Порядок постановки іноземних громадян на міграційний облік зміниться вже 8 липня цього року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Раніше ми інформували Вас про те, що найближчим часом плануються істотні зміни в порядку постановки на міграційний облік. Коротко, суть змін полягає в тому, що працюють в Росії іноземних громадян потрібно буде ставити на міграційний облік виключно в житловому приміщенні, де вони проживають (а не за адресою офісу роботодавця).

Більш детальну інформацію про прийдешні зміни Ви зможете знайти за засланні

Минулого тижня Президент Росії підписав зазначені вище поправки в закон, і вони вступлять в законну силу вже 8 липня 2018 року.

Разом з тим ми хотіли б нагадати, що до 25 липня 2018 року в містах, що приймають Чемпіонат світу з футболу (Москва, Санкт-Петербург, Волгоград, Єкатеринбург, Казань, Калінінград, Нижній Новгород, Ростов-на-Дону, Самара, Саранськ, Сочі), встановлені особливі терміни постановки на міграційний облік: 3 дня з дати прибуття до відповідного місто. Ці скорочені терміни застосовуються в тому числі і для висококваліфікованих фахівців. З урахуванням нових поправок до закону, які в'їжджають в період з 8 по 25 липня 2018 року іноземних працівників потрібно буде встигнути поставити на облік протягом 3-х днів, і при цьому зробити це повинен буде орендодавець квартири, в якій іноземець проживає.

У зв'язку з прийдешніми змінами ми рекомендуємо зробити наступні дії:

  1. Проінформувати про заплановані зміни іноземних працівників і власників житлових приміщень, в яких вони проживають;
  2. Для оптимізації постановки на міграційний облік власнику квартири, де проживає іноземний громадянин, оформити довіреність на осіб, які будуть відвідувати МФЦ, МВС або відділення пошти для постановки на міграційний облік іноземних громадян.

Ми раді запропонувати свої послуги з підготовки документів та консультування про порядок постановки на міграційний облік за новими правилами.

У вас виникли питання або хочете що-небудь обговорити? обов'язково напишіть Олександрі Юдіної або Міці Кокконену .

З повагою,

Команда Forte Tax & Law

У вас виникли питання або хочете що-небудь обговорити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online