Де взяти кредит 100 тисяч рублів терміново без довідок і поручителів

  1. Совкомбанк
  2. ренесанс Кредит
  3. Банк Хоум Кредит
  4. східний банк
  5. Московський кредитний банк

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14 вересня 2017

1 256

Автор:

Максим Баранов

Іноді терміново потрібні сто тисяч рублів, а часу оформляти довідки про доходи немає. Кращим рішенням буде піти в банк і взяти 100 000 рублів в кредит. Зазвичай довідки, застави і поручителі потрібні тільки для кредитів на дійсно великі суми. Але при оформленні кредиту до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян потрібно єдино паспорт і один вільний день. Якщо ж ви надасте додаткові документи, переплата буде набагато менше.

5 банків з швидкими кредитами на 100 тисяч рублів

Совкомбанк

14 вересня 2017   1 256   Автор:   Максим Баранов   Іноді терміново потрібні сто тисяч рублів, а часу оформляти довідки про доходи немає

1 місце

Банк пропонує найбільш вигідні умови кредиту на суму 100 тисяч рублів. У тарифі вказана строго фіксована сума і тривалість рівно в 12 місяців. Мінімальна ставка становить від 12% до 17% в рік. Ви повинні бути офіційно працевлаштованим громадянином РФ старше 20 років. Для оформлення позики потрібен паспорт , довідка 2-ПДФО і один документ на вибір банку, наприклад, водійське посвідчення.

ренесанс Кредит

2 місце

Можливо, найкращий (вересень 2017 г.) вибір, щоб терміново взяти 100 000 рублів в борг. На всю операцію йде не більше 10 хвилин. Відсоткова ставка починається все з 12,9% річних. Ви повинні бути громадянином РФ від 24 до 70 років з офіційною зарплатою більше восьми тисяч рублів. для позики буде потрібно паспорт , Довідка про доходи і свідоцтво про платоспроможність. Однак ви можете отримати гроші тільки за паспортом і документом, що посвідчує особу. Переплата складе більше 19,9%.

Банк Хоум Кредит

3 місце

Банк видає кредити в 100 000 рублів без будь-яких довідок . Позичальнику потрібно захопити з собою паспорт і один з наступних документів: СНІЛС, закордонний паспорт, водійське або пенсійне посвідчення. Отримання грошей займе менше двох годин. Необхідний вік - від 22 до 64 років. Річна ставка на сотню тисяч рублів встановлюється в діапазоні 14,9-19,9%.

східний банк

4 місце

перевага східного банку полягає у фіксованій ставці, яка завжди дорівнює 15%. Максимальний термін кредиту на 100 тисяч рублів - 3 роки. Рішення приймається протягом 15 хвилин. Кредит надається тільки громадянам РФ старше 21 років зі стабільним доходом в останні три місяці.

Акція: Запросіть друга взяти кредит і отримаєте 1000 рублів на карту (один отримає 500 рублів).

Московський кредитний банк

5 місце

Відділення банку працюють виключно в Москві та Московській області. Зате тут можна взяти сто тисяч рублів в кредит вже з 18 років. Для заповнення анкети потрібно тільки паспорт. Схвалення заявки займає три доби. При оформленні кредиту на термін менше року (включно) переплата складе 12,5%. У більш тривалих кредитах ставка піднімається до 16%. Максимальний термін кредиту - 15 років.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online