Як вибрати пневматичний пістолет - іграшка для будь-якого віку

  1. потреби
  2. Класифікація за все і вся
  3. Газобаллоннікі
  4. Пістолети до 3000 рублів
  5. Пістолети до 6000 рублів
  6. Готуй широкий кишеню

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З потужних засобів ведення стрільби російський ринок пересічному громадянину пропонує мисливські рушниці або травматику, але обидва цих варіантів вимагають додаткових накладок при придбанні. Залишається або зовсім сидіти, склавши руки, або звернути увагу на щось інше. В цьому відношенні магазини пропонують масове рішення - пневматична зброя.

Купівля пневматики в категорії до 7.5 джоулів не вимагає взагалі будь-яких документів. Саме тому ринок рясніє найрізноманітнішими моделями цього сегмента. Це добре, але мимоволі очі починають розбігатися, особливо якщо покупка відбувається в перший раз. Сьогодні ми постараємося відповісти на питання як вибрати пневматичний пістолет?

потреби

Кожному хочеться вибрати кращий пневматичний пістолет . Але на практиці доводиться дотримуватися баланс між потужністю, точністю, надійністю і зовнішнім виглядом. Визначальним класифікатором за допомогою одного з цих параметрів є ціна. Виходячи з неї, ми і будемо робити вибір пневматичного пістолета.

Класифікація за все і вся

Існує досить багато видів пневматичної зброї . Для базового розуміння зупинимося на одній з основних класифікацій. Все пневматична зброя ділиться на:

  • Пружинно-поршневі (переломка) - представники тирів (наприклад, ІЖ-53 і гвинтівка МР-512 ). Звели, зарядили, вистрілили. Недорогі, точні, прості. Але для розважальної стрільби бракує можливості ведення безперервного вогню без зупинок на перезарядку через кожен постріл.
  • Компресійне - тут для пострілу необхідно попередньо «накачати» повітрям резервуар. Точне, але вибір пневматичного пістолета краще зробити в наступному класі.
  • Газобалонне - для стрільби використовуються спеціальний балончики з CO2. Найпоширеніший вид пневматики. Підійде абсолютно всім. Далі ми якраз і будемо розглядати як вибрати пневматичний пістолет серед газобаллонніков.

Газобаллоннікі

Серед газобалонних пістолетів теж можна виділити два основних підкласи:

  • З нарізною стволом, що стріляють кулями - більш точні, як правило, застосовуються для стрільби по мішенях .
  • З гладким стволом, що стріляють кульками - «Шаромет», що застосовуються для душевного розстрілу розставлених в ряд пляшок і банок.

Також варто звернути увагу на зовнішню схожість з оригіналами вогнепальної зброї. Пройшли часи, коли пневматичний пістолет Макарова був єдиним представником реплік на прилавках магазина. Зараз можна дістати майже все. Тому, якщо вибір пневматичного пістолета критично залежить від зовнішньої схожості, краще заздалегідь визначитися з бажаним зразком, і сміливо шукати його на просторах інтернету.

МР-654К - копія пістолета Макарова

Ще одна цікава «фішка» пневматичних пістолетів - система BlowBack . Пістолети з цією особливістю мають рухливу затворну раму, яка імітує віддачу під час стрілянини.

Деякі моделі можуть працювати в режимі автоматичного ведення вогню - любителі постріляти від душі повинні звернути увагу і на ці моделі.

Бажання безпосередньо залежать від ціни. Відразу кажучи про вартість , Варто згадати, що в нашій країні подібні іграшки можна отримати, виміняти або купити з рук за скромні гроші - вже такі ми росіяни, любимо тримати подібне удома під ліжком. Далі ми будемо орієнтуватися на вартість пістолетів в магазині. Ціни дані на дату написання статті.

Подальші рекомендації будуть засновані на зброю, обкатаному в умовах хардбол . По кожному з представників можна буде прочитати детальні огляди від наших авторів, перейшовши за відповідними посиланнями.

Пістолети до 3000 рублів

В області пневматики низька ціна не завжди є запорукою низької якості, в цій категорії трапляється досить хороших представників.

МР-651 (2400 руб.) - дешевий, простий, але один з найвідоміших в хардбольном русі. Дозволяє стріляти як кулями (28 шт.), Так і кулями зі спеціального барабана. Має нарізний ствол і безліч інших приємних дрібниць.

Аникс 101 і 111 (2500 руб.) - пістолети Аникс насамперед відомі своєю потужністю. Куля з них вилітає на швидкості близько 150 м / с. Простота, ремонтопридатність, надійність робить їх популярними в середовищі пневмолюбов. Головний мінус моделей - сильний розкид по точності, за рахунок рухомого ствола. Відмінний недорогий убіватель пляшок.

У цьому ж категорії можна звернути увагу на закордонні пістолети Crosman c11 і c31 .

У цьому ж категорії можна звернути увагу на закордонні пістолети Crosman   c11   і   c31

Аникс 101

Пістолети до 6000 рублів

Gletcher UZM (5400 руб.) - пістолет-кулемет відомого виробника. Є пневматичною копією УЗД. Магазин на 28 куль, швидкість пострілу 100 м / с, антуражності.

Gletcher BRT 92FS auto (4850 руб.) - а це вже копія легендарної Беретти. Ті ж 100 м / с, 19 куль в магазині. Особливість цієї моделі - автоматичне ведення вогню. BlowBack в комплекті.

МР-654К (5500 руб.) - найпопулярніший пістолет в Росії, копія пістолета Макарова, звідси і дорожнеча. Від нудьги між стріляниною можна тренуватися в оригінальній неповному розбиранні.

Аникс А-3000 «Скіф» (4300 руб.) - потужний, точний представник сімейства пістолетів Аникс з магазином конвеєрного типу, що стріляє як кулями, так і кулями.

) - потужний, точний представник сімейства пістолетів Аникс з магазином конвеєрного типу, що стріляє як кулями, так і кулями

Gletcher UZM

Готуй широкий кишеню

МР-661К (6990 руб.) - легендарний хардбольний «Дрозд». Повноцінний потужний, надійний автомат для розносу пляшок і людей з коробки. Є бункерна версія цього агрегату (кульки подаються із спеціального відділення, дозволяючи вести вогонь майже без зупинок).

Umarex Walther CP99 (7500 руб.) - копія оригінального Вальтера. Хоча за деякими оцінками є одним з кращих пістолетів з системою BlowBack, цінник трохи завищений.

Хоча за деякими оцінками є одним з кращих пістолетів з системою BlowBack, цінник трохи завищений

Перероблений "Дрозд"

Навіть з урахуванням рекомендацій перевірених пістолетів, очі як і раніше розбігаються. Який пневматичний пістолет краще вибрати напевно, вам не скаже ніхто. Не існує ідеального пістолета, не слід також сліпо довіряти нашу думку або думку продавців магазину, вибір все одно доведеться зробити саме вам. Одна з головних рекомендацій після заочного знайомства - хоча б недовго потримати пістолет в руці. І якщо є почуття «свого», то потрібно взяти. Вдалого вибору і придбання, сподіваємося, що ми допомогли вам дізнатися, як вибрати пневматичний пістолет.

Підпишіться на наші новини

Поділіться цікавим матеріалом з друзями

Читайте схожі статті

Сьогодні ми постараємося відповісти на питання як вибрати пневматичний пістолет?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online