Де можна отримати автокредит без громадянства РФ?


Фарход запитує 4 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Здравствуйте, меня зовут Фарход. Я не громадянин РФ, але є тимчасове проживання в Москві. Працюю офіційно. Є трудова книжка і свідоцтво ІПН. Хочу взяти машину в кредит. Які банки можуть дати мені кредит?

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Привіт, Фарход! Дякуємо Вам за запитання! Фарход, справа в тому, що офіційних кредитних програм для кредитування іноземних громадян немає в російських банках, тому ми рекомендуємо Вам подати свою заявку на кредит при особистому зверненні з клопотанням про фінансування на індивідуальних умовах.
Звертаємо увагу, що для того, щоб претендувати на кредит в Росії, Вам необхідно мати дозвіл на проживання, трудовий договір з російським наймачем, наявність тимчасової реєстрації в регіоні присутності кредитно-фінансової організації, довідку про доходи за місцем працевлаштування на території Російської Федерації. Терміни Вашого проживання в РФ повинні бути не менше 3-х років. Для оформлення великого кредиту (від 30 000 російських рублів), банки в обов'язковому порядку візьмуть до уваги Ваш сімейний стан і наявність майна у власності. В якості додаткового забезпечення по кредиту, для іноземних громадян завжди передбачено надання поручительства громадянина Російської Федерації.
У нас на сайті автокредит пропонує Хоум Кредит Банк . Умови по продукту будуть наступні: величина кредитного пропозиції становить від 50 000 до 500 000 російських рублів, розмір процентної ставки буде залежати від того, наскільки швидко Ви надасте в банк паспорт реєстрації придбаного автомобіля (від 18.9% до 29.9% річних), додаткові винагороди і комісії з даного кредиту не передбачені, термін кредитування - 5 років. На стандартних умовах, кредит видається без початкового внеску і без обов'язкового страхування транспортного засобу.
Фарход, якщо Ваші спроби кредитуватися на покупку автомобіля будуть безуспішні, то рекомендуємо Вам почати свою кредитну історію з мікропозик від компаній « мить Кредит »Або« Домашні гроші ». Максимальна сума пропозиції складає до 30 000 російських рублів. Термін погашення заборгованості від 2 до 6 місяців. Розмір процентної ставки по обох продуктів - 8.9% в місяць. З документів потрібно тільки паспорт (у Вашому випадку Вид на проживання).
Бажаємо Вам вдалого кредитування!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 3.8 / 5 1 - 37 відгуківЯкі банки можуть дати мені кредит?
Відповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online