Де взяти кредит 500 тисяч рублів?

  1. Без довідок та поручителів
  2. Сітібанк
  3. Пошта Банк
  4. За 2-м документам
  5. Хоум Кредит Банк
  6. Кредит на карту
  7. Пошта Банк
  8. Сбербанк
  9. вигідні кредити
  10. ВТБ
  11. особливості:
  12. Газпромбанк
  13. Відгуки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кращі кредити готівкою для вас

Де взяти кредит в 500 000? Ми підібрали для вас банки з вигідними кредитами, визначили банки, що видають гроші без довідок, спрощено по 2-м документам або на карту.

Без довідок та поручителів

Для початку розглянемо банки, в яких можна взяти кредит 500 тисяч ₽ і більш (особливістю якого є відсутність поручителів і вимог підтвердження доходів).

Сітібанк

Дану суму можна запозичити терміном до 5 років в Сітібанку. Для отримання половини мільйона потрібен буде паспорт і документи на автомобіль (або копію закордонного паспорта, але видадуть кредит до 300 тисяч). Річну ставку в Сітібанку розраховують індивідуально, як заявлено на сайті банку - в діапазоні 12,9-22%. Заявку можна відправити онлайн, попереднє рішення по видачі позики повідомлять практично миттєво.

Онлайн-заявка на кредит →

Пошта Банк

У цьому банку розроблена програма кредитування «Перший Поштовий», розмір кредиту складе від 50 000 до 500 000 рублів. Пошта Банком передбачений термін кредиту 12-60 місяців. Комісії за видачу немає, ставка від 19,9%. Все, що потрібно зробити позичальникові - це подати заявку на кредит в Пошта Банку .

За 2-м документам

Совкомбанк

Якщо позичальникові від 20 до 85 років, він може звернутися в Совкомбанк, в якому позики в 500 тисяч рублів видаються за ставкою від 18,4%. Потрібно вказати (або, якщо зажадають, підтвердити) наявність офіційного працевлаштування. Позичальник повинен бути більше 4 місяців зареєстрований в РФ і жити не далі сімдесяти км від відділення Совкомбанк. Також необхідний домашній або робочий телефон. Надається паспорт і 2-ий документ на вибір.

Є і варіант кредитування Совкомбанк під заставу авто. Щоб взяти в борг півмільйона, потрібно мати транспортний засіб віком до 19 років, справне, що не знаходиться в заставі або автокредитом.

Інші банки, що видають кредити за двома документами →

Хоум Кредит Банк

Якщо ви вперше звертаєтеся, тільки знайомитеся з Хоум Кредит, то вам запропонують взяти в борг 500 000 ₽ під ставку від 14,9% (кредитна пропозиція, звичайно ж, буде містити значніше більшу ставку) на термін до 5 років. За даною програмою кредит видають по паспорту і СНІЛС .

Кредит на карту

Онлайн-заявка на карту →

Пошта Банк

Кредит 500 000 рублів можна отримати і на карту, наприклад в Пошта Банку на карту «Елемент 120». У безготівковому отриманні грошей є і великий плюс - це поновлюваний безвідсотковий період аж в 120 днів! Протягом 4 місяців користуйтеся грошима абсолютно безкоштовно, головне - не допускайте прострочень по мінімальним платежах, інакше Пошта Банк нарахує на ці 120 днів відсотки.

Сбербанк

Кредитні карти від Ощадбанку - ще один варіант кредитування на 500 тисяч. Грейс-період до 50 днів, ставка невисока - до 27,9% в рік, 750 ₽ в рік візьмуть плату за карту.

вигідні кредити

В даному розділі ми привели банки, в яких можна отримати вигідний кредит - процентні ставки в них найменші (ну а вимоги, звичайно ж, більш серйозні, ніж в наведених вище банках).

ВТБ

За наявним кредитом можна звернутися в ВТБ, причому отримати позику можна за цілком гідним ставками: при сумі до 500 000 ₽ від 14,5% до 19,9%.

особливості:

  • Потрібен паспорт, СНІЛС, 2-ПДФО.
  • Дострокове гасіння без комісії.
  • Оформлення за 1 візит до відділення ВТБ.

Моментальні кредитні карти →

Газпромбанк

Ще один «вигідний» банк, в якому можна заощадити на відсотках. Кредит в п'ятсот тисяч рублів дадуть на термін до 7 років, а min ставка, по якій оформляється займ - 11,9%.

Який би банк і спосіб кредитування ви б не вибрали: без довідок - якщо не можете підтвердити дохід, на карту - якщо плануєте розплачуватися їй за покупки, або вигідний позику 500 000 рублів з мінімальними%, перед тим як підписати договір - дуже уважно його вивчіть і уточніть «вузькі» моменти.

Відгуки

Олександр О Олександр О. Н. Новгород. Звернувся в цьому році в Совкомбанк, запропонували кредит «Супер плюс», видали кредит 500 000 під 22,9% в рік. Правда, запросили довідку 2-ПДФО, для мене це не було проблемою, я офіційно працевлаштований. У них також є «Гарантія мінімальної ставки». Я, на жаль, під час укладання договору відмовився від цієї послуги, але провівши розрахунки (вже після взяття кредиту) виходячи з умов «Гарантії мінімальної ставки», зрозумів, що даремно (міг би на% заощадити).

Ірина С Ірина С. Мурманськ. Вибираючи банки, зупинилася на Пошта Банку і залишила заявку на позику 500 000 ₽. Дану суму мені не схвалили і запропонували для початку позику в 200 тисяч під 24,9%. Я погодилася, тим більше займ видається за спрощеною схемою: потрібен паспорт і СНІЛС. Виплачую вчасно, поки все влаштовує.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online