Мирна хода за чесні вибори. 4 лютого

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нова акція за чесні вибори запланована на 4 лютого в формі ходи по Садовому кільцю Нова акція за чесні вибори запланована на 4 лютого в формі ходи по Садовому кільцю.

Уже більше двох тисяч чоловік оголосили про своє бажання взяти участь у новій антипутінської маніфестації, яка повинна пройти 4 лютого в центрі Москви, але вже не як мітинг, а в формі ходи, що сприймається владою більш болісно.

«У лютому холодно стояти на одному місці, тому ми підемо - підемо мирною ходою - по Садовому кільцю і Новому Арбату. Згідно російським законам заявка на хід - так само, як і на мітинг - носить повідомний характер, заявка буде подана в кінці січня », - йдеться на сторінці акції «Мирна хода за чесні вибори. 4 лютого » в Facebook.

Інформацію про проведення нової акції протесту підтвердив лідер незареєстрованої Республіканської партії Володимир Рижков, який вів останній мітинг на проспекті Сахарова.

«Є ініціативна група, яка після внутрішніх обговорень оголосила, що треба проводити ходу. Дата символічна. Рівно два місяці після думських виборів і за місяць до проведення президентських виборів », - сказав Рижков.

«Нагадаю, на Сахарова було прийнято вимога, щоб до лютого були відпущені політв'язні, прийнята відставка Чурова і призначені нові думські вибори. Поки жодне з цих вимог не виконана », - додав він.

джерело

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online