менше 450 тис. Рублів існує спрощена форма з наданням паспорта і додаткового документа на зразок водійських прав або закордонного паспорта.

«Хоумкредіт» видає кредити громадянам РФ з паспортом і наявністю підтверджених доходів до 500 тисяч рублів до 5-ти років, ставка від 20до 25% річних.

Негативна кредитна історія - варіанти кредитування

якщо кредитна історія зіпсована , То взяти кредит стає складною і дорогою завданням. На даний момент багато мікрофінансових компаній видають кредити практично без документів, в тому числі і без реєстрації, деякі з них видають кредит навіть особам з поганою кредитною історією. Термін видачі кредиту зазвичай дуже короткий від 1 місяця до півроку, суми на порядок нижче звичайного кредиту - максимум вам дадуть 50 тисяч рублів. Кредит оформляється в той же день або протягом одного дня.

А ось відсотки на такі кредити дуже високі. Цілком реально взяти кредит під 350% річних і більш високий відсоток. Більш того, виплати в таких програмах потрібно здійснювати не за звичайним графіком - щотижня або разовим платежем. Не секрет, що в роботі з боржниками такі компанії досить жорсткі. Такий кредит можна брати в крайньому випадку.

Сім разів відміряти, один відріж!

Однак, навіть якщо ви знайшли кредитора, який готовий вас забезпечити кредитом без надання вами документів, то ми радимо вам добре прорахувати і гарненько читати договір. Інакше ви можете реально один раз взяти кредит і сім раз платити. У сучасному світі договір - це кілька рядків, які ретельно заховані в масу тексту і вже ці рядки є часом носіями основних «сюрпризів».

Гарна звичка - переглядати відгуки клієнтів про банки і кредити, так можна уникнути, принаймні, великих помилок.

Чи можливий кредит?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online