Кращий китайський планшет 2013

  1. Розмір екрану планшета
  2. для фільмів
  3. Для ігор
  4. Роздільна здатність екрану
  5. Тип екрану планшета
  6. вага планшета
  7. процесор
  8. пам'ять
  9. Камера
  10. Додаткові опції
  11. Кілька порад при виборі китайського планшета
  12. вибираємо планшет

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сьогоднішній день вибір планшета не представляє ніяких проблем, тому що, прийшовши в будь-який магазин, досвідчені продавці-консультанти допоможуть вам підібрати не один десяток моделей відповідно до ваших вимог. Однак, більшість потенційних покупців намагається заощадити і придбати планшет в китайських-інтернет-магазинах, де і вибір значно ширше, і ціни цілком привабливі - від 60 до 400 доларів. Проте. Все частіше виникає питання про те, на що слід звернути увагу, і як зробити вибір, щоб покупка стала дійсно стоїть і якісною. У нашій статті ми допоможемо вам вибрати кращий китайський планшет 2013 - 2014 роки. Ми не будемо рекомендувати вам конкретні моделі планшетів, а покажемо вам, на що варто звертати увагу, щоб вибрати кращий.

Ми не будемо рекомендувати вам конкретні моделі планшетів, а покажемо вам, на що варто звертати увагу, щоб вибрати кращий

Залежно від цілей використання планшета, умовно ці пристрої можна поділити на ряд наступних категорій:

[Box style = 'doc']

  • Інтернет-серфінг;
  • ігри;
  • Перегляд фільмів і відео;
  • Читання електронних видань (книги, тематична література і т.д.);
  • Керування бізнесом;
  • Прослуховування музики;
  • Навчання;

[/ Box]

Це далеко не повний список того, для чого найчастіше використовується планшет, але загострити свою увагу на цьому необхідно, перш за все, адже якщо здебільшого будете присвячувати читанню електронної літератури, але напевно вам немає необхідності в першокласної камері з великим число Мп, і т.д. Наявність тих чи інших додаткових параметрів прямим чином зіграє на вартості пристрою.

Розмір екрану планшета

Розмір екрану планшета

Ні для кого не є секретом, що чим більший розмір екрану має планшет, тим привабливішим він є. Природно, що на планшетах з великим дисплеєм дуже зручно дивитися фільми, грати в ігри, використовувати їх для інтернет-серфінгу і т.д., однак, чим більше розмір, тим дорожче буде коштувати пристрій.

для фільмів

Якщо ви збираєтеся використовувати планшет для перегляду фільмів і відео, то кращим варіантом в цьому випадку стане екран з відношенням 16:10, при діагоналі в 8 "- 9,7". Звичайно, ніхто не забороняє використовувати і 10 "екрани, проте переплачувати за зайвий дюйм напевно не варто, тим більше, що транспортування таких планшетів вкрай важким.

Для ігор

Для геймерів прекрасно підійде планшети з діагоналлю 7 "- 8", при співвідношенні 4: 3. Такий планшет і відносно недорого обійдеться, і батарея в ньому зможе пропрацювати довго, та й переносити його досить зручно. Крім того, такого роду планшети прекрасно підійде всім тим, хто просто не уявляє своє життя без інтернету.

Роздільна здатність екрану

Вибираючи китайський планшет, не забудьте звернути увагу на дозвіл екрана, адже від нього буде залежати і чіткість перегляду картинок, і якість програються фільмів і так далі - загалом, велика частина графічних даних використовуваних в планшеті залежить від його дозволу. Найкращим варіантом у цьому випадку будуть планшети з дозволом в 1024 × 768 пікселів - гарна якість за цілком помірну ціну.

Тип екрану планшета

Досить важливу роль відіграє і тип екрану планшета, оскільки від цього параметра залежить кут огляду. IPSекрани мають максимальний кут огляду, що наближається до розгорнутого кута, однак їх вартість в набагато вище, ніж на аналогічних моделях планшетів, тільки з типом екрану TN, де хоч і під невеликим кутом, але все досить непогано видно. У тому випадку, якщо ви вважаєте за краще дивитися фільми, то краще за все купувати планшет з IPSекраном.

вага планшета

Більшість користувачів при виборі величезну увагу приділяє вазі планшета, хоча варто про це дбати лише в останню чергу. Якщо ви використовуєте планшет для перегляду відео, інтернет-серфінгу або ж для ігор, то вам буде без різниці, скільки важить ваш пристрій, за умови, що воно має масу не більше 700 грам. Однак, в тому випадку, якщо ви розраховуєте використовувати планшет для читання електронної літератури, то краще взяти модель більш легку, так як тримати важкий планшет на вазі, та до того ж ще й однією рукою, не так вже й просто. Стандартний вага восьмидюймового планшета складає близько 500 грам, семидюймовий - 350 грам.

процесор

Так як планшет, по суті, є компактним комп'ютером, то велику увагу слід приділити встановленому в ньому процесору. Найкращим варіантом будуть процесори з тактовою частотою від 1.4 Гц і вище. Якщо придбати планшет з більш дешевим процесором, то повірте, в роботі такого пристрою ви будите відчувати явні неприємності, починаючи від повільної роботи додатків і закінчуючи всілякими глюками і гальмами.

пам'ять

Природно, що чим більший обсяг фізичної пам'яті може використовувати планшет, тим краще для самого користувача, однак не варто забувати, що є так і оперативна пам'ять, і чим її менше, але більше фізичної, тим більше гальм буде проявлятися з використанням пристрою.

Найбільш універсальним варіантом буде, якщо оперативної пам'яті буде не менше 512 Мб, а фізичної, не менше 16 Гб - чим більше будуть обсяги, тим дорожче буде, варто китайський планшет, а тому краще відразу разораться в тому питанні. Чи хочете ви платити більше, за велику пам'ять.

Камера

Купівля планшета з передньою і задньою камерою може стати просто невигідною, так як якщо ви не використовуєте інтернет або не спілкуватися, використовуючи «Скайп», то переплачувати зайвих 20-30 доларів за це задоволення не варто. Що стосується задньої камери, то в тому випадку, якщо вона становить 3 Мп, то це буде досить вдала покупка.

Додаткові опції

Додаткові опції

В якості додаткових опцій, планшет може використовувати wi-fiподключеніе, 4G-підключення і тому подібні типи бездротових мереж. Економити на цьому факторі явно не варто, так як якщо ви і думаєте, що легко зможете обійтися без доступу в мережу, то напевно скоро пошкодуєте про те, що не обрали відповідну модель пристрою підтримує це. Зекономлені кілька доларів напевно вас не влаштує, а тому краще брати дійсно якісний пристрій, що задовольняє всім сучасним стандартам.

Кілька порад при виборі китайського планшета

[Box style = 'doc']

  • Не вибирайте моделі без назви або виробника, так як вони хоч і коштують дешевше, але найімовірніше якість їх можна поставити під сумнів;
  • Не вибирайте планшети з малим дозволом екрану;
  • Не варто вибирати планшети із застарілим програмним забезпеченням, так як найімовірніше нові додатки просто не будуть підтримуватися, і у вас на руках залишиться просто «залізо»;
  • Не варто гнатися за низькою ціною, так як ви ризикуєте придбати пристрій з явним дефектом або несправністю, що згодом може зіграти з вами злий жарт.

[/ Box]

Навіть не дивлячись на те, що більшість китайських планшетів дещо поступається за своєю якістю оригінальним моделям, їх популярність все ж досить висока, а вже й нижчою вартістю і говорити нема чого.

вибираємо планшет

На нашому ресурсі ви знайдете:

Огляди китайських планшетів

Новини та новинки планшетів

Цікаві статті:

Новини, пов'язані з цим матеріалом

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online