Комплекс Арена Рига - історія, характеристики і місткість, фото зовні і всередині, план залу, види спортивних заходів та концертів, адреса на карті, офіційний сайт, афіша і де можна купити квитки

  1. комплекс Арена
  2. фото
  3. види заходів
  4. Офіційний сайт
  5. Афіша
  6. Адреса на мапі
  7. Де можна купити квитки?
  8. Відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У 2006 році на території Латвії відбувся Чемпіонат світу з хокею. Саме до цього неймовірного спортивної події був відбудований величезний комплекс Арена Рига. Ця споруда стала найзручнішим і функціональним місцем для проведення різних культурних і спортивних заходів.

На думку експертів, арена Рига є розважальним комплексом, який не поступається по функціональності і якості надання послуг багатьом європейським центрам. Читайте про Рундальського палаці на цій сторінці .

Читайте про Рундальського палаці   на цій сторінці

На фото показаний комплекс Арена в Ризі

Зміст статті

комплекс Арена

Збудований у 2006 році комплекс Арена Рига розташовується в три яруси. Встановлений відеокубів дає неймовірні великі плани, які добре проглядаються з будь-якої точки арени. До всього іншого, керівництво арени Рига враховує особливі потреби глядачів. За рахунок зведеної планування будови кожен глядач може абсолютно вільно пересуватися по території комплексу.

Максимальна кількість гостей, яке здатне вмістити дане творіння сучасної архітектури становить 10 300 осіб - це стосується спортивних заходів, що стосується концертів і культурних подій, то місткість глядачів збільшується до 14 500 осіб.

На другому рівні керівництво комплексу пропонує розміститися в приватних лоджіях. Причому кожна з лоджій може вмістити до десяти чоловік. До всього іншого є п'ять додаткових місць на кожній з лоджій. На лоджіях є і кабельне ТБ, і інтернет, і стіл і навіть холодильник. Читайте огляд національних страв литовської кухні і де можна їх спробувати .

фото

На знімку емблема ризького комплексу Арена

Арена Рига пропонує своїм потенційним гостям скористатися як стандартними місцями для перегляду циркових виступів, так і комфортабельними лоджіями.
Арена Рига пропонує своїм потенційним гостям скористатися як стандартними місцями для перегляду циркових виступів, так і комфортабельними лоджіями

Хокейний зал в комплексі Арена Риги на знімку

Варто відзначити, що при довгостроковій оренді зони «лоджії» гостям арени пропонується придбати двадцять квитків на будь-який вид заходу за найнижчою ціною.

На території арени Рига розташовується велика містка майданчик для автомобілів, ресторани і місця для очікування.

На території арени Рига розташовується велика містка майданчик для автомобілів, ресторани і місця для очікування

Брендовий знак Арени в Ризі на знімку

Само по собі будівля є твором мистецтва. Воно виконане в сучасному стилі і відмінно вписується в загальну архітектурну картину всього міста. При погляді на арену можна відзначити, що вона ніби-то повністю складається зі скла. Величезні пластини роблять його стильним і привабливим для любителів модерну.

На фасадній частині будівлі красується величезна емблема «Три помаранчевих чоловічка». Читайте огляд погоди в Вільнюсі і коли краще їхати туди .

Усередині будівля обладнано за останнім словом техніки. Затишні крісла, величезні рекламні щити і відеокубів. Також всередині будівлі можна відвідати ресторан і відділ швидкого харчування.

Що стосується планування арени Рига, то її добре видно на наступному фото.

Що стосується планування арени Рига, то її добре видно на наступному фото

На знімку показана схема першого рівня комплексу

Варто зазначити, що місця кожен із секторів дозволяє спостерігати за спортивною подією з максимально зручного кута. До всього іншого, до кожного сектору підходить по два виходи. Гості відвідали арену залишаться під враженням цього неймовірного архітектурного будови.
Дивіться на відео рекламу концерту в Арені:

види заходів

На даний момент на арені проходить величезна кількість різних заходів. Причому варто відзначити, що всі вони різні за своєю тематичною спрямованістю. Проте, можна виділити три основні групи:

  • спорт - як відомо, арена Рига є домашнім майданчиком хокейного клубу Росії Динамо Рига. Саме на цій арені довгий час проводяться всі домашні зустрічі, які встановлені рамками Континентальної Хокейної ліги.

    Крім змагань з хокею, на території Арени проводиться безліч матчів з баскетболу, мотофристайлу і навіть з фігурного катання.

  • концерти - за рахунок того, що в світі так сильно люблять хокей і чемпіонати подібного типу, в Ризі з'явилася чудова майданчик для проведення різних концертів. За рахунок технічного оснащення шоу, які проходять тут можна віднести до світових. Наприклад, нерідко на сцені виступають гурт Акваріум, Земфіра, Олена Ваєнга, Борис гребенщиков і Філіп Кіркоров. На арені Рига виступала неймовірна кількість зірок світового масштабу.
  • Концерт в комплексі Арена на знімку

  • дитячі заходи - крім спортивних матчів і змагань, а також концертних виступів на території арени Рига проводяться й інші заходи культурно-розважального плану. Наприклад, тут проводили масштабний дитяче свято «діснеївські персонажі», відбулося неймовірне шоу на льоду «Лускунчик 21 століття» і навіть виступав найфантастичніший цирк в світі - "Cirque du Soleil".
  • Дитяче шоу в Арені на зображенні

    Ще варто відзначити, що на території арени було поставлено чимало вистав і навіть проводилася лекція Далай-лами. Ознайомитися з оглядом естонських імен та прізвищ можна тут .

Офіційний сайт

Арена Рига є досить масштабним будовою, яке займає не останнє місце на світовій арені концертних залів Європи. Для того щоб ознайомитися з додатковим матеріалом про арені і заходах, які там проходять, можна пройти за посиланням, зазначеної нижче www.arenariga.com

Афіша

Дізнатися докладніше про прийдешні заходах, які будуть проходити на сцені арени Рига можна з Інтернету. Наприклад, дуже докладно інформацію про концерти, спортивних матчах і дитячих заходах прописана на офіційному сайті www.arenariga.com
Актуальна афіша дозволяє дізнатися про план залу, розкладі подій, маршрут громадського транспорту і ще багато чого цікавого.

Адреса на мапі

Щоб самостійно знайти арену Рига на карті, необхідно знати офіційну адресу організації. Арена Рига розташована за адресою Skanstes iela 21, Rīga, Латвія. Його можна вбити в будь-яку пошукову систему або навігатор.

Його можна вбити в будь-яку пошукову систему або навігатор

Схема проїзду до Арені на зображенні

Після, пристрій прокладе маршрут, по якому можна буде дістатися до наміченої мети. Причому слід зазначити, що маршрут може бути прокладений як піший, так і на транспорті. Читайте про лікері Вана Таллінн як і з чим пити на цій сторінці .
Після, пристрій прокладе маршрут, по якому можна буде дістатися до наміченої мети

Карта Риги на фото

Де можна купити квитки?

Що стосується придбання квитків на концерти та інші культурно-масові заходи, необхідно скористатись лінком, яка прикріплена нижче www.arenariga.com .

На офіційному сайті компанії можна знайти не тільки інформацію про вартість квитків, але і розклад.

Відео

Дивіться на відео концерт Раймонда Паулса в Арені Риги:

Слід зазначити, що ціни на квитки, що проходять в концертному залі арена Рига часто значно нижче, ніж у багатьох інших концертних залах Росії. Саме з цієї причини туристи все частіше вважають за краще проводити свої вихідні в Ризі. Про визначні пам'ятки Риги читайте тут: https://pribaltikagid.com/latviya/navigatorla/gorodala/riga/chto-interesnogo-v-rige-i-ee-dostoprimechatelnosti.html .

Тетяна Сумо

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online