Де отримати 350 000 - 400 000 рублів на Єкатеринбурзі, перебуваючи в чорному списку?


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

23 грудня 2014 року, переглядів: 1203, подобається: 5

Михайло запитує, г.Екатеринбург, Свердловська область 4 роки тому

Добрий день. Де я можу отримати кредит на суму 350 000- 400 000 рублей, перебуваючи в чорному списку. Справа в тому, що брав кредит і майже 2 роки не виплачував за станом здоров'я. На даний момент кредит закритий повністю, але я в чорному списку (погана кредитна історія). Підкажіть варіанти.

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Привіт, Михайле! На жаль, зіпсована кредитна історія і «чорний список» не дозволять Вам кредитуватися в бажаному обсязі. Як Ви вже встигли переконатися на власному досвіді - Вам кредитори не довіряють. Є два варіанти вирішення Вашої проблеми:
Перший. Чекати 15 років, поки оновитися кредитна історія і з неї будуть видалені кредити, які погашалися Вами не дуже якісно. Але, немає гарантії, що інформація про Вашу кредитоспроможності зникне з «чорного списку».
Другий. Подумайте над тим, як виправити свою репутацію, щоб банки Вам більше довіряли і кредитували хоча б під максимальний відсоток, з порукою або заставою.
Спробуйте для початку отримати 1 000-2 000 російських рублів в позики в мікрофінансової компанії . У Єкатеринбурзі можна подати заявку в МФО «Мить кредит», «Милі», «СМСфінанс» і «Бистроденьгі». Якщо вона буде схвалена, то постарайтеся повернути кредитору борг в призначені терміни, щоб мати можливість повторно пророкувати трохи більше грошей, під менш високий відсоток. Так, поступово, Ви забезпечите собі позитивну репутацію серед мікрофінансових компаній. Далі, можна буде вже сміливіше подавати заявку в банк на оформлення кредиту на товар в магазині або кредитної карти з мінімальним лімітом в розмірі до 5 000 - 10 000 російських рублів.
Михайло, перш ніж отримати кредит в розмірі 350 000 - 400 000 російських рублів, Ви повинні переконати всіх кредиторів в тому, що Ви надійний і відповідальний позичальник, якому можна довіритися. Відверто кажучи, робота Вам належить нелегка і може знадобитися кілька років на відновлення кредитної репутації, але якщо Ви розумієте для чого Вам все це потрібно, то не відступайте від мети і все вийде.
Додатково, радимо Вам проявити пильність, якщо знайдеться кредитор, який буде Вас запевняти в 100% кредитуванні навіть з поганою кредитною історією. Можливо, йому буде потрібно передоплата або оплата винагороди за розгляд і видачу «кредиту», після внесення якої, Ви свого благодійника більше не побачите.
Всіх благ Вам і терпіння!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 5/5 1 - 1 відгуківВідповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online