Хто може стати новим главою Нацполіціі України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відбіркова комісія визначила трьох з десяти фіналістів на посаду голови Національної поліції України Відбіркова комісія визначила трьох з десяти фіналістів на посаду голови Національної поліції України. Таку інформацію озвучили в прес-службі МВС. Ними стали:

  • Бушуєв Костянтин Володимирович;
  • Вишневський Андрій Володимирович;
  • Князєв Сергій Миколайович.

На фото зліва направо.

Тепер члени комісії рекомендували міністру внутрішніх справ Арсену Авакову зустрітися з кожним із відібраних кандидатів особисто. А після цього, згідно зі статтею 21 Закону про Національну поліції міністр повинен подати кандидатуру прем'єр-міністру Володимиру Гройсману для затвердження урядом.

Примітно, Костянтин Бушуєв ((заступник голови Національної поліції) і Сергій Князєв (начальник Департаменту карного розшуку Нацполіціі) працюють безпосередньо в МВС, а Андрій Вишневський очолює Центру безкоштовної правової допомоги. Тому з точки зору досвіду перевага у перших двох.

Нагадаємо, що раніше назвали десять головних претендентів на посаду глави Нацполіціі , Куди потрапили відразу двоє одеситів.

ДОВІДКА:

Андрій Вішевскій. Народився в 1977 році в Харкові. У 2005 закінчив з відзнакою Київський університет права при Інституті держави і права ім. В.М.Корецького НАНУ за спеціальністю «Правознавство».

З 2002 р - радник держсекретаря Кабінету Міністрів і начальника Головного управління державної служби України. У 2004 р очолив Центр сприяння інституційному розвитку державної служби при ГУ ГСУ. З березня 2008 - заступник начальника ГУ ГСУ з правової роботи, міжнародного співробітництва та модернізації державної служби.

У жовтні 2011 року призначений директором Центру правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції. З 6 липня 2012 р очолює створений Координаційний центр з надання правової допомоги.

Костянтин Бушуєв. Народився в 1977 році в місті Калуш Івано-Франківської області. З 1995 року працює в органах внутрішніх справ України. У 2000 році закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС України. Пізніше закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю "Правознавство".

У 2015 році брав участь в проведенні антитерористичної операції на Сході України в складі зведених сил міністерства внутрішніх справ України. У грудні 2015 року наказом міністра внутрішніх справ України Костянтин Бушуєв призначений заступником голови Національної поліції України.

Сергій Князєв. Народився в 1971 році. У період з 1995 по 2008 рік пройшов шлях від оперуповноваженого карного розшуку до заступника начальника - начальника кримінальної міліції Білоцерківського міського відділу міліції. З 2008 року Сергій Князєв став керувати управлінням карного розшуку ГУМВС України в Київській області.

У листопаді 2014 року наказом міністра МВС України призначений на посаду в. і. о. заступника начальника Головного управління МВС України в Донецькій області - начальника кримінальної міліції. З липня 2015 року - глава УМВС в Закарпатській області, а пізніше ГУ Національної поліції в Рівненській області.

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online