Російська керамічна плитка для ванної

  1. Переваги російської плитки
  2. Російські виробники керамічної плитки для ванної
  3. «Kerama Marazzi»
  4. Завод «Будфарфор»
  5. Волгоградський керамічний завод
  6. Фабрика «Нефрит-Кераміка»
  7. Завод «Керабуд»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міцна, зносостійка, невибаглива, але така витончена і стильна, російська керамічна плитка для ванної має багатовікову історію злетів і падінь. Стрімкий розвиток виробництва кераміки почалося ще з IX століття. Російські майстри запозичили секрети її виготовлення у візантійських умільців.

Вражає витонченість кахлів, виготовлених за Петра I, мистецтво створення яких привезли з Голландії. Після XVIII століття голландські традиції стали домінуючими в виробництві керамічної плитки, було побудовано безліч заводів по всій Росії.

За радянських часів від галузі потрібно виробництво мільйонів квадратних метрів обробки, проте масовість вбила художню цінність і дизайн. Всі пам'ятають квадратну, сумну плитку хрущовських п'ятиповерхівок і поліклінік.

Кінець 21-го століття приніс в галузь занепадає і розруху, здавалося, що ніщо не врятує від остаточної загибелі. Однак 2000-е принесли воскресіння галузі, виробництво почало відроджуватися, в виробництво прийшли інвестиції і нові технології.

Переваги російської плитки

В даний час торгові мережі пропонують величезний асортимент керамічної плитки. Виробники ведуть боротьбу за кожного клієнта, випускаючи десятки нових колекцій на рік. Конкурентна боротьба в галузі найжорстокіша. Проте, вироби російських майстрів залишаються затребуваними і популярними. Чим же підкуповує споживачів плитка для ванної російських виробників, ніж вироби наших заводів відрізняються від керамічних шедеврів іменитих дизайнерів і відрізняються взагалі?

Перш за все, головним і незаперечною перевагою є ціна. Вона значно нижче, і це навіть не усталена традиція, це вже тренд. Але низька ціна може бути перевагою лише при однакових інших рівних умовах - плитка повинна бути такою ж якісною і стильною. А її дизайн не менш різноманітним, ніж у відомих брендів. І ось тут можна дати чіткий, ствердну відповідь. Так, в даний час російська плитка нічим не гірше імпортної і її різноманітність також зможе задовольнити будь-якого покупця. Крім того, можна чітко відокремити традиції, які простежуються в італійських колекціях, можна дізнатися особливості роботи іспанських і португальських майстрів. Продукція ж російських заводів настільки різноманітна, що охоплює всі стилі та напрямки, і цьому є розумне пояснення.

Вся справа в тому, що відразу виник певний вакуум на російському ринку, на який спочатку хлинула дешева польська, турецька і китайська продукція, а незабаром зайшли виробники з Італії, Іспанії, Німеччини та Португалії. Вони завезли не тільки найсучасніші лінії і верстати, вони зробили неоціненно більше - разом з ними в країну прийшли найсучасніші технології. І традиції. І секрети стародавнього майстерності, відточують сотнями років. Росія отримала все це менше ніж за два десятиліття.

Росія отримала все це менше ніж за два десятиліття

Над розробкою продукції російських заводів працюють найвідоміші світові дизайнери, тому тут немає сумовитої одноманітності. Воно залишилося в далекому минулому. Та й простори РФ настільки великі, що на її території знайдеться матеріал для будь-якої кераміки, будь то іспанська майоліка або італійський фаянс.

Порада: вибираючи керамічну плитку для ванної, не робіть покупку, виходячи з низькою вартістю. Краще подивіться колекції відомих російських виробників.

Російські виробники керамічної плитки для ванної

Грамотна інвестиційна політика, а також тенденції в сфері ціноутворення призвели до появи великої кількості компаній, що займаються виробництвом керамічної плитки. Поряд з ними в строю залишаються і старі російські заводи, повністю оновили весь цикл виробництва. Назвемо лише кілька з найвпливовіших компаній на російському ринку:

  • Компанія «Kerama Marazzi»;
  • Завод «Будфарфор» (бренд «Шахтинська плитка»);
  • Волгоградський керамічний завод;
  • Фабрика «Нефрит-Кераміка»;
  • Завод «Керабуд».

Ці п'ять компаній виробляють половину від усієї кількості плитки, що випускається в Росії. Інша половина припадає на частку декількох десятків виробництв поменше.

«Kerama Marazzi»

«Kerama Marazzi» - дочірня компанія Marazzi Group, відомого у всьому світі італійського концерну. Колекції плитки для ванної, що випускаються цією компанією, мають традиційно високу якість і вишуканий європейський дизайн. Надзвичайно розвинена інфраструктура компанії дозволяє виробляти весь спектр оздоблювальних матеріалів для ванної. Тому тут ви знайдете не тільки чудову колірну палітру і різноманітність стилів і дизайну, але і величезний асортимент елементів декору. До того ж матеріал, який використовується заводами концерну, проходить суворий екологічний контроль.

Завод «Будфарфор»

«Шахтинська плитка» не відстає, а часом і випереджає іменитого колегу за обсягами виробництва. Італійське обладнання та технології дозволяють виробляти плитку для ванної з низькими цінами і відмінною якістю. Низькими цінами сприяє також власний видобуток глини і кварцового піску, родовища яких знаходяться поруч з виробництвом. Серед колекцій «Шахтинський плитки», розроблених спеціально для ванною, кожен знайде собі дизайн до душі. І якщо ви прямуєте чітко обраному стилю, повірте, тут ви знайдете і холодну вишукану класику, і новомодний арт-деко, і тепле етно.

Волгоградський керамічний завод

Продукція Волгоградського заводу знаходить свого покупця не тільки в Росії, але і в ряді зарубіжних країн. І це не дивно, адже підприємство побудувало повний цикл виробництва на найновіших лініях, виготовлених за кордоном. В даний час завод випускає більше 30 колекцій керамічної плитки, добра половина якої призначена для ванних кімнат. Зростання числа різних видів щодня приваблює тисячі нових покупців.

Фабрика «Нефрит-Кераміка»

Плитка «Нефрит-Кераміка» народжується на заводі в культурній столиці Росії - Санкт-Петербурзі. Може сильно впливає цей факт, а може має місце авторитетність італійських дизайнерів, але все колекції «Нефрит-Кераміки» для ванної вразять вас витриманістю стилю і благородством малюнка. Завод також випускає весь спектр бордюрів і елементів декору для своїх колекцій.

Завод «Керабуд»

Завод «Керабуд» належить білоруської компанії «Керамін». Продукція заводу має низьку ціну, досить різноманітна, має відмінну якість. Для ванних кімнат виробник пропонує настінну і підлогову плитку, а також численні колекції різних стилів і напрямків.

Керамічна плитка російського виробництва нічим не поступається аналогічній продукції провідних світових компаній. Вона набагато дешевше, має чудову якість і сучасний дизайн. До того ж, купуючи вітчизняну продукцію, ми сприяємо відродженню національних традицій і культурної спадщини.

Чим же підкуповує споживачів плитка для ванної російських виробників, ніж вироби наших заводів відрізняються від керамічних шедеврів іменитих дизайнерів і відрізняються взагалі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online