Вартість однокімнатної квартири в Києві опустилася нижче 1000 доларів за кв. м

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За словами аналітиків, ринок вторинної нерухомості Києва в березні 2018 року продовжувала демонструвати високу динаміку цінової корекції
За словами аналітиків, ринок вторинної нерухомості Києва в березні 2018 року продовжувала демонструвати високу динаміку цінової корекції   У березні медіанна ціна пропозиції квартир на вторинному ринку Києва, представлених в базі даних порталу Address

У березні медіанна ціна пропозиції квартир на вторинному ринку Києва, представлених в базі даних порталу Address.ua, склала одна тисяча двадцять дві дол. За кв. м, що на 2,4% нижче значення в попередньому місяці. Даний показник в категорії однокімнатних квартир знизився на 1,9% до 974 дол. За кв. м. Двокімнатні і трикімнатні квартири подешевшали на 2,8%, і 2,2% відповідно. Медіанна ціна 4-х і більше кімнатних квартир впала на 0,5%, до тисяча триста дев'яносто дев'ять дол. / Кв. м.

За словами аналітиків, ринок вторинної нерухомості Києва в березні 2018 року продовжувала демонструвати високу динаміку цінової корекції. Незважаючи на стабілізацію і навіть зміцнення курсу національної валюти в першому кварталі цього року, інші чинники, що впливають на ринок і його цінові показники, залишалися недостатніми для зміни довгострокового тренда.

Відтік економічно активного населення за кордон, а також рекордну пропозицію кількості квартир на первинному ринку сприяють триваючому зниження цін на вторинному ринку.

Відповідно до опублікованого міністерством консенсус-прогнозом, погіршений показник інфляції в поточному році - до 9,7%, при зростанні ВВП 3,2%.
Відповідно до опублікованого міністерством консенсус-прогнозом, погіршений показник інфляції в поточному році - до 9,7%, при зростанні ВВП 3,2%

При цьому попит на однокімнатні квартири в березні 2018 року був найвищим порівняно з іншими групами житла і склав 41%. Ще 40% запитів користувачів порталу Address.ua були зосереджені в категорії двокімнатних, трикімнатними квартирами в минулому місяці цікавилися 19% користувачів, які шукають нерухомість для покупки.

Найвища ціна на квартири пропонувалася в Голосіївському, Дарницькому та Деснянському районах.

Раніше експерти відзначали, що 2018 рік на ринку нерухомості буде турбулентним. При цьому покупці очікують подальшого зниження цін на нерухомість і не поспішають з придбаннями. Як мінімум протягом найближчого року збережеться стагнаційний стан ринку вторинки столиці, падіння цін може скласти 5-10%.
джерело: Delo.ua

Цікаві новини:

Пропозиція на вторинному ринку житла в цьому році, згідно з оцінками ріелторів, зросла приблизно на 30 ...

Одна з причин подорожчання нежитлових приміщень пов'язана з тим, що в середньому у половини компаній-застрой ...

Продажі житла на окупованих територіях Луганської і Донецької областей у першому кварталі зросли ...

За підсумкамі червня у передмісті Києва спостерігається здорожчання новобудов ...

Експерти розповіли, де і у скільки обійдеться нова квартира в Києві ...

У передмісті Києва за перший рік будівництва нових об'єктів продається близько 1/3 квартир ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online