Допомагати просто: Банк Кредит Дніпро і Українська біржа благодійності підтримують провідну дитячу лікарню України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк Кредит Дніпро, продовжуючи добру традицію реалізації спільних проектів з Українською біржею благодійності (   ubb

Банк Кредит Дніпро, продовжуючи добру традицію реалізації спільних проектів з Українською біржею благодійності ( ubb.org.ua ), Провів благодійний аукціон серед співробітників фінустанови, в результаті якого було зібрано кошти на покупку медобладнання для Інституту педіатрії, акушерства та гінекології (ІПАГ). Одна з провідних українських дитячих клінік отримала нове спеціальний пристрій, що дозволяє позбавлятися від рідини в легенях недоношених дітей. Устаткування було передано у відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей ІПАГ.

«Це вже третій партнерський проект команди Банку Кредит Дніпро і Української біржі благодійності: кошти, зібрані в фінустанові на благодійному аукціоні, перераховуються на покупку медичного обладнання для допомоги передчасно народженим дітям. У відділенні реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей ГУ ІПАГ НАМН України виходжують самих беззахисних діток. Їх життя безпосередньо залежить від професіоналізму лікарів і наявності сучасного обладнання, - розповіла Ірина Гуцал, директор УББ. - Хочу подякувати співробітників банку і партнерів, які підтримали аукціон, за добру традицію, залученість і живий відгук, реальну допомогу малюкам. Завдяки нашій взаємодії діти отримали шанс скоріше зміцніти і жити повноцінним життям. Разом допомагати - просто »!

Всього на торги було виставлено понад 80 лотів від співробітників і партнерів банку - «КУН Україна», StarLight Entertainment, телеканалів «Інтер», ICTV, «Новий канал», фонду «АНТИСНІД», Благодійного фонду Дениса Силантьєва, фан-клубу «Динамо» , «Студії Квартал 95» і багатьох інших.

«Ми вважаємо, що бізнес не може залишатися осторонь від важливих соціальних питань і проблем. Дарувати турботу тим, хто потребує її найбільше, - хороша традиція в нашому банку, - розповів Андрій Мойсеєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. - Кожен проект, спрямований на підтримку підростаючого покоління українців, знаходить відгук у десятків наших співробітників з різних регіонів країни. Ось і в цьому році колеги підійшли до аукціону надзвичайно креативно, надавши на торги вироби ручної роботи, квитки на найбільш очікувані концерти року, лоти-сюрпризи. Наші партнери активно підтримали аукціон цікавими і нестандартними лотами, за які розгорілася справжня боротьба. Учасники активно торгувалися і робили благодійні внески, навіть якщо потім програли в торгах і не змогли викупити лот. В результаті ми змогли надати невелику допомогу одній з провідних дитячих лікарень України. Така регулярна підтримка - один з основних напрямків соціальної діяльності нашого банку і наша особиста відповідальність, внесок кожного у створення спільного майбутнього ».
Банк Кредит Дніпро і Українська біржа благодійності планують продовжувати серію благодійних проектів, залучаючи до них ще більше партнерів і небайдужих людей, готових поділитися своєю добротою.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online