Культовий пивний ресторан Єкатеринбурга RatsKeller оголосив про своє закриття

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знаменитий пивний ресторан знаходиться в будівлі мерії на вулиці 8 Марта

Знаменитий пивний ресторан RatsKeller, який знаходиться в будівлі мерії, в кінці місяця закриється. На його місці буде новий заклад, не пов'язане з пивною тематикою.

- Зараз ми знаходимося на фінальній стадії доопрацювання концепції, - розповіла Е1.RU керівник проектів з маркетингу Наталія Фоміних. - Просто так ми його закрити не можемо, тому проведемо аукціон, щоб відвідувачі змогли придбати на пам'ять речі з ресторану. Спеціально для цього ми робимо доступні ціни. Наприклад, буде лот з історичними фотографіями Єкатеринбурга початку століття. Можна буде взяти антикварну колекцію баварських пивних кухлів.

Купити щось з інтер'єру можна вже зараз. За словами Наталії, гості зможуть купити стільці (їх продаватимуть за ціною від 700 рублів) або навіть барну стійку, правда, на неї вже є претенденти. Це друзі ресторану, які ходять туди близько 10 років. Одна постійна гостя вже купила штори.

27 жовтня о 21:00 пройде аукціон, де розіграють 10 особливих лотів. Наприклад, плакат з фотографією всієї команди ресторану або лосині роги. Гроші з аукціону хочуть віддати на благодійність до фонду допомоги тваринам.

31 жовтня ресторан працюватиме останній день. Як написав портал «Моменти», ресторан вийшов з Resta management, куди входить «Хмелі сунелі», «Паштет», «Троекуров'». Але генеральний директор групи компаній Resta management Кирило Шлаєн спростував цю інформацію.

- Ресторан готують до закриття, але він залишається в Resta management. Там все буде класно і цікаво, - розповів Е1.RU Кирило Шлаєн.

Під час чемпіонату світу з футболу пивний ресторан користувався популярністю у іноземних фанатів. В останні дні мундіалю його окупували шведи .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online