Де можна взяти гроші в розстрочку без відсотків?

  1. Де можна взяти гроші з розстрочкою?
  2. Гроші в розстрочку в сучасному розумінні
  3. магазинні розстрочки
  4. Ще кілька вигідних рішень

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1773340 переглядів 1773340 переглядів   Багато магазинів електроніки, приватні кредитори, кредитні біржі і банки пропонують різні умови кредитування

Багато магазинів електроніки, приватні кредитори, кредитні біржі і банки пропонують різні умови кредитування. Тому де можна взяти гроші в розстрочку знає кожен позичальник. Причому багато надають гроші в борг без відсотків. І це мало кого насторожує. Але насправді, "нульових" позик не буває. Адже кожен кредитор повинен отримати прибуток за надання коштів і понесені ризики. Навіть якщо ви купуєте товар в магазині , Вам доводиться нести переплати. Тільки дані витрати вміло, замасковані у вартості покупки.

Де можна взяти гроші з розстрочкою?

Під словом "розстрочка" мається на увазі надання коштів без конкретних відсотків за їх використання. Але так як безкоштовного «фінансового сиру» не існує, то вам на допомогу можуть прийти:

  • МФО - мікро фінансові компанії;
  • Приватні кредитори з інтернету;
  • Банки Росії;
  • Ваші друзі.

Тільки останні можуть надати кошти без будь-яких зобов'язань. Адже в наш кризовий час складно довіряти своїм близьким, коли мова йде про великі суми.

Також можна взяти гроші в розстрочку з поганою кредитною історією на спеціальних біржах. Такі компанії є в інтернеті. Тут кожен кредитор має свій рейтинг. І процентна ставка по позиці залежить саме від такого показника. При бажанні тут можна знайти непоганий варіант.

Щоб не переплачувати зайві гроші вам варто порівняти кілька варіантів і вибрати найкраще рішення. Якщо ви не знайдете безпроцентної позики, то можна отримати невеликі переплати. А це вже певна перемога на грошовому терені.

Гроші в розстрочку в сучасному розумінні

Аналогом простого боргу з розстрочкою виступають кредитні карти. Ці платіжні елементи мають пільговий період, який може досягати 50 днів, а іноді і більше. Під час цього періоду можна витрачати кошти без обтяжень. Якщо ви повернете всі витрати на рахунок до закінчення даного проміжку часу, то кредит виявиться безвідсотковим.

Але банки виставляють масу обмежень і додаткових умов. Тому повноцінно скористатися періодом пільг важко. Одними з найбільш лояльних компаній в цьому відношенні виступають:

  1. Хоум кредит;
  2. Ренесанс кредит;
  3. Тінькофф;
  4. Совкомбанк;
  5. ОТП банк.

Варто пам'ятати, що після пільгового періоду ставки по картах досить великі. Вони починаються від 30-34%. Але і суми кредитування тут високі. В середньому, ви можете отримати 200-300 тис. Рублів. А це достатня сума, щоб зробити солідну покупку. Та й видаються кредитки швидко. Для їх отримання рідко коли потрібно більше документів, ніж паспорт і довідка про доходи.

магазинні розстрочки

Найпоширеніший вид фінансових послуг в даній сфері. Вам надають будь-який товар без націнки. А гроші стягуються протягом тривалого часу. Але такі пропозиції не позбавлені підступу. У цій ситуації безвідсоткова розстрочка без участі банку полягає в тому, що початкова ціна покупки просто піднімається. Іноді про це говорять відкрито. Але частіше, інформація про переплати ховається.

Отримати електроніку і побутову техніку в борг за вигідною вартості можна якщо:

  • Ви постійний клієнт магазину;
  • Відбувається сезонний розпродаж;
  • Товар не є ліквідним;
  • Магазин ліквідується.

Всі комерційні структури співпрацюють з банками. А ці компанії повинні отримувати прибуток від такого партнерства. І звичайно, магазин не буде працювати в збиток, щоб розплатиться з банком. Це просте правило всіх пропозицій по кредитній купівлі техніки всіх видів.

Ще кілька вигідних рішень

Більшість банків працюють з клієнтами в індивідуальному порядку. Тому отримання коштів з мінімальною ставкою часто надається зарплатних клієнтам, постійним позичальникам або великим вкладникам. А це підходить під опис терміна "розстрочка".

Якщо ви погасіть займ достроково, то переплати будуть мінімальними. Закон не забороняє віддавати всю суму кредиту в будь-який час. Але для цього необхідно мати хороший фінансовий стан.

Ускладнення умов знижує переплати. Всі програми кредитування, де є поручителі, застави, перші внески та ін. досить вигідні. Головне, це виконати ряд вимог банку.

З кожним роком в банківській сфері з'являється все більше нових компаній і свіжих пропозицій. Але відшукати можливість взяти гроші в розстрочку без відсотків практично нереально. Простіше знайти рішення з мінімальними переплатами. А для цього вам потрібно бути хорошим позичальником і вести чесну політику щодо кредиторів.

Задати питання про кредити нашим фахівцям!

Читайте також:

наверх

Де можна взяти гроші з розстрочкою?
Де можна взяти гроші з розстрочкою?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online