Вторинний ринок нерухомості Пермі переживає стагнацію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Аналіз цін на житлову нерухомість Пермі на вторинному ринку показав, що в квітні вартість квартири в порівнянні з березнем збільшилася всього на 0,59% Аналіз цін на житлову нерухомість Пермі на вторинному ринку показав, що в квітні вартість квартири в порівнянні з березнем збільшилася всього на 0,59%. А лідером по зростанню став Свердловський район, як і за показниками кількості пропозицій на ринку нерухомості. Серед всіх семи районів міста його частка нерухомості - 20%.

А ось на первинному ринку спостерігається більш жвава позитивна динаміка. Тут ціни виросли майже на 1,3%. З нового року зберігається ситуація, коли ціни швидше ростуть на ринку новобудов. Хоча вторинка все одно залишається дорожче. Різниця вартості квадрата на первинному і вторинному ринках Пермі склала 11,5%.

Ще з січня також в місті на вторинному ринку нерухомості фахівці спостерігають коливання цін в межах від 0,3% до 1,5%. При цьому покупці роблять вибір частіше на користь первинного житла. Його тут будується останнім часом теж набагато більше. Наприклад, за минулий рік на первинному ринку кількість пропозицій зросла на цілих 4,8%. А ось на вторинному зростання хоч і спостерігається, але менший. Тут пропозицій стало на 4,3% більше. Детальніше дізнатися про базу будівництв Росії можна на сайті datahomes.ru.

А ось коливання цін в Пермі, на думку експертів, свідчить про загальне погіршення стану економіки в країні. До того ж воно спостерігається в багатьох інших містах Росії. А прогноз на найближче майбутнє не дуже оптимістичний. Експерти кажуть, що ціни на нерухомість швидко рости не будуть. Хоча провідні забудовники його можуть відчути, що не змінить загальну картину на ринку.

Автор: Богдана Галицька
джерело: datahomes.ru
При передруці гіперпосилання на даний ресурс обов'язкове.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online