Де взяти кредит на погашення інших кредитів, з поганою кредитною історією?


Олена запитує 4 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Добрий день. Скажіть, в якому банку можна взяти кредит з поганою кредитною історією, щоб виплатити інші кредити? Спасибі.

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Здрастуйте, Олено! Дякуємо Вам за запитання! Олена, Вам буде дуже складно рефінансувати свої кредити з поганою кредитною історією. Оскільки, кредитори неохоче йдуть назустріч таким позичальникам, підозрюючи, що основна причина перекредитування, полягає в наявності у них серйозних фінансових проблем, що ставить під сумнів повернення боргу.
Ми б хотіли, перш за все, щоб Ви постаралися розібратися, для чого Вам потрібен новий кредит. Якщо Ви, дійсно, намагаєтеся закрити з його допомогою проблемну заборгованість, то, попереджаємо, що такі заходи лише тимчасово позбавлять Вас від необхідності виплачувати борги, адже, вже через місяць Вам доведеться вносити черговий платіж за новим кредитом. Знизити платіжне навантаження за діючими кредитами можна за допомогою їх реструктуризації. Так, завдяки відстрочку, які мають надійти чергові кредитні внески, за певний період, будуть перенесені на більш тривалі терміни, що призупинить зростання простроченої заборгованості. Пролонгація - продовження термінів погашення кредиту, зменшить щомісячний платіж до розміру комфортного для Вашого бюджету.
Олена, якщо за Вашими кредитами поточна прострочена заборгованість відсутня, і Ваше бажання перевести кредит пов'язане з тим, що - один кредит набагато зручніше платити ніж 2 або 4, то буде краще, якщо майбутньому кредитору в якості гарантій своєї платоспроможності, Ви надасте заставу або поручительство.
Наприклад, в Уральському Банку Реконструкції та Розвитку є спеціальний кредит під забезпечення. Завдяки даному продукту Ви отримаєте можливість кредитуватися на будь-яку суму (в межах своєї платоспроможності), під заставу, уже наявного транспортного засобу або будь-якого іншого ліквідного майна. Розмір процентної ставки кредитор визначає індивідуально для кожного заявника від 14% річних. Термін погашення всієї заборгованості - до 10 років. Для кредитування, з документів Вам буде потрібно паспорт і довідка про доходи за останні 6 місяців. Рішення про видачу кредиту, Убрир приймає протягом однієї години на підставі Вашої Онлайн-заявки.
Бажаємо Вам успіхів!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 4.4 / 5 1 - 27 відгуківСкажіть, в якому банку можна взяти кредит з поганою кредитною історією, щоб виплатити інші кредити?
Відповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online