У Москві бюджетникам загрожують знизити зарплату за відмову голосувати на виборах до міської думи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Москві від соціальних працівників вимагають не ігнорувати вибори / Ilya Ponomarev / facebook.com

Про це УНІАН повідомив помічник депутата Держдуми РФ Іллі Пономарьова (єдиний в Держдумі проголосував проти анексії Криму) Владислав Рогімов.

«Соціальних працівників Москви зобов'язують взяти участь у виборах до Московської міської Думи», - сказав Рогімов.

Він зазначив, що його родичка працює на центральній підстанції швидкої допомоги міста Москви і їй зателефонували начальство і зажадало, щоб вона обов'язково пішла на вибори і проголосувала. Читайте також Сьогодні в оккупіровнном Криму Росія проводить парламентські "вибори"

За його словами, працівників попереджають, що участь у виборах буде перевірятися, причому не проголосували загрожують зниженням зарплати.

Рогімов зазначив, що прямо не говорять, за кого голосувати, однак прямо підкреслюють, що не "треба забувати, хто платить вам зарплату».

«Керівництво заявляє, що хто не проголосує, тому зарплату знизять, і так по всій швидкої допомоги Москви. Прямо пояснюють, що їм мер Москви Собянін платить зарплату », - сказав Рогімов.

Він зазначив, що це не поодинокий випадок і така ситуація спостерігається по всім бюджетникам Москви. Читайте також У РФ стартував єдиний день голосування

Крім цього, в день виборів москвичам приходить смс розсилка від «MosSobyanin» з нагадуванням про вибори. «Багато виборців, і я в їх числі - вже проголосували. Ваш голос теж дуже важливий. Приходьте на вибори », - йдеться в повідомленні.

Мосгордума обирається на п'ять років, в думі нинішнього (п'ятого) скликання представлені лише дві партії - 32 депутата від партії влади «Єдина Росія» і три депутата від КПРФ. Зараз в виборних перегонах беруть участь кандидати від 10 партій.

Сьогодні в Росії проходить єдиний день голосування. Глав регіонів обиратимуть в 30 з 85 регіонів Росії. Одночасно в 14 суб'єктах федерації сформують регіональні парламенти, в тому числі в анексованих Криму і Севастополі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online