Як взяти кредит з відкритими діючими простроченням?


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви мали справу з оформленням кредиту, то напевно знаєте, що важливу роль в питанні його видачі грає кредитна історія клієнта. Якщо в ній відображені відкриті прострочення, неоплачені платежі і штрафи, то розраховувати на позитивне рішення від банку практично неможливо.

Чи є шанс на схвалення нового кредиту?

Не варто думати про те, що якщо в вашому кредитному досьє є записи, які вас негативно характеризують, то це назавжди закриває вам вхід в банки. Ні, дуже багато буде залежати від характеру прострочення, причини виникнення, терміну та суми і т.д.

Кожну заявку банківські компанії розглядають індивідуально, тому, якщо ваша прострочення невелика (до 10.000 рублів) і триває не більше місяця, то ви зможете розраховувати на схвалення.

Але відразу обмовимося, що якщо у вас зіпсована КІ, максимум, на що можна сподіватися - це отримання кредиту під високий відсоток в компаніях, які займаються експрес-кредитуванням і видачею грошей по мінімуму документів.

При цьому, чим гірше ваша кредитна історія і менше документів, тим вище буде відсоткова ставка (до 40-50% річних). При цьому немає 100% -ої гарантії того, що ваша заявка буде схвалена.

Як підвищити лояльність банку:

  • привести поручителя,
  • принести якомога більше документів, що підтверджують вашу платоспроможність,
  • надати заставу у вигляді автомобіля або нерухомості,
  • погодитися на страховку .

Які банки можуть схвалити кредит з простроченням?

Відразу обмовимося, що не існує таких банків, які точно б схвалили вам кредит. Кожна заявка завжди розглядається в індивідуальному порядку, і навіть якщо в одній фірмі вам відмовили, в інший при точно таких же запитах можуть дати добро.

Ви можете для економії свого часу висилати онлайн-заявки відразу в кілька установ, однак, не варто переборщувати - всі ваші заяви фіксуються в КІ, в тому числі і відмови по ним. Іноді має сенс звертатися до відділень особисто для заповнення анкети.

Ми можемо порекомендувати такі компанії:

  1. У банку Тінькофф можна через інтернет заповнити заявку на отримання кредитної картки, яка доставляється поштою. Ставка по ній починається від 25,9% в рік, ліміт встановлюють індивідуально (до 300 тис. Рублів). Можна користуватися пільговим періодом на безготівкові операції протягом 50 днів, докладніше тут ,
  2. Східний Експрес банк - тут вам зможуть запропонувати кілька програм кредитування, а також кредитку. Якщо ваш вік більше 26років, то суму до 200 тис. Рублів можна буде взяти лише за паспортом. Подробиці розказані в цій статті ,
  3. Ренесанс Кредит банк - в цій компанії пропонують отримання швидкого кредиту по 2-розум документам, процентна ставка може починатися від 20% на рік і варіюватися до 47,9% в рік. Сума буде залежати від вашого доходу і КІ, дізнатися більше можна тут,
  4. Кредит Європа Банк - готовий надати велику суму від 300 тисяч рублів на тривалий період до 60 місяців. Відсоток порівняно невеликий - від 17% до 20% в рік. Важливо: тут вам знадобиться підтвердити офіційне працевлаштування, а саме - принести довідку про доходи та копію трудової книжки. Отримати більше інформації можна за посиланням ,
  5. Сітібанк - також лояльно ставиться до позичальників, з невеликими похибками в КІ готовий кредитувати. При цьому ви можете підтвердити свій дохід випискою з ПФР або довідкою з держпослуг. Можливе отримання до 5 мільйонів рублів під ставку від 12,9% до 20% в рік. Важлива вимога до позичальника - наявність заробітку від 30.000 рублів на місяць офіційно. подробиці в цьому огляді .

Що робити, якщо банки відмовляють у кредиті?

Якщо потрібна невелика сума готівкою, краще звертатися в мікрофінансові організації. Їх існує досить багато:

У чому перевага? МФО - це найбільш лояльні кредитори, вони схвалюють заявки практично всім бажаючим, які мають вік від 21 року і російський паспорт. Вони не питають довідки з роботи, заставу або поручителів, ви отримуєте гроші на руки практично моментально.

Звичайно, є і мінуси в такій лояльності - це вкрай невигідні умови кредитування. Зокрема, дуже високі відсотки. Тому якщо і звертатися сюди за грошима, то тільки за невеликою сумою і на короткий термін.

Також ви можете отримати позику відразу на рахунок своєї банківської картки або електронного гаманця. Організації, які надають таку послугу, перераховані в цієї статті .

Альтернативні варіанти отримання кредиту

Якщо ж ваша прострочення досягла великої суми, а за термінами вона перевалила за місяць, то в такому випадку новий займ вам не дадуть. Альтернативний варіант вирішення проблеми - це приватні інвестори .

Щоб оформити позику у приватного кредитора, як правило потрібно тільки паспорт і ваші контактні дані. У тих випадках, коли сума велика (більше 50-70 тис. Рублів), може знадобитися заставу. Дуже важливо оформити розписку і нотаріально її засвідчити, як правильно це зробити - розповідаємо тут .

Також ви можете звернутися в ломбарди, де видають гроші всім бажаючим під заставу цінного майна. Чим більше вам потрібна сума, тим дорожчим повинен бути заставу.

Найчастіше, в хід йдуть коштовності, побутова техніка, транспортні засоби та т.д. Звичайно, це не кращий варіант отримання грошей, але якщо вам всюди відмовляють, а позику потрібен терміново, таку можливість теж потрібно мати на увазі.

Щоб більше не відмовлятися в подібній ситуації, коли банки відмовляють через відкритих боргів, ми рекомендуємо вам заздалегідь зайнятися поліпшенням своєї кредитної історії за допомогою програми « Кредитний доктор »Від Совкомбанк.

Таким чином, якщо у вас є кредит з відкритими діючими простроченням, то отримати нову позику вдасться тільки в МФО або у приватного кредитора.

Чи є шанс на схвалення нового кредиту?
Які банки можуть схвалити кредит з простроченням?
Що робити, якщо банки відмовляють у кредиті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online