Головна | Page-109 - Архів Стріла 2010-2011

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

strela.zp.ua

Іноземні спостерігачі від Ради Європи заявляють, що вибори до місцевих рад в Україні не відповідали нормам цієї організації Іноземні спостерігачі від Ради Європи заявляють, що вибори до місцевих рад в Україні не відповідали нормам цієї організації.

Головною причиною такої незадовільної характеристики є нещодавно прийнятий закон, що регламентує проведення місцевих виборів.

"Ті, хто прийняв закон, що дозволив політично незбалансовані склади виборчих комісій і сприяв, зокрема, скасуванню реєстрації кандидатів в останню мить перед виборами, мали б визнати, що голосування не відповідало стандартам, які ми хотіли побачити, зокрема, всім вимогам європейських стандартів про чесні, прозорі і професіонально організовані вибори ",

strela.zp.ua

Незважаючи на бюджетну субвенцію в 33 мільйони 678 тисяч 800 гривень, виділених Запорізькій області на проведення виборів до органів місцевої влади, грошей все ж не вистачило на те, щоб організувати розумний процес прийому і обробки документації, що надходить з виборчих комісій в Запорізький обласний виборчком Незважаючи на бюджетну субвенцію в 33 мільйони 678 тисяч 800 гривень, виділених Запорізькій області на проведення виборів до органів місцевої влади, грошей все ж не вистачило на те, щоб організувати розумний процес прийому і обробки документації, що надходить з виборчих комісій в Запорізький обласний виборчком.

Як відомо, обласний виборчком, з середини 70-х років минулого століття, традиційно розташовується в будівлі Запорізької обласної ради.

strela.zp.ua

42% населення Запорізької області взяло участь в місцевих виборах 42% населення Запорізької області взяло участь в місцевих виборах.

В середньому по Україні явка виборців становить 45-50%.

Так станом на 15.00 середня явка в Україні на виборчих дільницях становила 28,8%. Відзначимо, що на президентських виборах о 3 годині дня кількість тих, хто проголосував було 49%.

У Криму станом на 22.00 кількість тих, хто проголосував склало 47,7% від усього населення автономної республіки, в Харкові - 39,9%, в Одесі та Луганську - близько 45%, у Львові 49,8, на Київщині - 55%.

strela.zp.ua

За провал Володимира Кальцева може відповісти Борис Петров За провал Володимира Кальцева може відповісти Борис Петров.

Експерти аналітичного Центру Відкрита політика прогнозують чистку рядів в Партії регіонів після завершення місцевих виборів, в ході якої позбутися посад можуть кілька губернаторів.

Так, на думку фахівців, крісла захиталися під главами Харківської, Запорізької та Одеської областей.

У цих регіонах губернатори не змогли «забезпечити» однозначний результат на виборах міського голови.

strela.zp.ua

Незважаючи на одіннадцатіпроцентное підвищення тарифів, в цьому році запорожці оплатили послуги ЖКГ на 100% Незважаючи на одіннадцатіпроцентное підвищення тарифів, в цьому році запорожці оплатили послуги ЖКГ на 100%.

У порівнянні з вереснем 2009 року комунальні послуги для жителів Запоріжжя і області в середньому подорожчали на одну десяту частину (11%). Всього з початку року мешканцям регіону було нараховано для виплати 1 мільярд 67 мільйонів 295 тисяч гривень. Вся ця сума жителями була виплачена. А у вересні рівень розрахунків за послуги ЖКГ навіть перевищив 100% позначку і склав 104,8%.

strela.zp.ua

Багато аналітиків назвали вибори міського голови в Запоріжжі швидше протестними Багато аналітиків назвали вибори міського голови в Запоріжжі швидше протестними. Люди віддавали голоси не за певного кандидата, а проти безпардонно нав'язуваного Володимира Кальцева.

Як показала практика, посадити «свою» людину в потрібне крісло не так легко навіть при наявності великих коштів і адмінресурсу. Здавалося б лідер мерських перегонів Кальцев знову опинився в аутсайдерах, поступившись першістю досвідченому, проте мало відомому на політичній арені Запоріжжя Олександру Сіну.

strela.zp.ua

Волевиявлення в Запоріжжі і області не пройшло без ексцесів Волевиявлення в Запоріжжі і області не пройшло без ексцесів. Крім масових порушень виборчого законодавства, про які заявляли спостерігачі і представники різних партій зафіксовані й інші факти порушення закону.

За вихідні дні на території Запорізької області зареєстровано 175 злочинів та пригод. 125 з них розкрито по гарячих слідах.

strela.zp.ua

З 25 по 31 жовтня на вулично-дорожньої мережі області сталося 45 ДТП, в яких загинуло 3 людини (ще двоє померли від травм, отриманих раніше) З 25 по 31 жовтня на вулично-дорожньої мережі області сталося 45 ДТП, в яких загинуло 3 людини (ще двоє померли від травм, отриманих раніше). 55 осіб було травмовано. Серед них 6 дітей.

Через недбалість дорослих страждають діти

Одну дитину під колеса авто в буквальному сенсі кинула власна мати.

strela.zp.ua

Порівняння даних екзит-полу місцевих виборів з результатами Президентських виборів у 2010 році Порівняння даних екзит-полу місцевих виборів з результатами Президентських виборів у 2010 році

strela.zp.ua

За даними екзит-полу соціально-дослідницької компанії «GFK-Україна» і компанії Research & Branding Group результати виборів в Україні в розрізі партій і рухів виглядають наступним чином: За даними екзит-полу соціально-дослідницької компанії «GFK-Україна» і компанії Research & Branding Group результати виборів в Україні в розрізі партій і рухів виглядають наступним чином:

Партія регіонів отримала 36,2% голосів. На другому місці ВО «Батьківщина» з 13,1% голосів. Партія «Фронт змін» має 6,8% виборців, а КПУ - 5,9%. Дивує успіх націоналістичної партії «Свобода» Олега Тягнибока - 5,1%, і провал партії «Сильна Україна» віце-прем'єра Сергія Тігіпка, що отримала всього 4,3% голосів.

strela.zp.ua

Починаючи з п'ятої години ранку з різних дільничних виборчих комісій надходять повідомлення про початок безпрецедентної за масштабами операції по фальсифікації підсумків виборів міського голови в г Починаючи з п'ятої години ранку з різних дільничних виборчих комісій надходять повідомлення про початок безпрецедентної за масштабами операції по фальсифікації підсумків виборів міського голови в г. Запорожье. Посилаючись на загальну втому і рішення міськвиборчкому, голови дільничних комісій один за іншим оголошують перерву до 14-00 і буквально виганяють членів комісій і спостерігачів з приміщень для голосування.

strela.zp.ua

Цинічне правове браконьєрство почалося з прийняття закону про вибори до місцевих органів влади неприйнятного з точки зору здорового глузду і демократії "Цинічне правове браконьєрство почалося з прийняття закону про вибори до місцевих органів влади неприйнятного з точки зору здорового глузду і демократії. Чого вартий лише норма закону, яка дозволяє трьом членам комісії ... приймати остаточне рішення, не беручи до уваги думок інших членів комісії, навіть якщо цих інших десять або п'ятнадцять. Таких "хв" в законі закладено з десяток ", - заявляє лідер партії« Громадянська позиція »Анатолій Гриценко.

strela.zp.ua

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок прогнозує, що вибори до місцевих рад 2010 пройдуть в атмосфері сверхжёсткого протистояння, якого до цих пір ще не було Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок прогнозує, що вибори до місцевих рад 2010 пройдуть в атмосфері сверхжёсткого протистояння, якого до цих пір ще не було. Очікується безліч порушень виборчого законодавства.

«У момент голосування можуть бути навіть самі непередбачені випадки - відключення світла, спалювання бюлетенів кислотою або інших небезпечних речовин, самих урн для голосування. Нас чекає Мукачево в квадраті »- сказав О. Тягнибок.

strela.zp.ua

В Алчевську (Луганська область) в приміщенні друкарні ПП Друкарський дім Мега-Принт виявлені 6 тисяч додаткових бюлетенів В Алчевську (Луганська область) в приміщенні друкарні ПП "Друкарський дім" Мега-Принт "виявлені 6 тисяч додаткових бюлетенів. Правопорушення встановили члени ТВК міста Стаханова. З аказ становив 83 тисячі бюлетенів, однак під час перевірки було виявлено 89 тисяч.

Всі бюлетені були призначені для виборів міського голови міста Стаханова.

strela.zp.ua

Виявляється, не все те що в Росії, добре для нашої влади Виявляється, не все те що в Росії, добре для нашої влади! Наші студенти журналісти з інституту журналістики при Київському національному університеті поимели можливість переконатися в цьому парадоксальному факті «на власній шкурі», коли скопіювали ідею російських колег і виготовили для президента В.Ф. Януковича власний варіант подарункового календаря з питаннями.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online