Краща медицина в світі: Топ-10 країн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для вас навряд чи стане сюрпризом той факт, що США немає в списку лідерів. Але викликає здивування, що туди не увійшла і Німеччина. Звичайно, тут багато суб'єктивного, але дані цікаві.
Навіть якщо людина веде здоровий спосіб життя, вживає органічну їжу і часто тренується, у нього можуть виникнути непередбачені обставини і надзвичайні медичні ситуації.
Коли справа доходить до кваліфікації рівня медичних послуг, аналізується безліч чинників. Якщо країна в змозі запропонувати комбінацію найкращих державних і приватних медичних послуг і служб, вона заслуговує на місце в цьому списку.

У рейтингу враховується тривалість життя, вартість охорони здоров'я, а також безліч інших факторів, що формують загальний показник ефективності.
Більшість з країн в цьому списку вас навряд чи здивують, але є також і кілька несподіванок.
Отже, давайте дізнаємося, в яких же країнах найкраща медицина в світі.
10. Медицина в Швеції (62.6)
У рейтингу враховується тривалість життя, вартість охорони здоров'я, а також безліч інших факторів, що формують загальний показник ефективності Крім чистого повітря Швеція пропонує своїм громадянам прекрасне охорону здоров'я. Система фінансується урядом, покриваючи 97% медичних витрат, в той час як громадянин дбає про решту 3%. І, хоча догляд за зубами не фінансується державною системою охорони здоров'я, він все ж частково субсидійований, і абсолютно безкоштовний для дітей у віці від 0 до 19 років.
9. Медицина в Швейцарії (63.1)

Будучи однією з найкрасивіших країн у світі, Швейцарія також має найвищий рівень тривалості життя (з 2012 року) 80.5 років для чоловіків і 85 років для жінок. Це, безсумнівно, є частковою заслугою системи охорони здоров'я країни. Медичні послуги здебільшого покриваються урядом, але частково і громадянами - за допомогою особистого медичного страхування. Всі громадяни Швейцарії зобов'язані мати медичний поліс.
8. Південна Корея (65,1)

Ви могли про це і не знати, але Південна Корея славиться однією з кращих медичних систем в світі. Одна з головних проблем, якою займається південнокорейський уряд - це забруднення навколишнього середовища, яке призводить до збільшення хвороб у місцевих жителів. Щоб поліпшити ситуацію, була введена єдина система охорони здоров'я, що надає рівні і справедливі переваги медичні кого догляду для 100% південнокорейських громадян.
7. Медицина в Австралії (66)
Чудова погода і пасторальний образ життя роблять Австралію однією з кращих країн для життя. Але ще однією причиною є дуже ефективна система охорони здоров'я. З універсальної медичної системою, федеральний уряд компенсує приблизно 75% медичних рахунків громадян, в той час як 25% фінансується приватним медичним страхуванням. У той час, як стоматологія, оптометрії і збір за послуги швидкої допомоги не покриваються урядом, фінансово незабезпечені громадяни можуть користуватися цими послугами завдяки субсидіям.
6. Медицина Італії (66.1)
Випередивши Австралію всього на 0.1 пункт, Італія теж пропонує кращу медицину в світі. У країні діє змішана система охорони здоров'я.
Із середньою тривалістю життя в 82 роки, всі операції в Італії безкоштовні як в громадських, так і в приватних лікарнях. Невідкладна медична допомога абсолютно безкоштовна для всіх жителів, навіть нелегально проживають на території країни.
5. Медицина в Іспанії (68,3)
Крім чудовою державної системи охорони здоров'я, в Іспанії дуже компетентні лікарі, добре навчені медсестри і краще медичне обладнання. За ліки відпускаються за рецептом платять через спеціальну систему оплати, де жителі зобов'язані сплатити невелику частину вартості ліків, в той час як більша частина покривається державою. Без сумніву, саме такою має бути найкраща медицина в світі.
4. Медицина в Ізраїлі (68.7)
Право на медичне обслуговування в Ізраїлі є фундаментальним правом для громадян країни. Система охорони здоров'я Ізраїлю універсальна, і вимагає від усіх громадян наявності медичної страховки. Система регулюється державою і є однією з найбільш технологічно просунутих в світі, з сучасним обладнанням і добре навченими лікарями і медсестрами. Слід зазначити, що Ізраїль швидко стає популярним напрямком для медичних туристів !.
3. Японське охорону здоров'я (74.1)
Як майже всі ефективні системи охорони здоров'я, Японія забезпечує універсальне медичне страхування, яке субсидує значну частину медичних витрат людини. Найнятий громадянин зазвичай отримує додаткове приватне страхування від свого роботодавця, але Японія приділяє значну увагу своїм безробітним і бідним громадянам. Від медичних зборів звільняють бездомних і людей з низьким доходом, які отримують урядову субсидію.
2. Медицина Сінгапуру (81.9)
Систему охорони здоров'я Сінгапуру неможливо не внести в цей список. Вона ефективна і з точки зору фінансування, і з точки зору ефективності - це рідкісна комбінація, яка характерна найкращою медицині в світі. Крім державної медицини, приватна охорона здоров'я в Сінгапурі також дуже ефективно. Таким чином, його громадяни отримують більш ніж відповідний догляд, як від державного, так і від приватного сектора.
1. Краща медицина світу - Гонконг (92,6)

У загальному і цілому, у Гонконгу найкраще охорону здоров'я в світі, частково завдяки його добре розвиненою медичній системі. Рівень тривалості життя тут один з найвищих, а рівень дитячої смертності один з найнижчих в світі. Як і в Сінгапурі, медичні послуги Гонконгу пропонуються як урядовим, так і приватним сектором.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online