Міграційна карта: як отримати карту мігранта?

  1. Послуга "Легальна міграційна карта" - поїздка в мікроавтобусі на кордон для отримання нової міграційної...
  2. Фальшиві міграційні карти
  3. Документи для оформлення міграційної карти на кордоні
  4. Процес надання послуги "Легальна міграційна карта" в СПб і ЛО
  5. Виникли питання?

Послуга "Легальна міграційна карта" - поїздка в мікроавтобусі на кордон для отримання нової міграційної карти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія «Альянс-Трудова міграція» пропонує іноземним громадянам допомогу в отриманні міграційних карт: щосуботи та середу наш 6-ти місцевий мікроавтобус вирушає в поїздку (час поїздки - 35 годин туди і назад) на кордон, де прикордонники ставлять іноземцям в паспорт відмітку про виїзд і в'їзд, а також видають нову міграційну карту особисто кожному іноземному громадянину Компанія «Альянс-Трудова міграція» пропонує іноземним громадянам допомогу в отриманні міграційних карт: щосуботи та середу наш 6-ти місцевий мікроавтобус вирушає в поїздку (час поїздки - 35 годин туди і назад) на кордон, де прикордонники ставлять іноземцям в паспорт відмітку про виїзд і в'їзд, а також видають нову міграційну карту особисто кожному іноземному громадянину.

Після повернення в Росію в іноземного громадянина на руках залишається нова міграційна карта з печаткою в паспорті про виїзд і в'їзд в Росію.

Вартість послуги складає від 9500 рублів. Телефонуйте прямо зараз і замовляйте виїзд на кордон!

Міграційна карта мігранта

Міграційна карта - це документ, що відображає відомості про іноземних громадян, які перебувають на території Російської Федерації. З її допомогою органи МВС (колишня. ФМС Росії) здійснюють контроль за перебуванням іноземців на території країни. Отримати міграційну карту зобов'язаний кожен іноземний громадянин, що в'їжджає на територію Росії. Якщо у іноземця немає карти мігранта, значить, він перетнув кордон нелегально. Карта мігрантам видається тільки на кордоні, вона має свій унікальний номер, який заноситься в базу МВС (колишня. ФМС Росії) разом з даними про в'їжджають іноземців.

Міграційна карта в Росії є підставою для подальшого оформлення найважливіших для мігрантів документів, таких як тимчасова реєстрація , дозвіл на роботу , трудової патент або дозвіл на тимчасове проживання на території Росії. Без картки мігранта іноземний громадянин просто не зможе легально жити і працювати в нашій країні, тому втрата міграційної карти може доставити багато проблем, особливо при виїзді з країни, коли буде потрібно повернути карту.

Фальшиві міграційні карти

Кожен іноземний громадянин повинен знати, що легально оформити міграційну карту можна тільки на кордоні. У зв'язку з цим наші фахівці настійно рекомендують іноземним громадянам ні в якому разі не купувати міграційні карти з рук, так як підробку дуже легко виявити, ввівши унікальний номер міграційної карти в базу МВС (колишня. ФМС Росії) і не виявивши її там. Надання фальшивої карти тягне за собою адміністративний штраф (до 5000 рублів) і видворення порушника за межі Російської Федерації терміном на 5 років.

Остерігайтеся підробок! Не витрачайте свої гроші і не ризикуйте виявитися в скрутному становищі, набуваючи міграційну карту з рук. Ми пропонуємо Вам особисто отримати справжню міграційну карту при перетині кордону разом з нами!

Для того, щоб замовити поїздку на кордон, телефонуйте нам за номером 8 (812) 242-88-29 !

Для того, щоб замовити поїздку на кордон, телефонуйте нам за номером   8 (812) 242-88-29

Документи для оформлення міграційної карти на кордоні

Кожен іноземний громадянин, що виїжджає з Санкт-Петербурга або Ленінградської області на кордон для отримання нової міграційної карти, повинен мати при собі такі документи:

  • паспорт;
  • Тимчасову реєстрацію в РФ;
  • Стару міграційну карту.

паспорт;   Тимчасову реєстрацію в РФ;   Стару міграційну карту

Процес надання послуги "Легальна міграційна карта" в СПб і ЛО

1. Іноземний громадянин приходить до нас офіс, замовляє послугу - виїзд-в'їзд і оплачує вартість поїздки в розмірі 9500 рублів (автобуси їздять на кордон щосуботи та середу, поїздка триває близько від 30 годин в залежності від КПП).

2. За добу до відправлення наш співробітник повідомляє іноземному громадянину точний час і місце відправлення автобуса, номер автобуса і номер телефону водія.

3. Іноземний громадянин їде автобусом на кордон з Україною / Казахстаном і повертається назад з нової міграційної картою і необхідними штампами в паспорті.

УВАГА: після перетину кордону з Росією іноземному громадянину протягом 7 робочих днів необхідно встати на міграційний облік .

терміни:

35 годин

вартість:

від 9 500 руб.



Що Ви отримаєте в результаті?

  • Нова міграційна карта;
  • Друку в паспорті про виїзд і в'їзд в Російську Федерацію.

Виникли питання?

Це дуже важливе питання, тому що найчастіше помилки в даному документі з'являються саме через те, що іноземець, вважаючи, що це не має значення, невірно вказує мета в'їзду.

Якщо ви збираєтеся працювати в РФ, то повинні вказати саме цю мету і ніяку іншу. Тому що, не маючи даної позначки в графі «робота», оформити всі необхідні документи для працевлаштування в російську компанію ви не зможете.

В даному випадку співробітники, що працюють на кордоні, і приймає у вас карту, виберуть одну мету із запропонованих на вибір. І якщо одного із запропонованих цілей була «робота», а співробітники вибрали другу - «туризм», то легально працювати в Росії ви вже не зможете, поки не отримаєте нову міграційну карту.

Дуже часто іноземці допускають такі помилки в міграційній карті:

• Вказують невірні дані про себе

• Вказують невірну мету в'їзду

• Вказують кілька цілей в'їзду

• Зовсім не вказують мету.

УВАГА: заповнюйте даний документ уважно і усвідомлено. Щоб усунути дані помилки, вам буде потрібно виїжджати за межі країни, щоб при в'їзді отримати нову міграційну карту.

Купити міграційну карту без виїзду на кордон неможливо. Якщо ви знайдете подібні компанії, то не звертайтеся до них за допомогою. Вони точно ведуть незаконну діяльність. Краще проконсультуйтеся з нашим фахівцем і дізнайтеся, як правильно оформити даний дозвільний документ. Для цього замовте "зворотний дзвінок" на нашому сайті.

На жаль, ви не зможете купити легальну міграційну карту в Санкт-Петербурзі. Справа в тому, що даний документ можна оформити тільки на кордоні РФ.

Але ми готові допомогти вам! Регулярно, ми здійснюємо поїздки на кордон РФ, щоб іноземні громадяни могли отримати нову міграційну карту. Зв'яжіться з нашими юристами і уточніть всю цікаву для вас інформацію, натиснувши на кнопку «замовити послугу».

Купити міграційну карту неможливо, так як це офіційний документ, який може бути вам виданий тільки при перетині кордону Росії. Якщо вам пропонують купити міграційну карту, не погоджуйтеся. Швидше за все, це шахраї.

До правил заповнення міграційної карти можна віднести:

  • 1.Заполненіе міграційної карти самим іноземним громадянином;
  • 2. Вказівка ​​достовірних відомостей про мету в'їзду;
  • 3. Вказівка ​​вірних термінів перебування;
  • 4. Відсутність помилок;
  • 5. Проставление особистого підпису іноземного громадянина.

Якщо в аеропорту міграційну карту заповнює комп'ютер, уважно перевіряйте всі дані і тільки потім ставте підпис.

Зазвичай в міграційній карті зустрічаються такі помилки, як друкарські помилки, зазначена помилкова мета в'їзду, невірно прописані терміни перебування.

Такі помилки можуть спричинити за собою:

  • Адміністративний штраф;
  • Відмова у видачі та анулювання виданих раніше патенту, дозволу на роботу, дозволу на тимчасове проживання та інших документів.

Уважно перевіряйте всі дані, якщо за Вас їх заповнює комп'ютер в аеропорту. Ставлячи особистий підпис, Ви погоджуєтеся з інформацією, вказаною в міграційній карті, а значить, підтверджуєте та несете відповідальність за її достовірність.

Міграційну карту видають прикордонні служби при перетині кордону. Громадянам Білорусії міграційну карту отримувати не потрібно, однак громадянам Казахстану - необхідно. Також громадянам обох країн обов'язково потрібно встати на міграційний облік протягом 30 днів з дня в'їзду на територію Росії.

Міграційна карта потрібна громадянам СНД, також як і іншим іноземним громадянам, які в'їжджають на територію РФ. Тільки при наявності міграційної карти можливо легально перебувати в РФ, а також почати оформлення трудового патенту, дозволу на роботу і інших документів, що дозволяють працювати і жити в Росії протягом року.

Скільки діє міграційна карта, визначається законодавством РФ і міжнародними договорами.

Термін дії міграційної карти для безвізових іноземних громадян становить 90 діб.

Це - той термін, протягом якого іноземний громадянин може перебувати в РФ, не оформляючи собі ніяких документів. Згодом його можна продовжити, оформивши міграційний облік, дозвіл на роботу або трудової патент на роботу, а також дозвіл на тимчасове проживання.

У міграційній карті прописується дата, до якої іноземець може легально перебувати на території Російської Федерації.

Відновлення міграційної карти відбувається наступним чином: потрібно спочатку подати заяву до відділення поліції про втрату міграційної карти, а потім з цією заявою, паспортом і міграційним урахуванням звернутися в районний відділ ГУВМ МВС (колишній ФМС) для відновлення.

Відсутність міграційної карти потрапляє під відсутність документів, що підтверджують право перебувати на території Росії. І за це ст. 18.8 КоАП РФ встановлено наступне покарання:

  • В регіонах: штраф за втрату міграційної карти становить 2000-5000 руб. з видворенням або без нього.
  • У Петербурзі, Ленінградській обл., Москві і Московській обл .: штраф за втрату міграційної карти становить 5000-7000 руб. з видворенням.

При втраті міграційної карти іноземний громадянин може легко відновити її, не виїжджаючи за межі Російської Федерації!

Якщо іноземний громадянин втратив міграційну карту, то йому необхідно написати в найближчому відділенні поліції заяву про втрату міграційної карти. Після цього з довідкою, виданою в відділенні поліції, і паспортом йому особисто треба звернутися до відділу ГУВМ МВС (колишній ФМС) за місцем реєстрації.

У СПб це можна зробити, звернувшись до Єдиного Міграційний Центр на вул. Червоного Текстильника, д.15 за дублікатом міграційної карти. В Єдиному міграційному центрі іноземцю необхідно особисто підійти в вікно № 264 (2 поверх) за відновленням міграційної карти.

Увага! Іноземному громадянину можуть відмовити у видачі дубліката міграційної карти, якщо у нього відсутня або прострочений міграційний облік! Всі дані про міграційний облік іноземних громадян зберігаються в загальній базі ГУВМ МВС (колишній ФМС).

Міграційна карта потрібна обов'язково! У перебуває в безвізовому порядку іноземного громадянина повинен бути оформлений даний документ при перетині кордону.

Саме карта є підставою легального перебування іноземця в Росії, і саме на її підставі відбувається оформлення міграційного обліку, а згодом патенту або дозволу на роботу.

Купити міграційну карту можна!

Міграційна карта видається виключно прикордонними службами при перетині кордону.

Якщо Ви купили міграційну карту без особистого виїзду і в'їзду в РФ, вона буде нелегальної. Відповідно, надання та наявність такого підробленого документа спричинить за собою штраф:

Для іноземного громадянина ():

Штраф у розмірі від 2 000 до 5 000 руб. з видворенням або без нього. А видані на основі купленої міграційної карти патент або дозвіл на роботу будуть анульовані.

Бланк міграційної карти виглядає наступним чином:

Зразок заповненої міграційної карти виглядає наступним чином:


У міграційній карті потрібно вказати:

1.Прізвище, ім'я, по батькові;

2.Дату народження;

3.Номер паспорта, за яким в'їжджаєте в РФ;

4. Пол;

5. Громадянство;

6. Будьте уважні з метою візиту. Якщо ви їдете в Росію працювати, то краще так і вказати.

7. У відомостях про запрошує стороні досить вказати місто або область, де ви плануєте зупинитися.

8. Термін перебування, що вказується в міграційній карті, не повинен перевищувати 3-х місяців. Тобто, якщо дата в'їзду - 10.11.13, то дата, до якої необхідно виїхати, буде дорівнює 10.02.14 - 3 дні = 07.02.14

9. Нагадуємо, що для того, щоб перебувати в РФ 90 діб, протягом семи робочих днів після прибуття необхідно встати на міграційний облік, інакше ви порушуєте міграційне законодавство.

10. Не забудьте поставити підпис.


При перетині кордону, де отримати міграційну карту зобов'язаний кожен іноземець, видача бланків міграційних карт іноземним громадянам відбувається для таких осіб:

  • При прибутті на повітряному, морському, річковому транспорті міграційний бланк видають члени екіпажів;
  • При прибутті залізничним транспортом бланк міграційної карти видають члени бригад поїздів;
  • При прибутті автомобільним громадським транспортом (автобуси) - водіями;
  • При прибутті особистим транспортом бланк видається посадовими особами прикордонного контролю.

Отримати міграційну карту повинен кожен іноземець при в'їзді в РФ. Заповнення бланків міграційних карт приїжджають іноземцям на територію Росії проходить безпосередньо в залах їх прибуття (порти, аеропорти тощо) до прикордонного контролю. В'їзні та виїзні частини міграційної карти повинні заповнюватися власником документа. Якщо іноземець не володіє мовою Російської Федерації, то він може внести відомості про себе латинськими літерами на основі даних, зазначених у документі, що посвідчує особу. Міграційна карта повинна заповнюватися на кожного іноземця, що в'їжджає на територію РФ.


Чи не знайшли відповіді? Просто зв'яжіться з нами:

8 (812) 242 8829

Що Ви отримаєте в результаті?
Виникли питання?
Чи не знайшли відповіді?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online