Монополія Гаррі Поттер (російською)

  1. Монополія Гаррі Поттер: скачати ігрові картки
  2. Завантажити безкоштовно повні правила гри російською
  3. Монополія Гаррі Поттер російською. склад комплекту
  4. Монополія Гаррі Поттер російською: як грати
  5. фініш

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Крім самої ідеї, Монополія Гаррі Поттер російською не має нічого спільного з класичним прототипом . Тут гравці варять зілля і застосовують заклинання, отримуючи гроші.

А штрафи і відрахування призначаються за чаклунство в присутності маглів, лікування, придбання підручників та багато іншого. Власне, бізнес полягає в торгівлі будівлями, згадки про яких є в книгах Джоан Роулінг.

Монополія Гаррі Поттер: скачати ігрові картки

В хорошій якості. Формат - pdf. Для чорно-білого друку.

картки Зілля

картки Заклинання

картки Майна

Завантажити безкоштовно повні правила гри російською

Завантажити безкоштовно повні правила гри російською

Монополія Гаррі Поттер російською. склад комплекту

У дерев'яній коробці знаходяться: ігрові банкноти, два кубика, 8 фігурок мешканців Хогвартса (фішки), 28 карт монополії російською і два набори будівель. У деяких версіях замість будинків використовуються кристали. Картки Зілля і Заклинання - це аналоги традиційних для цієї гри колод Шанс і Казна.

Монополія Гаррі Поттер російською: як грати

Вся доступна нерухомість розділена на групи: магічний транспорт, Міністерство магії, Хогвартс, трактири, чарівні лавки, особисті будинку героїв і газети. Крім того, будь-який учасник може вдруге потрапити на Старт (+ 200 $) або в Азкабан (штраф і втрата ходу).

Будинок або готель, побудований на ділянці, значно підвищує дохідну ренту. Тому гравцеві потрібно придбати якомога більше цінних монополій, що складаються з 3 і 4 секцій. Нерухомість можна здавати під заставу, а щоб викупити її назад, знадобиться доплатити 10% комісійних.

фініш

Партія вважається завершеною, коли один учасник зможе «витягнути» практично всі гроші у своїх суперників по грі.

схоже

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online