партнери

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР КОНКУРСУ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Formula City - інвестиційно-девелоперська компанія Formula City - інвестиційно-девелоперська компанія. Працює на ринку нерухомості з 2019 року.
Команда Formula City успішно реалізує завдання в галузі будівництва нерухомості житлового та комерційного призначення на території Санкт-Петербурга, зокрема, з управління мережею апарт-готелів YE'S і ЖК LIFE. Загальна площа реалізованих об'єктів близько 217 971 кв. м., кількість переданих приміщень - понад 3 730.

Formula City надає послуги девелопменту в частині управління будівельними проектами з боку інвестора та контролю за реалізацією проектів на всіх етапах. Має інноваційний підхід до формування бізнес-процесів, що допомагає зробити процес інвестування в будівництво зручним, зрозумілим, прозорим і ефективним.
Компанія володіє необхідними фінансовими і виробничими потужностями для реалізації девелоперських проектів, здійснює повний комплекс робіт, пов'язаних із створенням об'єктів нерухомості: вибір ділянки під забудову, визначення та розробка концепції, маркетинг, залучення фінансування, організація і управління будівельними роботами, просування і реалізація.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР НОМІНАЦІЇ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ" Банк «Санкт-Петербург»

- найбільший банк Північно-Західного регіону. Банк був заснований в 1990 році і за минулі роки став невід'ємною частиною фінансово-економічної сфери країни. Станом на 1 січня 2019 року в банку обслуговується 2 090 000 приватних осіб і 50 000 компаній в 65 офісах в Санкт-Петербурзі, Ленінградській області, Москві і Калінінграді, а також представництві в Новосибірську. Банк займає 16 місце за обсягом активів серед російських банків (за даними інформаційно-аналітичного агентства «Інтерфакс»). Акції Банку торгуються з 2007 року, включені до вищого котирувальний список Московської біржі з кодом BSPB. ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР НОМІНАЦІЇ "ІПОТЕЧНИЙ БАНК" - найбільший банк Північно-Західного регіону АТ «ЮІТ Санкт-Петербург» - регіональний підрозділ фінського будівельного концерну ЮІТ (YIT). На рахунку компанії, що здійснює свою діяльність з 1988 року, понад 190 об'єктів різного призначення - від мережі автозаправних станцій до водоочисних споруд, найбільших заводів і фабрик. Сьогодні АТ «ЮІТ Санкт-Петербург» - одна з лідируючих компаній в галузі житлового будівництва. З початку 2000-х років, працюючи на ринку житлового будівництва Санкт-Петербурга як девелопер, ЮІТ ввів в експлуатацію близько 1, 1 млн. Кв. м житла (понад 30 житлових комплексів). Компанія зводить житлові комплекси комфорт, бізнес- і еліт-класу в різних районах міста. На всіх об'єктах будівництва компанія виступає як в ролі замовника, генерального інвестора і забудовника, так і в ролі генерального підрядника при реалізації проектів будівництва житлової та комерційної нерухомості. ЮІТ працює в Санкт-Петербурзі строго в рамках 214-ФЗ. Компанія «ЮІТ Санкт-Петербург» і зводяться нею об'єкти житлового будівництва неодноразово ставали переможцями престижних професійних конкурсів «Довіра споживача», «Будівельник року», «Лідер будівельного якості» та інших. ПАРТНЕР НОМІНАЦІЇ "ріелторські агентства, які користуються найбільшою довірою СПОЖИВАЧІВ НА РИНКУ САНКТ-ПЕТЕРБУРГА" Росбанк ДІМ - філія ПАТ Росбанк, раніше називався «Дельтакредит». Ми - перший комерційний іпотечний банк в Росії, входимо в групу Societe Generale. Зараз у нас більше 180 000 клієнтів і 13 000 партнерів. Займаємо 4 місце в рейтингу за обсягом видачі іпотеки в країні *, а серед приватних банків - 1. * За даними Frank RG за 1 кварталу 2019 р ПАРТНЕР НОМІНАЦІЇ "КРАЩИЙ реалізувати проект ЖИТЛОВОГО КОМПЛЕКСУ КЛАСУ« СТАНДАРТНЕ ЖИТЛО »І КОМФОРТ КЛАСУ У Ленінградській області "

«47 ТРЕСТ»   - успішна будівельна компанія на ринку житлового будівництва Санкт-Петербурга, орієнтована на будівництво доступного, якісного і комфортного житла «47 ТРЕСТ» - успішна будівельна компанія на ринку житлового будівництва Санкт-Петербурга, орієнтована на будівництво доступного, якісного і комфортного житла. Переваги компанії: комплексний підхід до вирішення питань покупців, підтримка клієнта на будь-якому етапі проведення операції і суворе дотримання домовленостей.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПАРТНЕР Яндекс.Нерухомість

- сервіс для пошуку оголошень про продаж та оренду квартир, ділянок і заміських будинків. Щодня користувачі додають приблизно 40 тисяч нових оголошень, а телефони їх авторів переглядають 50 тисяч раз. Пропозиції доступні на сайті realty.yandex.ru, а також в мобільних додатках для iOS і Android. ПАРТНЕР ІНТЕРАКТИВНОГО ГОЛОСУВАННЯ
- сервіс для пошуку оголошень про продаж та оренду квартир, ділянок і заміських будинків ярмарок нерухомості проводиться в міжнародному конгрессно-виставковому центрі «Експофорум». Це перший і єдиний в Санкт-Петербурзі сучасний комплекс, який відповідає всім вимогам для проведення масштабних виставок і заходів.
Ярмарок нерухомості - найбільша тематична виставка в Росії
Площа експозиції 8 000 кв.м, 300 учасників, 30 000 відвідувачів за 3 дні.
За 18 років проведення виставка стала ключовою подією для ринку нерухомості Санкт-Петербурга, а сама назва «Ярмарок нерухомості» придбало загальноросійську популярність: сьогодні цей бренд використовують два десятка регіональних виставок. ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ПАРТНЕР
Газета «Будівельний Тижневик» - провідне видання інвестиційно-будівельного комплексаСеверо-Заходу. Газета є офіційним публікатором правових актів в галузі проектування, реконструкції, капітального ремонту, будівництва. Інформаційно підтримує значущі ділові заходи галузі не тільки на регіональному, а й міжнародному рівнях. На сторінках газети регулярно висвітлюються актуальні питання розвитку будівельної галузі, інвестиційної привабливості Петербурга і Ленобласті, ситуації на ринку, в тому числі питання комплексного освоєння територій під житло і промислову забудову; пайового будівництва; проблеми контролю якості будівельних матеріалів; питання коригування законодавчих актів регіонального та федерального значення, СНіП, технічних документів і т.д. Всі новини будівельної галузі оперативно і достовірно щодня в стрічці новинного порталу asninfo.ru і в соцмережах. ОФІЦІЙНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР
«Нерухомість і Будівництво Петербурга" - щотижневе інформаційно-аналітичне видання. Видається з 1993 року. Основні розділи: Новини ринку нерухомості. Огляди та аналітика. Влада. Міське середовище. Конфлікти. Інтерв'ю та актуальні коментарі. Пайова будівництво. Комерційна нерухомість. Архітектура та містобудування. Фінансовий ринок. Оцінка і консалтинг. Ринок елітної нерухомості. Реклама товарів і послуг. В рамках газети випускаються регулярні програми: • «214-й закон» - спеціальне щомісячний додаток про ринок пайового будівництва; • «ДУС News» - спільне додаток з Російською гільдією керуючих і девелоперів. Титульний ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР "Комсомольская правда в Санкт-Петербурзі" - найбільший мультимедійний холдинг на Північно-Заході. До складу холдингу входить ряд друкованих та електронних ЗМІ.
"Комсомольская правда в Санкт-Петербурзі" - допомагаємо бізнесу доносити будь-які ідеї до потрібної їм аудиторії. ПАРТНЕР ДОСЛІДЖЕННЯ "Таємний Покупець" портал Restate.ru - основний інтернет-портал професіоналів ринку нерухомості Росії і один з найбільших тематичних сайтів країни. Протягом декількох років входить в першу трійку найбільших проектів по нерухомості Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Середня щомісячна аудиторія Restate.ru - 1,5 млн. Чоловік. З 2019 року є офіційним технічним партнером Російської Гільдії Ріелторів. На порталі представлені наступні напрямки: классифайд-оголошення про продаж та оренду всіх типів нерухомості (60% аудиторії); житлові комплекси, новобудови Санкт-Петербурга і Москви (20% аудиторії); новини ринку нерухомості (10% аудиторії). СТРАТЕГІЧНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР
BN.ru - портал про нерухомість в Петербурзі. Щодня оновлює свою базу перевіреними об'єктами нерухомості, публікує експертні огляди і аналітику, допомагає в оцінці квартир, будинків, офісів і заміських ділянок.
ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ
«Агентство Бізнес Новин» з 2001 року кожен день представляє читачам свіжі новини і аналіз всіх ключових політичних, економічних і соціальних подій в регіоні.
Abnews.ru - новини для тих, хто зайнятий справою. Мета редакції - дозволити читачеві робити висновки, чи не грунтуючись на чужих думках.
«Агентство Бізнес Новин» надає широкий спектр послуг з інформаційного супроводження бізнесу та громадських організацій, в тому числі - публікація прес-релізів, послуги зовнішньої прес-служби і проведення прес-конференцій.
сьогодні портал BKN.RU авторитетний спеціалізований інтернет портал з нерухомості і фінансових послуг.
Протягом 9 років входить до числа найбільших проектів по нерухомості Санкт-Петербурга і Ленінградської області.
З 2018 року є офіційним партнером Асоціації ріелторів Санкт-Петербурга і Ленінградської області.
На сайті представлений каталог об'єктів нерухомості з продажу, оренди від ріелторів і забудовників, вигідні пропозиції банків, поради та інтерв'ю провідних фахівців ринку, відео огляди житлових комплексів.
asninfo.ru - найбільший інформаційний портал будівельної галузі, мета якого - оперативне надання актуальних і достовірних новин Санкт-Петербурга, Ленінградської області, Північно-Західного федерального округу і новин федерального рівня.
Конкурентна перевага - стрічка новин, яка оновлюється у режимі реального часу, інформація у вигляді статей, інтерв'ю, аналітики. Ексклюзивні фото і відеозвіти, аудіоподкасти.
Новобуд-СПб - повна база новобудов Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Перевірена інформація безпосередньо від забудовників. Актуальні ціни і акції, аерозйомка споруджуваних проектів, розслідування таємничого покупця, динаміка продажів за даними Росреестра, новини ринку, корисні статті, аналітичні огляди та інтерв'ю з експертами галузі. Зручний пошук новобудов, інтерактивний вибір квартири на поверховому плані з видами з вікон, об'ємом природного освітлення і порівнянням цін на різних поверхах. Входить в топ-7 інтернет-порталів Санкт-Петербурга в категорії "Нерухомість" за даними відкритого рейтингу LiveInternet. Novostroy.su - один з провідних порталів про нерухомість північно-західного регіону. Найбільша база новобудов, актуальні аналітичні та інформаційні матеріали, власні дослідження ринку нерухомості, рейтинги новобудов - все це покликане допомогти потенційному покупцеві не помилитися з вибором свого нового житла. Крім Петербурга і Ленобласті портал надає об'єктивну інформацію про новобудови Калуги, Калінінграда і Новосибірська. NSP.RU - спеціалізований інтернет-портал, присвячений ринку нерухомості і будівництва Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Проект створений ТОВ «Інформаційно-видавничий центр« Нерухомість Петербурга »на базі провідного друкованого видання - газети« Нерухомість і будівництво Петербурга »(газета видається з 1993 р). Головною перевагою NSP.RU є професійне представлення всіх подій і тенденцій ринку нерухомості і будівництва Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Основні розділи: новини ринку нерухомості, аналітика та огляди, персони та інтерв'ю, житлові комплекси (рубрики «Досьє об'єкта», «Небезпечні адреси», «Життя після новосілля» «Покупцеві на замітку»), заходи (представлені заходи, що організовуються інформаційно-видавничим центром «Нерухомість Петербурга» і партнерами). GazetaSPb - це мережеве ЗМІ, присвячене Петербургу і його жителям. Щодня на сайті публікується понад 120 новин, статей, думок експертів. Щомісяця GazetaSPb читають понад 2,5 мільйонів чоловік, які переглядають понад 4,5 млн сторінок. GazetaSPb по відвідуваності входить в ТОП-10 ЗМІ Санкт-Петербурга. Історія компанії «TT Finance» починається з грудня 2004 року. Спочатку основним напрямком діяльності компанії було видання друкованого журналу «ТТ Фінанси. Фінансові послуги Санкт-Петербурга », зареєстрованого в Міністерстві друку. У паперовому вигляді видання виходило цілих 7 років з початку 2005 року до кінця 2011 року.
Внесок у підвищення фінансової грамотності читачів був високо оцінений Комітетом фінансів Санкт-Петербурга - Видання «TT Finance» двічі нагороджували премією і почесним дипломом від проекту «Фінпросвет» - за підсумками 2007 і 2008 років. C 2009 року компанія «ТТ Фінанс» спільно з партнерами займається проведенням тематичних круглих столів та прес-конференцій з фінансових послуг, з відповідними розділами порталу. «Розумна Нерухомість» - унікальний інформаційний ресурс про нерухомість Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Наша мета - надати тільки корисну, перевірену інформацію про всі зміни і тенденції галузі з перших вуст.
Покупці і продавці житла можуть знайти на порталі докладні відомості про проведення операції, її етапах, юридичні нюанси і тонкощі договорів пайової участі, отримати консультацію від провідних ріелторів, юристів, нотаріусів Санкт-Петербурга. Девелоперам і агентствам нерухомості портал надає можливість донести до потенційних клієнтів значиму інформацію про свої проекти та зміни в законодавстві.

LifeDeluxe.ru - єдина незалежна майданчик про елітну нерухомість Петербурга. Тут зібрана об'єктивна інформація про всі об'єкти елітної нерухомості міста та області, виходять щоденні оновлення та ексклюзивна аналітика від експертів. На порталі представлені об'єкти класу «бізнес» і «еліт» від брокерів і агентств: нові сучасні житлові комплекси і антикварний старий фонд.

Єдиний будівельний портал Ктостроіт.ру - це інформаційне поле для професіоналів, з допомогою якого ви можете читати новини по своєму сегменту, шукати підрядників, замовників, партнерів в каталозі компаній, отримувати інформацію про ключові фігури, дізнаватися про важливі події у всіх сегментах будівельної галузі. Єдиний будівельний портал   Ктостроіт Найбільший інформаційний портал про нерухомість Санкт-Петербурга і Ленобласті. Велика база знань про споруджуваних і побудованих будинках, забудовників і їх історії. Журналісти Kvadrat.ru розповідають про ринок нерухомості Північного Заходу, його найбільших будівельних проектах, проблеми та їх вирішення. Вся правда про те, хто будує Петербург на Kvadrat.ru Один з найстаріших проектів про новобудови Петербурга і області. Актуальна інформація про всіх актуальних житлових проектах і апартаментах Північної столиці. Ціни, динаміка будівництва, редакційні і призначені для користувача рейтинги і зручний пошук допоможе вибрати відповідний житловий комплекс кожному. «Місто +» - позитивне інтернет-телебачення про нових героїв Санкт-Петербурга.
У центрі уваги - динамічний і постійно розвивається місто і ті, хто щохвилини створює неповторну атмосферу. Гостями сучасної студії в центрі Таврійського саду стають як початківці лідери, так і визнані зірки, такі як Михайло Боярський, Сергій Шнуров, Ілля Авербух, Едуард Пічугін, Єлизавета Боярська, Тамара Москвіна та багато інших.
Дитяча редакція день за днем ​​формує свіжий погляд на міські події. Якщо ви не боїтеся нового і відкриті до самих несподіваних рішень, значить, ми говоримо на одній мові.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online