Як розраховується податкове вирахування при рефінансуванні іпотеки


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо постало питання, як саме розраховується податкове вирахування при процедурі рефінансування іпотечної позики, то читайте нижче інструкцію до дії, яка вам у цьому допоможе. Ми пропонуємо вам отримати корисну інформацію, яка допоможе вам зорієнтуватися в даній ситуації.

особливості перекредитування

Як правило, справа йде таким чином: ви придбали квартиру через банк, а через рік-другий дізналися, що в сусідньому закладі умови на порядок краще, та й відсотки нижче. Це стає стимулом до проведення рефінансування свого кредиту , Що дозволяє поміняти кредитора на більш вигідних для себе умовах.

Після внесення деяких поправок в НК РФ позичальники перестали втрачати право на податкові відрахування по сплачених відсотків при перекредитування позики, як це було раніше. І тепер, якщо клієнт вже отримав відрахування за поточним кредитом у першого кредитора, то розрахунки з іншим банком він може провести тільки після припинення попередніх розрахунків з першою установою.

Спочатку людина отримує відрахування на ті відсотки, які він оплачував першому банку, а вже після рефінансування, можна дану процедуру перенести на другий банк. При цьому перехід до іншого кредитору спричинить за собою тільки велику стопку документів, які слід надавати в податкову інспекцію: замість одного кредитного договору буде два.

Це необхідно для того, щоб інспектор зміг відстежити зміну ваших витрат.

Як же розраховується відрахування при рефінансуванні?

Для початку в другому кредитному договорі повинна стояти фраза, що мета отримання позики - рефінансування іпотеки . Позичальник перекредітовиваться може кілька разів, це не заборонено законом. Єдине, така установа повинна бути зареєстрована на території РФ.

Важливо пам'ятати, що якщо ви купили житло до січня 2014 року, то крім базового 2 мільйони податкового вирахування на загальну вартість будинку / квартири, ви отримуєте ще й допвичет на суму вже сплачених відсотків за договором. Т.ч. максимальна сума повернення прибуткового податку на ваш рахунок буде дорівнює 260 тис. рублів + 13% від усіх уже сплачених відсотків по іпотеці у ВСІХ банках.

Якщо угода придбання квартири пройшла після січня 2014 року, то позичальник отримує право претендувати не тільки на базову суму податкового вирахування в 2 млн. Рубл., Але і на доп.вичет за іпотечними процентами, який дорівнює в загальній сумі 3 млн. Рубл. У підсумку ми маємо максимальне повернення прибуткового податку - 260 тис. Рублів + 390 тис. Рубл.

Звертаємо Вашу увагу! При отриманні кредиту не тільки на рефінансування іпотеки, але і на погашення інших кредитів і / або на споживчі цілі , У Вас не буде можливості повернути податки через майнове податкове вирахування, передбачений статтею 220 Податкового Кодексу РФ

Де одержати відрахування по іпотеці?

Податкові відрахування можна отримати не тільки через податкові органи, але і через роботодавця. Багато позичальників, сходяться на думці, що найкраще подавати документи відразу в податкову інспекцію з проханням про зарахування всієї суми на ваш рахунок.

розгляд документів заявника проходить протягом 3-х місяців. Можливі затримки, але такі моменти можна контролювати.

Відзначимо, що з минулого року послуга з повернення податків в сім'ю з'явилася в Ощадбанку Росії. Найбільша банківська організація нашої країни створила спеціальний сервіс, завдяки якому ви досить легко і просто зможете здійснити повернення, скориставшись допомогою партнера банку.

При цьому можна робити повернення не тільки по іпотеці, але і по інших напрямках, передбачених законодавствам. Є 3 різних пакети послуг, мінімальна вартість - 499 рублів. Більше інформації ви отримаєте в цієї статті .

Тепер ви знаєте, як розраховується податкове вирахування при рефінансуванні. Вам залишається тільки зібрати документи і заповнити податкову декларацію. Також читайте про рефінансування автокредитів і споживчих кредитів

Як же розраховується відрахування при рефінансуванні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online