Митне оформлення

  1. Оформлення митних декларацій в «Едванс Шиппінг»
  2. етапи процедури
  3. Послуги з митного оформлення товарів
  4. Оформлення митних документів
  5. ціни
  6. Едванс Шиппінг - компетенція професіоналів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міжнародні вантажоперевезення неможливо уявити без такої процедури, як митне оформлення вантажів Міжнародні вантажоперевезення неможливо уявити без такої процедури, як митне оформлення вантажів. Саме вона дозволяє легалізувати вантаж, який переміщується на митну територію іншої держави. Крім того, вона необхідна і при зміні митної процедури. Весь комплекс послуг з доставки та митного оформлення товарів в зонах Балтійської і Санкт-Петербурзької митниць ви можете замовити в компанії «Едванс Шиппінг», давно і успішно працює в сфері транспортної логістики.

Оформлення митних декларацій в «Едванс Шиппінг»

Організація митного оформлення товарів - складна, багатоетапна процедура, що вимагає професійного підходу. Законодавство в цій сфері з часом змінюється, має свої нюанси і деталі, досконале знання яких - в компетенції профільних фахівців. Саме такими професіоналами є співробітники «Едванс Шиппінг». Протягом багатьох років ми надаємо послуги з оформлення вантажів на митниці, заслуживши повагу клієнтів, багато з яких стали постійними. Процедура проходить в суворій відповідності з усіма формальностями і правилами.

етапи процедури

Стандартно процедура проводиться в два основних етапи - попередній і основний. На першому етапі послуги включають в себе:

  • організацію доставки в зону митного контролю;
  • уявлення співробітникам митного контролю повідомлення про прибуття вантажу.

В рамках проведення другого етапу мається на увазі:

  • декларування - уявлення і реєстрація митної декларації на потрібну товарну партію;
  • визначення товарного коду відповідно до Єдиної товарної номенклатури ЗЕД ТЗ і визначення держави, в якому був проведений вантаж;
  • проведення процедури щодо дотримання заходів нетарифного регулювання, виконання валютного контролю та контролю над заявленої митної вартістю вантажу;
  • митне оформлення товарів (включаючи контроль, огляд товару, а також його випуск для подальшого переміщення).

Послуги з митного оформлення товарів

Митне оформлення в Санкт-Петербурзі нашою компанією включає в себе весь спектр послуг, які можуть знадобитися при міжнародних перевезеннях автомобільним і морським транспортом.

  • Митна логістика в комплексі. Доставка і зберігання вантажів на складі тимчасового зберігання, організація випуску вантажу після проходження всіх процедур з його доставкою «до дверей» клієнта.
  • Експедиторські послуги, організація внутрішньопортового експедиції.
  • Оформлення митних декларацій (ГТГ), повного пакета товарно-супровідних документів.
  • Розрахунок розміру митних платежів, сприяння в поверненні надміру сплачених платежів (при необхідності).
  • Перевірка кодів товарів по ТН ЗЕД та їх підбір;
  • Організація процедури митного (внутрішнього) транзиту.

Ми надамо весь спектр необхідних послуг в якості брокера для швидкого і безперешкодного митного оформлення в СПб, здійснимо їх юридичний супровід і контроль за ними, уявімо ваші інтереси при огляді на митниці.

В рамках послуг посприяємо і надамо консультації, підготовку зовнішньоекономічного контракту, сертифікації продукції, супроводу ЗЕД, проходженню карантинного і фітосанітарного контролю та оформлення інших митних документів і декларацій.

ГК «Едванс Шиппінг» працює в інтересах своїх клієнтів, пропонуючи їм митне оформлення вантажів в СПб, оптимальне за вартістю і часу для кожного конкретного клієнта. Таким чином, ми забезпечуємо індивідуальний підхід, що дозволяє знайти найбільш відповідне рішення по тимчасовим і фінансових витрат під запит клієнтів.

Розрахунок вартості доставки

Оформлення митних документів

Учасниками ЗЕД, зареєстрованими в митних органах, повинен бути представлений пакет документів, який дозволить їм пройти митний процедуру. А саме:

  • документи на декларанта;
  • довіреність декларанта на представлення його інтересів перед митними органами;
  • контракт про поставку товару;
  • специфікація товару;
  • паспорт угоди і платіжні документи;
  • сертифікат, яким підтверджується відповідність, гігієнічний або ветеринарне свідоцтво та інші документи, якими підтверджуються споживчі властивості товару;
  • договір на вантажоперевезення .

ціни

Наша компанія пропонує своїм клієнтам митне оформлення в Петербурзі, вартість якого встановлюється індивідуального для кожного окремого випадку за рахунок додавання тарифів. У числі факторів, що визначають ціну, - склад пакета послуг, кількість кодів на товар, яке вказується при заповненні декларації, наявність договору, який дає право на постійне обслуговування і т. Д. Уточнити вартість і задати інші питання ви можете за нашими петербурзьким і московським телефонами.

18 000 руб за однотоварного декларацію на товари / контейнер

Едванс Шиппінг - компетенція професіоналів

Правильне оформлення митних документів є запорукою успіху, і тому відправнику необхідно розуміти, що якщо він самостійно бере на себе функції брокера, то всі документи повинні бути в повному порядку. В іншому випадку під час переміщення товарів через митний кордон можуть виникнути серйозні проблеми.

За порушення відповідальність може виражатися в наступному:

  • затримка вантажу для проведення експертизи і, як наслідок, порушення термінів поставок;
  • переробка товарів;
  • конфіскація або знищення товарів;
  • вилучення товару на користь держави;
  • накладення штрафів або адміністративної, а також кримінальної відповідальності.

Дуже часто компанії відмовляються від послуг професіоналів тому, що вартість послуг здається їм невиправдано високою. У той же час, непроходження митного контролю може призвести до втрати всієї партії товару, і навряд чи ризик виправдовує засоби в цьому випадку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online