Кішечки - собачки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У підвалі сусіднього будинку живуть кішки. У одного з вікон підвалу у них місце харчування. Їм туди приносять їжу. Кішки часто там з'являються, їдять, просто сидять і навіть дають себе погладити або взяти на руки. Часто повз цього котячого збору проходжу, коли йду в магазин. Днями таку картину спостерігала.
У підвалі сусіднього будинку живуть кішки
Дівчинка на велосипеді хотіла там проїхати в момент, коли дві дорослі жінки років сорока з кішками розмовляли. Такими милими голосами розмовляли, і особи такі милі у них були ... А коли дівчинку побачили, то особи їх стали як у директора школи, який за розбите скло хулігана Васю вичитує. Ні, навіть зліше. Просто злі стали особи. І голоси такі злі: «Ти що, не могла в іншому місці проїхати?». Наїхали вони разом на дитину.
Знаєте, помічала, що люди , Які дуже тварин люблять, людей часто ненавидять. Деякі так прямо і говорять: «Ненавиджу вас всіх. Тільки свою собаку люблю. Вона тільки мій справжній друг ».
Одна знайома є, сім'я у неї, двоє маленьких дітей. Але вона тільки кота любить: «Вася мій найулюбленіший син», - її слова. Ось так от буває. Вася - це кіт.
Ще одна любителька собак, що живе по сусідству, зграю собак постійно підгодовує. «Собакам я довіряю. А людям немає », - так вона каже.
Або бабусі і тетёнькі, в квартирах яких по шість-вісім кішок живуть. І сморід на весь під'їзд. У цих бабусь-тіточок зазвичай сусіди всі сволота, не дають їм з кішками спокійного життя. Запах, бачте, сусідам заважає.
З людиною завжди поруч жили тварини. Тільки вони якусь функцію виконували. собаки охороняли. Кішки мишей ловили, свиней на м'ясо вирощували, на конях орали. У війну і собак на м'ясо відгодовували.
А зараз для чого тварини в квартирах?
Тепер у них інша функція. Вони людське спілкування замінюють. Коли людина не може відносини з іншими людьми налагодити, ненавидить коли людей, він тварин заводить.
Кішку-собаку завжди можна обійняти, з нею поговорити, а її слухати не обов'язково. Зручно. І не один, і ніяких зусиль не потрібно.
Діти ще буває просять кішку, собачку або хоча б хом'ячка у мами з татом. Але у дітей це не від ненависті. Це від нестачі любові. Коли любові дітям не вистачає. Мама не обіймає, чи не цілує, їй ніколи. У неї то справи, то настрій не те. А кішку і обійняти, і поцілувати можна. Мама не грає, не слухає, а з кішкою можна і пограти, і поговорити. Тільки так маленький чоловічок не навчиться ні спілкуватися , Ні про інших людей дбає. Може краще частіше дитини обіймати, ніж кішку або собаку йому купувати?
Якось у хлопчика дев'ятирічного запитала: «Як думаєш, чому деякі люди кажуть, що тварин більше людей люблять?». На що відповідь отримала: «Тому що тварини беззахисні».
Точніше і не скажеш. Кота можна каструвати, щоб не гуляв. Собаку на повідку тримати -вигулівать. А з чоловіком таке не вийде. тому тварин любити простіше. Тільки любов це?
Швидше це ознака самотності - наявність домашньої тварини. А самотність воно тільки з однієї причини виникає, коли ти дорослий вже і самостійний, від ненависті до інших людей. Тому виходить, що прихильність до тварин - це ознака ненависті до людей.

І голоси такі злі: «Ти що, не могла в іншому місці проїхати?
А зараз для чого тварини в квартирах?
Може краще частіше дитини обіймати, ніж кішку або собаку йому купувати?
Якось у хлопчика дев'ятирічного запитала: «Як думаєш, чому деякі люди кажуть, що тварин більше людей люблять?
Тільки любов це?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online