Кредит 200000 рублів без довідок і поручителів - на карту, в Ощадбанку, з поганою історією, в день звернення

  1. вимоги
  2. Де можна взяти кредит 200000 рублів без довідок і поручителів
  3. ренесанс Кредит
  4. Райффайзен Банк
  5. Промсвязьбанк
  6. Сбербанк
  7. Росінтербанк
  8. аксон Банк
  9. Лівобережний Банк
  10. Фінам
  11. СберКредБанк
  12. Джі Мані

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи існує в наш час можливість оформлення кредиту на суму 200000 рублів з мінімумом документів і витраченого часу?

Багато банків практикують видачу необхідної грошової суми вже в день звернення. При цьому клієнтові не потрібно звертатися до податкової для отримання довідки про доходи. Така практика дозволила відкрити світ кредитування багатьом верствам населення.

вимоги

Незважаючи на те, що кількість вимог значно зменшилася, отримати кредит 200000 без довідок і поручителів на карту або готівкою в тому чи іншому банку можуть не всі. Існують деякі вимоги, дотримання яких є обов'язковим.

Основними з них є наступні:

  • Позичальник повинен бути громадянином РФ.
  • Обов'язкова наявність прописки в місті або селищі, де планується оформлення кредиту. При цьому деякі банки допускають проживання клієнта в деякому радіусі віддаленості, наприклад, у Совкомбанк він дорівнює 70 кілометрам.
  • Вік позичальника в більшості банків повинен бути в межах від 21 і до 65 років. Але бувають і виключення з цього правила. Наприклад, банк Ренесанс Кредит дозволяє кредитування з 23-річного віку, а Уральський банк дає можливість отримання позики аж до 75 років.
  • Обов'язкова наявність у позичальника постійної роботи. При цьому існують деякі обов'язкові умови за стажем: не менше 4 місяців на останньому місці і не менше півроку спільного.
  • Організація, в якій працює позичальник, повинна знаходитися в тому ж населеному пункті, що і фінансова установа, в якому планується оформлення кредиту.
  • Для отримання кредиту клієнту необхідно оформити кредитну заявку, до якої докласти паспорт і один з наступних документів: сертифікат про присвоєння індивідуального податкового номера (ІПН), копія заповнених листів трудової книжки, медичний поліс, техпаспорт автомобіля, водійські права, банківські картки, свідоцтво про пенсійне страхування, посвідчення на право володіння цінними паперами, нерухомістю, автомашиною, виписка з банку про наявність депозиту.

Де можна взяти кредит 200000 рублів без довідок і поручителів

Взяти кредит 200000 без довідок і поручителів цілком реально при наявності мінімального пакету документів. До найбільш відомих можна віднести наступні фінансові організації.

ренесанс Кредит

Кредити банку Ренесанс мають ряд переваг, починаючи з низьких процентних ставок і закінчуючи відсутністю прихованих комісій. Після оформлення гроші можна отримати готівкою або на платіжну карту, щоб в подальшому зняти їх через будь-який банкомат.

Клієнту доступна можливість оформлення кредиту на суму від 30 000 до 500000 рублів за процентною ставкою 15,9% на термін від 2 до 5 років. При цьому не потрібно надання довідки про доходи або даних про поручителя.

Вік клієнта від 24 до 70 років. Обов'язкові умови: громадянство РФ, стаж роботи на поточному місці більше 4 місяців і наявність прописки в зоні обслуговування банку. Крім цього, позичальник повинен бути застрахований за програмою обов'язкового страхування життя і здоров'я, а також на випадок втрати роботи. Для оформлення знадобиться тільки паспорт і один з додаткових документів, про які згадувалося вище.

Рішення про доступність кредиту приймається вже протягом 10 хвилин після подачі заявки. За позичальником залишається право дострокового погашення без штрафних санкцій або комісій.

Банк передбачив наявність такої зручної послуги, як «СМС-інформатор».

Райффайзен Банк

банк Райффазен надає можливість оформлення кредиту на суму від 90000 до 1000000 рублів на термін від 1 року і до 5 років при процентній ставці 18,9-26,9% річних. Передбачено і наявність щомісячного (в розмірі 0,39% від початкової суми) або одноразового страхового платежу (залежить від страхової суми, кількості страхових місяців і розраховується виходячи з тарифу 0,22%).

Рішення по доступності кредиту може прийматися терміном від 1 години і до 3 днів. Існує можливість підтвердити свій неофіційний дохід довідкою за формою банку.

Немає необхідності в поруку або заставу, а сам кредит видається без комісії.

Банк передбачає можливість дострокового погашення частинами. Мінімальна сума при цьому повинна бути не менше 10000 рублів.

У разі прострочення нараховується пеня в розмірі 0,1% від суми простроченої заборгованості в день.

Промсвязьбанк

Банк має кілька кредитних програм, які відрізняються один від одного кредитними ставками і вимогами до позичальника:

«Для держслужбовців»

Кредит призначений для клієнтів, що працюють в державних організаціях. Максимальна сума може складати до 1000000 рублів на термін до 7 років з відсотковою ставкою від 15,9%. «Особливі відносини» Кредит для співробітників надійних і шанованих компаній. Його сума може бути до 1500000 рублів на термін до 7 років. Відсоткова ставка від 17,9%. «Для держателів зарплатних карт» Максимальна сума кредитування може бути до 1500000 рублів на термін до 7 років при ставці від 15,9%. «Перевірено часом» Цей вид передбачено для клієнтів, які вже кредитувалися в «Промсвязьбанк» і отримали в ньому позитивну кредитну історію. Оформлення передбачає максимально спрощений пакет документів. Максимальна сума може бути до 1000000 рублів на термін до 7 років з річною ставкою від 18,9%. «Для вкладників» Кредит передбачений для тих клієнтів, які розмістили депозит в «Промсвязьбанк» або недавно закрили такий внесок (не більше 2 років тому). Він включає в себе максимальну суму до 1000000 рублів на термін до 7 років з річною процентною ставкою від 19,9%.

Сбербанк

Сбербанк пропонує оформлення кредиту на суму до 1500000 рублів без застав, поручительств і комісій за видачу. Термін кредитування може бути від 3 до 60 місяців.

Процентні ставки відрізняються в залежності від терміну кредитування наявності у клієнта пенсійної або зарплатної карти, відкритої в Ощадбанку:

При наявності відкритого зарплатного або пенсійного рахунку

Річна ставка на кредит, терміном 3-24 місяці складе 15,9-20,9%, на термін від 25 до 60 місяців - 16,9-21,9% Для всіх інших позичальників Річна ставка на термін від 3 до 24 місяців буде перебувати в межах 17,9-22,9%, на термін від 25 до 60 місяців - 18,9-23,9%.

Вік позичальника, як і в більшості банків, повинен бути в межах 21-65 років. При цьому стаж на поточному місці роботи не менше 6 місяців, а загальний (за останні 5 років) не менше 1 року.

Заявка на отримання кредиту розглядається до 2 годин (для власників зарплатних карт) і до 2 днів (для всіх інших категорій клієнтів).

Можливе дострокове погашення кредиту.

Чи існує в наш час можливість оформлення кредиту на суму 200000 рублів з мінімумом документів і витраченого часу

Несвоєчасне погашення кредиту передбачає наявність неустойки в розмірі 20% річних від суми простроченого платежу за період від першого дня несплати і до наступної розрахункової дати

Росінтербанк

Банк пропонує оформлення кредиту на суму від 10000 до 1000000 рублів без надання довідки про доходи, комісій за видачу і особливих вимог по страхуванню.

«Залікова» кредит від Росінтербанка призначений для оплати вартості навчання і надається особам від 14-річного віку при наявності дозволу органів опіки, а також завіреного нотаріально згоди законних представників дитини.

Термін кредитування може бути від 1 місяця до 16 років при річній ставці 7,75%. Існує пільговий період для погашення всієї суми заборгованості і нарахованих відсотків.

аксон Банк

Банк пропонує клієнту оформлення розстрочки на суму від 20000 до 1000000 рублів без довідки про доходи, застави, поруки, комісій за видачу.

Максимальний термін кредитування становить 9 місяців з відсотковою ставкою 8%, при цьому існує можливість його пролонгації.

За клієнтом залишається право дострокового погашення кредиту.

Прострочення платежу передбачає нарахування санкцій.

Оформити розстрочку в Аксон Банку можна в онлайн-режимі без відвідування відділення

Лівобережний Банк

Банк надає можливість оформлення кредиту пенсіонерам, яким виповнилося 72 роки. Сума кредитування складе від 15000 до 200000 рублів на термін від 6 до 48 місяців з відсотковою ставкою від 11% до 29%.

При цьому, немає необхідності в поруку, обов'язкове страхування, підтвердження доходу клієнта.

Клієнт може достроково погасити кредит без нарахування штрафних санкцій.

Фінам

Банк пропонує оформлення РЕПО біржового кредиту під заставу цінних паперів особам, вік яких знаходиться в межах 18-65 років. При цьому максимальна сума може досягати 30 мільйонів рублів.

Кредит надається на термін від 3 місяців до 1 року. Процентна ставка складе 12,5% -14,5%. Кредитна заявка розглядається до 2 днів.

СберКредБанк

СберКедБанк надає клієнту можливість купити в кредит газове обладнання на суму від 10000 до 300000 рублів. При цьому обов'язковою умовою є внесення початкового внеску в розмірі 50% від суми покупки.

Ставка річних відсотків буде відрізнятися в залежності від терміну позики:

Від 0 до 3 місяців

13% від 6 місяців до 2 років 17% від 3 до 5 років 19%

Вік позичальника повинен знаходитися в межах 21-60 років. Він може достроково погасити кредит без нарахування штрафів і комісій.

Джі Мані

Організація надає можливість оформлення кредиту від 20 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з процентною ставкою від 14,9% до 29,9% річних.

В Джі Мані значно розширені допустимі вікові рамки клієнтів - від 25 до 85 років. Заявка по кредиту розглядається в межах 90 хвилин, при цьому оформити її можна у онлайн режимі .

Підтвердження доходу або наявність страховки не потрібні.

Кредит без довідки 2НДФЛ Кредит без довідки 2НДФЛ

можна отримати в Тінькофф банку і Совком банку, де досить просто надати паспорт.

Як отримати швидко споживчий кредит без довідок - ми розповімо .

тут ми розкриємо нюанси, як взяти кредит під заставу квартири без довідки про доходи.

Банків і організацій, які пропонують оформлення великої суми кредиту без довідки про доходи існує не так мало. Єдине, що залишається зробити клієнту - це підібрати для себе найбільш оптимальний і вигідний варіант.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online