Жд квитки на поїзд Білгород - Москва через Інтернет: забронювати і купити ж / д квитки з Бєлгорода до Москви онлайн, ціна квитків, розклад руху поїздів

  1. Залізничний вокзал в Бєлгороді
  2. Історія вокзалу в Бєлгороді
  3. Поїзди далекого прямування:
  4. 🚅 ВСЕ НАПРЯМКИ
  5. Як доїхати до ж / д вокзалу Бєлгорода
  6. Довідкова
  7. Вагон "купе"
  8. Вагон "плацкарт"
  9. Вагон "люкс"
  10. 🚅 Категорії вагонів і поїздів
  11. 🚅 Послуги в вагоні
  12. 🚅 Відкрита чи продаж квитків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дізнайтеся розклад поїздів з Бєлгорода до Москви, уточніть ціни квитків, перевірте наявність місць та купите онлайн електронні квитки на поїзд Білгород - Москва всього за 4 хвилини.

Залізничний вокзал в Бєлгороді

Залізничний вокзал в Бєлгороді

Білгород - вузлова залізнична станція Білгородського регіону Південно-Східної залізниці РЖД. Основна пасажирська залізнична станція міста Білгорода.

Залізничний вокзал складається з 2 будівель. Одне з них транзитне, має три поверхи. На нульовому поверсі знаходяться камера зберігання, платний туалет (20 руб). На 1-му поверсі є приміські, міжміські та міжнародні каси, довідкове бюро, транзитний зал очікування, буфет, магазини сувенірів, продуктові кіоски, кіоск «Роспечать», відділ транспортної поліції. На 2-му поверсі знаходяться VIP залізничні каси, авіакаси, VIP зал очікування.

Друга будівля складається з 2-х корпусів. В одноповерховому першому корпусі розташовані приміські каси, медпункт, кімнати відпочинку «прикордонників». 2-й корпус являє собою 9-поверховий будинок, в якому знаходиться адміністрація вокзалу, кімната матері і дитини. З обох будівель є вихід в місто.

Історія вокзалу в Бєлгороді

Станція II класу Білгород була введена в експлуатацію в 1869 році в складі споруджуваної Курсько-Харківсько-Азовської залізниці. Пасажирське і товарне рух по лінії Курськ - Харків було відкрито 6 липня 1869 року до моменту відкриття на станції Білгород було паровозне депо, водокачка, пасажирська і товарні платформи. Споруда будівлі залізничного вокзалу була завершена в 1870 році.

У 1896 році було відкрито залізничну гілку Бєлгород - Вовчанськ яка в 1901 році була продовжена до Куп'янська [3]. В результаті станція Білгород стала вузловий. У тому ж 1901 році була введена в експлуатацію приватна Білгород-Сумська залізниця [4], для обслуговування якої була побудована станція Білгород-Сумської.

У 1904 році Білгород відвідав Імператор Микола II, місцем урочистої зустрічі послужило будівлю вокзал станції Білгород. У 1908-1911 роках, у зв'язку із збільшеним пасажиропотоком, була проведена масштабна реконструкція вокзалу, були прибудовані додаткові одноповерхові крила. Кількість прольотів з лівого і правого боку було збільшено з трьох до шести. Будівля вокзалу було одним з небагатьох, що вціліли під час громадянської війни.

Під час Великої Вітчизняної війни вокзал був зруйнований. У післявоєнні роки під керівництвом Героя Соціалістичної Праці М.Л. Бондаренко інфраструктура станції була повністю відновлена ​​і було побудовано нову будівлю вокзалу в 1949 році. У 1982 році магістраль Курськ - Білгород електрифікована на постійному струмі. У 1982 році було побудовано сучасний будинок залізничного вокзалу. У 1992 році, після розпаду СРСР, Білгородське відділення Південної залізниці перейшло в підпорядкування Південно-Східної залізниці. У 2008 була розпочата масштабна реконструкція вокзалу станції Білгород, в 2010 році РЖД інвестує в цей проект 8 мільйонів рублів.

Поїзди далекого прямування:

Білгород - Москва
Білгород - Санкт-Петербург
Білгород - Адлер (Сочі)
Білгород - Астрахань
Білгород - Арзамас
Білгород - Барнаул
Білгород - Білгород
Білгород - Бішкек
Білгород - Владивосток
Білгород - Волгоград
Білгород - Воронеж
Білгород - Єкатеринбург

🚅 ВСЕ НАПРЯМКИ

Як доїхати до ж / д вокзалу Бєлгорода

Адреса: Білгород, вул. Вокзальна, 1

Телефон (єдина довідкова РЖД): +7 4722 76-07-60, +7 4722 76-15-70

Довідкова

🚅 Схема розташування місць у вагонах поїздів

У купейному і плацкартному вагонах всі непарні місця - нижні, а парні - верхні.

У повідомленні з РФ і країнами СНД головним чином використовуються три типи вагонів: "люкс", "купе" і "плацкарт".

Вагон "купе"

Вагон купе

Вагон "плацкарт"

Вагон плацкарт

Вагон "люкс"

Вагон люкс

* У деяких поїздах, що прямують до країн далекого зарубіжжя, зустрічаються вагони з європейської нумерацією місць.

🚅 Категорії вагонів і поїздів

Кожному пасажирському вагону присвоєно скорочене найменування (в дужках вказані позначення на квитках системи "" Експрес ""):

  • (Л) - СВ двомісне купе;
  • М - м'який, двомісне купе з душем і туалетом;
  • К (К) - купейний з чотиримісних купе;
  • КБ - купейний з купе-буфетом;
  • КР - купейний з радіостанцією;
  • ПЛ (П) - некупейний зі спальними місцями (плацкартний);
  • О (О) - некупейний з місцями для сидіння (загальний);
  • Обл (С) - міжобласний з місцями для сидіння;
  • ВР - вагон-ресторан;
  • П - поштовий;
  • Б - багажний.

Залежно від швидкості руху і відстані пасажирські поїзди діляться на швидкі і пасажирські, далекого прямування, місцевого сполучення та приміські.

Швидкі поїзди роблять під час перевезення менше зупинок, ніж пасажирські, і тривалість зупинок невелика. При проїзді в швидких поїздах з пасажирів стягується доплата за швидкість.

Все некупейний вагони при використанні в плацкартному режимі мають 54 спальних місця, в загальному режимі - 81 місце. У всіх купейних вагонах з кондиціюванням і без нього в кожному купе 4 спальних місця, всього 36 місць. У цих вагонах непарні місця - нижні. У всіх пасажирських вагонах передбачено двомісне службове купе для провідників. Всі вагони типу СВ мають 19 місць (всі нижні), крайнє одномісне купе призначене для провідника. Вагони міжнародного сполучення залежно від класності можуть мати 22 місця при двомісних купе або 33 при тримісних.

🚅 Послуги в вагоні

🚅 Послуги в вагоні

Додаткові послуги, які можуть надаватися в вагоні, хитро закодовані в квитку.

Послуги залежать від типу вагона (купе, плацкарт і т.п.) і позначаються поєднанням цифри і букви. Називається це «клас обслуговування».

Детальніше...

🚅 Відкрита чи продаж квитків

🚅 Відкрита чи продаж квитків

Продаж залізничних квитків у поїздах, що прямують по Росії і країнам СНД, відкривається за 45 діб до відправлення поїзда.

На швидкісні потяги, такі як "Невський експрес" 168/167, що прямував за маршрутом Москва-Санкт-Петербург-Москва, і на поїзди, тризначні номери яких починаються з цифри 8, продаж відкривається за 7 діб.

На поїзди міжнародних напрямків залізничні квитки можна придбати за 40 діб.

🚅 Правила оформлення і повернення залізничних квитків куплених через сайт

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online