Іпотека на вторинне житло: відсотки банків в 2019 році, найнижчий відсоток

  1. Іпотека в найбільших держбанках
  2. Сбербанк
  3. ВТБ 24
  4. Газпромбанк
  5. банк Москви
  6. Іпотека в приватних банках
  7. Русский Іпотечний Банк
  8. Абсолют Банк
  9. Соціальна іпотека

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При виборі іпотеки на вторинне житло відсотки банків зазвичай відіграють визначальну роль При виборі іпотеки на вторинне житло відсотки банків зазвичай відіграють визначальну роль. Однак важливо і значення основних опцій іпотечних кредитів - валюта, сума, термін погашення, додаткові платежі, розмір початкового внеску. Що пропонують в 2019 році банки Москви приватним клієнтам, що бажають придбати квартиру на «вторинці» на кредитні кошти? Де надається іпотека пенсіонерам і як отримати соціальний іпотечний кредит - за зниженою ставкою?

Наш огляд присвячений тільки рублевої іпотеці, оскільки переважна більшість росіян отримує основні доходи в національній валюті, а при відсутності у позичальника високих стабільних доходів в інвалюті використовувати її не варто.

Іпотека в найбільших держбанках

Пошук найбільш вигідного кредиту росіянину варто починати з найбільших банків, здатних кредитувати на хороших умовах вже в силу розміру своїх ресурсів. Дивимося, який відсоток іпотеки на вторинне житло російської столиці в цих кредитних організаціях.

Сбербанк

Найбільший банк країни кредитує придбання квартири на «вторинці» за ставкою 13,95% або на 0,5% менше - зарплатних клієнтам Найбільший банк країни кредитує придбання квартири на «вторинці» за ставкою 13,95% або на 0,5% менше - зарплатних клієнтам. Початковий внесок в% від вартості квартири (далі: внесок) невисокий - від 15%. Термін кредиту (далі: термін) до 30 років. Максимальна сума (далі: сума, або розмір) не обмежується.

При цьому молоді сім'ї можуть взяти у фінансовій організації іпотеку на тих же умовах, але за зниженою ставкою - 12,5-13%, і до того ж без підтвердження доходу.

Сбербанк Росії піклується як про молодь, так і про старше покоління: це єдине фінустанова в країні, не відмовляє в іпотеці на квартиру б / у пенсіонерам.

ВТБ 24

«Покупка готового житла» - нехитре назву іпотечного продукту ВТБ 24 зі ставкою 14% + 1% клієнту без страхування «Покупка готового житла» - нехитре назву іпотечного продукту ВТБ 24 зі ставкою 14% + 1% клієнту без страхування.

Перевага кредиту: ставка не підвищується при відмові підтвердити доходи довідкою за формою банку. Взяти можна до 90 млн руб. до 30 років, внесок від 20%.

Газпромбанк

«Квартира на вторинному ринку» - ось так і називається іпотека Газпромбанку зі ставкою від 13,75%, сумою до 45 млн руб «Квартира на вторинному ринку» - ось так і називається іпотека Газпромбанку зі ставкою від 13,75%, сумою до 45 млн руб., Внеском від 30%, терміном до 30 років.

«Під заставу наявної у власності нерухомості» - фінорганізація дає до 30 млн / до 15 років за ставкою від 15,75% без початкового внеску. Сума кредиту складе не більше 70% оціночної вартості застави.

банк Москви

«Вторинне житло» - продукт зі ставкою 13% учасників програми «Люди справи»: педагогічним та медичним працівникам, силовикам і працюючим в сфері держ «Вторинне житло» - продукт зі ставкою 13% учасників програми «Люди справи»: педагогічним та медичним працівникам, силовикам і працюючим в сфері держ. управління. Для решти позичальників - 14%. Термін до 30 років, макс. сума необмежена, внесок від 20%.

Дві особливі цікаві опції:

1. Оцінка квартири як застави за рахунок банку;

2. Можливість взяти один кредит на декількох позичальників - кількість до 8.

Іпотека в приватних банках

банк Відкриття

Найбільша приватна кредитна організація в Росії реалізує іпотечну програму «Квартира» з цікавою особливістю Найбільша приватна кредитна організація в Росії реалізує іпотечну програму «Квартира» з цікавою особливістю. Фінорганізація бере на себе пошук квартири відповідно до побажань позичальника.

Також Банк Відкриття погоджується разом з квартирою кредитувати оплату невіддільних поліпшень. Ставка - не менше 13,75%, і тільки зарплатних клієнтам - 13,5%. Сума для Москви і області - від 500 тис. До 300 млн руб. Термін - 5-30 років. Внесок - 30-80%.

Цікаво, що займає друге місце за величиною серед приватних фінустанов країни Альфа-Банк в даний час зовсім не займається іпотечним кредитуванням.

Русский Іпотечний Банк

Банк з такою зобов'язуючим назвою пропонує кредит «Квартира 25» з порівняно низьким внеском - 10% Банк з такою зобов'язуючим назвою пропонує кредит «Квартира 25» з порівняно низьким внеском - 10%. При цьому його частиною може бути материнський капітал. Ставка в 14-14,5% знижується на 1,25% при сплаті 1,5% суми в якості одноразової комісії. Сума від 1 млн руб., Термін до 25 років.

Інший кредит банку для покупки на «вторинці» - під заставу вже наявної у володінні клієнта нерухомості, називається «Нове під заставу старого». Сума і термін ті ж, а ось внесок не менше 30%, і ставка вище - 14-16,25%. Однак ставку можна знизити тим істотніше (від 0,5% до 3%), чим більше сплачена позичальником одноразова комісія (від 1,2% до 11% кредиту).

Абсолют Банк

Цілих три кредиту на жілье- «вторинку» пропонує Абсолют Банк: Цілих три кредиту на жілье- «вторинку» пропонує Абсолют Банк:

  1. «Стандарт» - відсотки по іпотеці на вторинне житло 13,5%, сума до 15 млн, термін до 25 років, внесок від 25%;
  2. «Молода сім'я» - ті ж умови, тільки можливе зниження ставки на 0,5% при сплаті 2% суми в якості одноразової комісії;
  3. «Перспектива» - ставка 15,5%, до 15 млн / до 15 років, без початкового внеску, під заставу вже наявної нерухомості, розмір кредиту не більше 70% її вартості.

Соціальна іпотека

Програми придбання житла з державною підтримкою - ось іпотека вторинного житла під найнижчий відсоток: від 9,9% Програми придбання житла з державною підтримкою - ось іпотека вторинного житла під найнижчий відсоток: від 9,9%. До того ж і внесок може скласти всього 10%, і материнський капітал можна використовувати для збільшення суми кредиту.

Соціальну іпотеку на настільки лояльних умовах надають, зокрема, Інтеркоммерц Банк і Росенергобанк.

Соціальні позичальники - це:

  • громадяни, які мають право на участь у програмі «Житло для російської родини»;
  • громадяни з 2 і більше дітьми;
  • військовослужбовці;
  • працівники організацій оборонної промисловості;
  • інваліди або сім'ї з дітьми-інвалідами, яким офіційно необхідне поліпшення квартирних умов.

Уточнити свою приналежність до соціальних позичальникам, повний список банків, що надають соціальну іпотеку, і процедуру отримання такого кредиту можна на сайті АІЖК .

Пропозицій іпотеки на покупку житла б / у багато - ми виділили найцікавіші, з яких можна вибрати найбільш підходяще конкретному позичальнику.

Читайте також:

Що пропонують в 2019 році банки Москви приватним клієнтам, що бажають придбати квартиру на «вторинці» на кредитні кошти?
Де надається іпотека пенсіонерам і як отримати соціальний іпотечний кредит - за зниженою ставкою?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online