Банк "Відкриття" і Група Компаній "Мортон" оголошують про запуск спільної іпотечної програми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тепер у клієнтів банку Відкриття з'явилася можливість придбати доступне і комфортне житло в кращих мікрорайонах і житлових комплексах Москви і Московської області з використанням програми банку Новобудова

Тепер у клієнтів банку "Відкриття" з'явилася можливість придбати доступне і комфортне житло в кращих мікрорайонах і житлових комплексах Москви і Московської області з використанням програми банку "Новобудова".

Згідно з умовами іпотечної програми фіксована ставка в гривнях складає від 11,75% на весь термін кредитування, без надбавки до оформлення права власності. Кредити надаються на суму від 500 тисяч до 30 млн рублів терміном до 30 років. Мінімальний початковий внесок становить не менше 20% від вартості квартири, що купується.

В рамках цієї програми партнери максимально спростили і прискорили процедуру отримання кредиту. Тепер термін розгляду заяви на кредит не перевищує 3-х робочих днів, а сам розгляд заяв на кредит проводиться за мінімальним комплекту документів. Подача заявки іпотеку доступна в електронному вигляді через менеджерів компанії "Мортон".

Банк "Відкриття" надає іпотечні кредити як працівникам за наймом, так і підприємцям або власникам бізнесу. При необхідності банк може врахувати доходи позичальників, в тому числі близьких родичів і цивільного подружжя. При цьому громадянство або регіон реєстрації / проживання позичальника не мають значення.

Іпотечна програма "Новобудова" поширюється відразу на 12 проектів Групи Компаній "Мортон" і забезпечує максимально широкий вибір квартир у вже побудованих будинках і корпусах на різній стадії готовності.

Проекти компанії "Мортон", які беруть участь в програмі "Новобудова":

  • ЖК "Люберецький", Московська область, г.Люберци, мкрн. 12 Червона Гірка;
  • мікрорайон "Катюшки", Московська область, м Лобня;
  • мікрорайон "Катюшки-2", Московська область, м Лобня;
  • мікрорайон "Завидна", Московська область, Ленінський район, м Чільне;
  • мікрорайон "Солнцево-Парк", м.Москва, Новомосковський адміністративний округ;
  • Мортонград "Бутово", мікрорайон "Бутово Парк", Московська область, Ленінський район;
  • Мортонград "Бутово", мікрорайон "Бутово Парк 2", Московська область, Ленінський район;
  • Мортонград "Бутово", мікрорайон "Бутово Парк 2Б", Московська область, Ленінський район;
  • мортонград "Путілково", Московська область, Красногорський район;
  • мікрорайон "Східне Бутово", Московська область, Ленінський район;
  • мікрорайон "Південне Кучино-2", Московська область, м Залізничний;
  • ЖК "Різдвяний", Московська область, м Митищі.

Детальніше з об'єктами Групи Компаній Мортонможно ознайомитися на сайті компанії www.morton.ru

Консультацію за програмами іпотечного кредитування Банку "Відкриття" можна отримати в Контакт-центрі за телефоном 8 800 700-787-7 (дзвінок по Росії безкоштовний) або на сайті www.openbank.ru .

Група Компаній "МОРТОН" - провідний російський забудовник, який в цьому році святкує 20-річчя успішної роботи. Компанія спеціалізується на будівництві великомасштабних житлових мікрорайонів в Москві і найближчому Підмосков'ї, повністю забезпечених соціальною інфраструктурою для комфортного життя, навчання і відпочинку.

Останні роки "МОРТОН" стабільно входить в трійку найбільших компаній Росії за обсягами будівництва. У 2013 році Компанія подолала знаковий рубіж в 1 млн кв. м, побудувавши в столичному регіоні 1 020 000 кв. м житла, що на 27% перевищує обсяги будівництва Компанії в 2012 році. Виручка Компанії за підсумками 2013 року перевищило 51,1 млрд руб.

Сукупний поточний портфель проектів ГК "МОРТОН" на початок 2014 року перевищив 7,5 млн кв. м житла, а загальне число об'єктів склало більше 35. Кожна четверта квартира на ринку новобудов столичного регіону сьогодні продається ГК "МОРТОН".

"МОРТОН" входить в першу сотню рейтингу Forbes "200 найбільших непублічних компаній Росії" і є одним з лідерів рейтингу за темпами зростання серед усіх російських компаній, чиї акції не присутні на фондовому ринку. Зростання операційних і фінансових показників і збільшення частки ринку ГК "МОРТОН" дозволяють "Національне рейтингове агентство" щорічно підвищувати рейтинг кредитоспроможності Компанії. У грудні 2013 року рейтинг був підвищений до рівня "А" за національною шкалою.

У 2014 році почав свою роботу перший ультрасучасний домобудівний комбінат ДБК "ГРАД" потужністю 525 тис. Кв. м виробів в рік, який компанія "МОРТОН" будує в партнерстві з держкомпанією РОСНАНО в Московській області. Комбінат стане майданчиком для впровадження нових технологій в російській будівельній галузі. У планах компанії будівництво мережі передових ДСК в регіонах Росії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online