tomsk.ru09.ru :: Томськ :: НЕРУХОМІСТЬ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 2-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою Іркутський тракт 37 , Загальною площею 67.4 м2. В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є балкон (засклений).

Виконано якісний ремонт (для себе). Вікна на дві сторони, тихий доглянутий двір. Велика парковка для автомобілів. Транспортна доступність. Розвинута інфраструктура. Поруч дитячий сад, школа, поліклініка, аптеки, торговий центр, 4 магазини / супермаркету, відділення Ощадбанку, ресторан, заправка, ринок. Власник.

Ціна, тис.руб .: 3600 (53.41 за м2) Торг.

КОНТАКТ: Ірина ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі Опубліковано сьогодні   показати на мапі   (2) (2)

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі (мікрорайон Весняний) на 9-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Нижній провулок 45 (Нижній провулок 29/4) , Загальною площею 62 м2 (житлова 40 м2, кухня 11 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є балкон і лоджія.

В квартирі зроблений новий євро ремонт в 2018году: передпокій, кухня і в 2х лоджіях на підлозі плитка, зал ламінат, кімната ковролін, санвузол роздільний, лоджія засклена в 2018 р дорогими пластиковими вікнами. Останній поверх в будинку, над квартирою тих поверх, в квартирі дуже хороший панорамний вид в обидві сторони, французькі вікна, зал 26кв / м, кімната 14кв / м, кухня 11кв / м, плошадь квартири без урахування лоджії 62кв / м, дві лоджії 6кВ / м і 2, 5кв / м, колясочна 7кв / м, ліфт вантажопідйомністю до 10 чол. Під'їзд чистий, з паркуванням немає проблем, на першому поверсі магазини, перукарні ітд. Частково меблі та техніку можу залишити в якості подарунка. Продаж в зв'язку з переїздом в інше місто. Продаж від власника! Квартира у власності більше 7 років з моменту здачі будинку забудовником.

Ціна, тис.руб .: 3300 (53.23 за м2) Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: власник ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі Опубліковано сьогодні   показати на мапі   (6) (6)

Продам 3-поверховий цегляний котедж

(Новобудова) в Кіровському районі за адресою село Дзержинське, вул. лігво , Загальною площею 364 м2. Ділянка 10.1 сотка. Чорнова обробка. Є пластикові вікна.

Продається будинок на п'ять спалень і величезною вітальні для великої і дружної сім'ї. На першому поверсі знаходиться гараж на 2-е машини, другу половину можна використовувати під сауну або спортзал. Поверхи 2 і 3 - житлові. На мансарді можна утеплити додаткове приміщення ~ 40м2. У будинку проведена розводка труб опалення. Технічні умови на газ отримані (газ по вулиці запущений). Електроенергія - 15кВт. Є можливість збільшити ділянку.

Ціна, тис.руб .: 2200 (6.04 за м2) Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Володимир ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі

Продам 4-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Томському районі (п.Кісловка) на 7-му поверсі в 7-поверховому цегляному будинку за адресою сел. Кислівка, Марини Цвєтаєвої (мкр. Північний Парк) 16 , Загальною площею 104.1 м2. Чорнова обробка. Санвузол роздільний. Є 2 лоджії (засклені).

Господа, вашій увазі надається шикарний пентхаус. Загальна площа 104.1м2 вільного планування, з с / у і просторою ванною кімнатою. І найцікавіше, з квартири є вихід на експлуатований дах, площею 113.8 м2. І це ваша дах, де можна обладнати все для пікніка, зимового саду і т.д. Дах має високу огорожу по периметру. Поспішайте, це остання квартира з дахом. І навіть, якщо ви сумніваєтеся, телефонуйте, покажемо розповімо, ви не залишитеся равнодушнимі.Ето треба бачити. БЕЗ прцентов І КОМІСІЙ !!!

Ціна, тис.руб .: 5850 (56.2 за м2)

КОНТАКТ: Дмитро ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. антураж показати на мапі Опубліковано сьогодні (6)

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Томському районі (п.Кісловка) на 2-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою сел. Кислівка, Марини Цвєтаєвої (мкр. Північний Парк) 6 , Загальною площею 64.35 м2 (кухня 9 м2). Чорнова обробка. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є 2 лоджії.

Продається простора квартира в швидко розвивається мкр. Північний Парк. Якісна чорнова обробка включає в себе оштукатурені стіни, стяжка підлоги, прокладка електропроводки, установка приладів обліку води та електрики, установка пластикових вікон і пожежної сигналізації. Будинок з керамічної цегли, який створює оптимальний мікроклімат всередині квартири, що відносить цей будинок до класу підвищеної комфортності. Красива архітектура мікрорайону і чисте повітря, підходять як для прогулянок, так і для заняття спортом. У житлових зонах - широкі тротуари, килимові газони, дитячі ігрові майданчики. Поруч з будинком передбачена велика кількість паркувальних місць. Мікрорайон знаходиться в 5 хвилинах від Табірного саду. У мікрорайоні "Північний парк" ведеться будівництво школи, двох дитячих садків (один з них здано в грудня 2017) і поліклініки. Окрема зона відведена під будівництво об'єктів соціальної та побутової інфраструктури, тут є магазини, підприємства обслуговування. Сосновий бор, що простягнувся вздовж західного кордону мікрорайону, буде не тільки естетичну складову прекрасного виду з Вашого вікна.

Ціна, тис.руб .: 2890 (44.91 за м2)

КОНТАКТ: Дмитро ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. антураж показати на мапі Опубліковано сьогодні (6)

Продам 2-поверховий дерев'яний котедж

(Вторинне) за адресою село Киреевск , Загальною площею 133 м2 (житлова 63 м2). 4 кімнати. Ділянка 12 соток. У відмінному стані. Є пластикові вікна.

Власник. Продається чудовий теплий будинок на березі Обі в п. Киреевск 1-я лінія, 71 км. від міста. 2-х поверховий будинок 100 м2, 12 соток землі, є всі насадження, теплиця. 2-х поверховий лазня 70 м2, теплий туалет, вода, опалення електричне, є піч у хаті. Будинок дуже теплий, критий двір з кухнею 70 м2, є контейнер під склад 70 футів (морської). У наступному році газифікація.

Ціна, тис.руб .: 4500 (33.83 за м2) Торг. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Владислав ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі Опубліковано сьогодні   показати на мапі   (2) (2)

Продам земельна ділянка

в Кіровському районі за адресою село Тімірязівське, Лісова дача . Ділянка 6 соток.

Власник. Продам рівний земельну ділянку площею 6 соток в СНТ "Лісова дача", знаходиться на тихій НЕ проїзний вулиці. Світло поруч. Реальна вартість ділянки 400000 рублів. Причина продажу потрібні терміново гроші. Якщо хочете заощадити близько 200000 рублів пишіть або телефонуйте відповім на всі питання. Торг.

Ціна, тис.руб .: 190 (31.67 за сотку) Терміново. Торг. Обмін. Документи готові.

ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі

Продам земельна ділянка

в Томському районі за адресою село Тахтамишево, СНТ "Ветеран-3" . Ділянка 12 соток.

Продам рівний земельну ділянку розташований в окр. с. Тахтамишево. Категорія земель: землі с / г назначенія.Разрешенное використання: для садівництва. Є акт винесення. Необхідно провести електрику, тому ціна знижена на 100000 рублів. Можливо придбати сусідню ділянку. Власник.

Ціна, тис.руб .: 170 (14.17 за сотку) Терміново. Торг. Обмін. Документи готові.

ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі Опубліковано сьогодні   показати на мапі   (1) (1)

Продам земельна ділянка

в Томському районі за адресою Курлек . Ділянка 6 соток.

Продається земельна ділянка, розташована в красивому місці на березі річки в околицях села Курлек с.н.т. "Сонячний". Ділянка знаходиться на другій лінії від берега річки. Перспективне місце для будівництва будинку. Хороші сусіди. Ділянка винесено на місцевість по мск-70, є акт винесення. Прокладаються світло і дороги. Є можливість придбати сусідню ділянку, в тому числі і на першій лінії. Документи готові. Власник.

Ціна, тис.руб .: 240 (40 за сотку) Торг. Документи готові.

ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online