Чи можна взяти повторно кредит у ВТБ24?


Лариса запитує 4 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У мене вже є кредит в ВТБ 24. Залишилося 4 місяці. Можу я взяти кредит в цьому ж банку, щоб закрити перший?

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Привіт, Лариса! Дякуємо Вам за запитання! Лариса, рекомендуємо Вам спробувати звернутися в банк ВТБ24 за кредитом «Рефінансування», за допомогою, якого Ви зможете закрити свої діючі кредитні зобов'язання. Максимальний розмір кредиту становить 1 000 000 російських рублів. Величину процентної ставки ВТБ 24 розрахує індивідуально для Вас (від 13.95% річних). Термін погашення всієї заборгованості складає від 6 до 60 місяців. Банк приймає попереднє рішення про кредитування протягом однієї години, на підставі Вашої заявки, поданої за посередництвом Інтернет. З документів Вам буде потрібно паспорт, довідка про доходи і вся документація по раніше оформленим кредиту.
Лариса, рекомендуємо Вам розглянути ще кілька альтернативних кредитних варіантів, які можуть Вам знадобитися в рефінансуванні діючої кредитної заборгованості.
Наприклад, кредитна карта « Тінькофф Платінум »(Максимальний ліміт 300 000 російських рублів) в банку Тінькофф Кредитні Системи передбачає можливість рефінансування раніше оформлених кредитів. Ви самостійно можете зробити переказ грошей в будь-який момент, протягом 2 місяців після кредитування. Оформити картку «Тінькофф Платинум» можна тільки дистанційно (через Інтернет).
Сбербанк Росії кредитує на рефінансування до 1 000 000 російських рублів, терміном до 5 років. Розмір процентної ставки по продукту буде розраховуватися для Вас окремо в діапазоні від 17% до 21.5% річних. Довідка про доходи не вимагається, якщо Ви будете використовувати гроші тільки для погашення свого кредиту.
З споживчих кредитів, рекомендуємо Вашій увазі продукт від КБ ренесанс Кредит . Завдяки даному кредитному пропозицією, Ви можете розраховувати на суму від 30 000 до 500 000 російських рублів. Довідка про доходи, заставу і поручительство не потрібні. Кредитування здійснюється за двома документами: за паспортом громадянина РФ і по одному додатковому (водійське посвідчення, закордонний паспорт, страхове свідоцтво пенсійного фонду, свідоцтво про присвоєння ІПН, пенсійне посвідчення). Термін кредитування - від 6 до 36 місяців. Розмір відсоткової ставки розраховується в діапазоні від 15,9% до 69,9% річних. Отриманню найбільш вигідної ставки, посприяє надання довідки про доходи і гарна якість Вашої кредитної історії. Рішення про кредитування приймається протягом 10 хвилин на підставі Вашої Онлайн-заявки, оформленої у нас на сайті.
Бажаємо Вам удачі!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 1.7 / 5 1 - 3 відгуківМожу я взяти кредит в цьому ж банку, щоб закрити перший?
Відповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online