Як і де можна оформити кредит під заставу авто

  1. Де можна оформити кредит під заставу авто
  2. Як оформити кредит під заставу авто: нюанси і тонкощі
  3. Чому вам можуть відмовити в кредиті під заставу авто

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З фінансовими труднощами стикаються багато, правда, вирішує їх кожен по-своєму. Один з очевидних варіантів - звернутися в кредитну організацію за позикою. Банки активно рекламують свої програми кредитування, але на ділі скористатися ними виходить не у всіх. Несприятлива кредитна історія, відсутність стабільного доходу або офіційного працевлаштування, інші, раніше взяті і непогашені позики, - ось далеко не повний список причин, за якими в позику можуть відмовити.

Однак не варто заздалегідь прощатися з надіями на кредит, адже можна оформити заявку на отримання коштів під заставу майна, наприклад, автомобіля. Машина виступить гарантом платоспроможності позичальника і в рази підвищить лояльність кредитної організації.

Де можна оформити кредит під заставу авто

Такий тип кредитування практикують і банки, і МФО, і автоломбарди. Програми приблизно схожі, проте, є різниця в деталях. І в першу чергу в вимогах до позичальника (вік, рівень доходу і т.д.), а також до документів, які необхідно надати.

Так, в банку для отримання такої позики будуть потрібні не тільки документи на транспортний засіб, а й довідка з місця роботи, а також нотаріально завірена згода чоловіка або дружини (для одружених) на заставу. У ряді випадків необхідний і поручитель (як правило, при великій сумі позики). Період розгляду заявки становить від 2 робочих днів.

Поспішайте і не хочете зайвих труднощів? Автоломбард в Москві Worldzaym оформляє подібні позики з мінімальним пакетом документів, до того ж є непоганий шанс отримати гроші буквально в день звернення.

У автоломбарду для оформлення такого кредиту достатньо пред'явити паспорт і документи на машину (ПТС, СТС).

Як оформити кредит під заставу авто: нюанси і тонкощі

Існують дві найпоширеніші практики надання такої позики:

  1. Автомобіль позичальника після оформлення всіх необхідних документів відправляється на спеціальну стоянку до повного погашення боргу.
  2. Машина залишається в повному розпорядженні позичальника, а позика видається під заставу ПТС. Іншими словами, автомобілем можна користуватися, але от продати його не вийде. Крім того, деякі фінансові організації накладають заборону на виїзд обтяженого транспортного засобу за межі країни, тому обов'язково уточнюйте умови.

Щоб отримати кредит, необхідно звернутися в придивилася фінансову організацію, надати необхідний пакет документів (його слід уточнити заздалегідь), а також машину для оцінки експертами компанії-кредитора. Оцінюватимуться такі параметри авто, як рік випуску, технічний стан, марка, модель, комплектація. За результатами процедури формується сума кредиту. Як правило, вона становить близько 60-80% від ринкової вартості транспортного засобу.

Потім, якщо ви згодні з умовами та сумою позики, оформляється договір. Ось, власне, і все - можна забирати гроші. Вони видаються готівкою або переказом на банківський рахунок, або карту. Право вибору способу отримання грошових коштів зазвичай залишається за позичальником.

Чому вам можуть відмовити в кредиті під заставу авто

Незважаючи на те що фінансові організації в більшості випадків схвалюють кредити під забезпечення автомобіля, трапляються і відмови. Чому так сталося? Швидше за все, претенденту на позику це не пояснять. Однак існує ряд поширених причин відмови.

Так може статися, якщо:

  • у позичальника погана кредитна історія (ця умова може бути застосовано тільки для банків);
  • автомобіль знаходиться під обтяженням;
  • технічний стан транспортного засобу залишає бажати кращого;
  • машина неліквідні (наприклад, через вік або низького ринкового попиту на дану марку і модель);
  • є проблеми з документами (зокрема, помилки в ПТС і СТС).

На закінчення додамо, що коли ви берете кредит під заставу транспортного засобу, не забувайте про ризику їх використання. При неможливості повністю або частково погасити позику, ви можете втратити машини. Причому в ряді випадків навіть без відповідного судового рішення.

Поспішайте і не хочете зайвих труднощів?
Чому так сталося?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online