Зірка "Сватів" Данило Бєлих вперше прокоментував заборону серіалу в Україні

  1. Відео Російський актор із заборонених "Сватів" купив квартиру і оселився в Одесі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Актор висловив свою думку щодо заборони показу серіалу.

Зірка "Сватів" російський актор Данило Бєлих прокоментував заборону показу серіалу в Україні, йдеться в "Світського життя" .

"Я якось намагаюся зрозуміти трагедію між Луценком і НАБУ, і розумію, що це така постановка, щось ми вже бачили подібне. Тому таких постановок було і буде. Питання в тому, що:" Побачать? ". Побачать." Отримають задоволення? ". Отримають задоволення", - сказав Данило.

Актор зазначив, що серіал "Свати" приносить людям задоволення.

"У житті кожної людини буває якесь нещастя, і ти приходиш додому, натискаєш на кнопочку і там з'являються" Свати "- і ти радієш, ти щасливий, ти посміхаєшся", - зазначив Білих.

Відео Російський актор із заборонених "Сватів" купив квартиру і оселився в Одесі

Катерина Осадча поспілкувалася з російським актором Данилом Білих за лаштунками конкурсу краси "Міс Одеса" і з'ясувала, що саме так приваблює його в Україні. Виявляється, актор вже кілька років має квартиру в Одесі і саме тут відновлюється після важких робочих етапів життя. Актор вперше прокоментував заборону "Сватів" в Україні.

Також актор зізнався, що п'ять років тому купив в Одесі квартиру. Саме це місце надихає його на творчість, тут він може "зустрітися самим з собою".

"Я їжджу туди-сюди, там працюю, тут працюю. Але живу, у мене квартира на Чорноморці, в Одесі, в Совіньоні", - додав Данило.

Нагадаємо, 28 листопада в "чорний список" Мінкульту було внесено Федора Добронравова , Актора, який грає головну роль в серіалі "Свати". 29 листопада прокатне посвідчення серіалу було анульовано, про що глава Держкіно повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Питання в тому, що:" Побачать?
Quot; Отримають задоволення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online