Зворотний бік професії: текіла-girl

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В який момент ви вирішили, що ходити по бару в відвертому міні - ваше покликання?

До цього я працювала барменом , Захотілося чогось іншого. Випадково натрапила на вакансію, і ось уже близько року тусуюсь по барах з пляшкою текіли в руці. Спочатку було дуже страшно, але я швидко влилася і реально почала кайфувати від цієї роботи!

За яким графіком працюють текільщіци? Це ваше основне місце роботи?

Ні, я працюю десь ще (але місце залишу в секреті). Індивідуального графіка у текільщіци немає, організація (Diamond Communication) становить план на майбутню тиждень, виходячи з наших переваг. Я зазвичай беру дві-три зміни в тиждень, буває - обмежуюся однією. Свобода, та й годі.

Свобода, та й годі

А хто визначає, в який бар ви поїдете?

В закладу нас направляють по змінах, так що так чи інакше ми працюємо в тих барах, де хочемо . Тільки в порядку черги.

У вас є обов'язкові вимоги до зовнішнього вигляду: каблуки, шорти, ліфи зі стразами?

Все просто: дівчина повинна виглядати сексуально, охайно, від неї має приємно пахнути. Чи не складно, я і поза роботою цих правил намагаюся дотримуватися!

Вам надають «робочу форму»?

Ні, одяг, як правило, своя. Але якщо є необхідність, то костюм пошиють за умови, що він залишиться в офісі в разі звільнення. Зазвичай я дивлюся на образи танцівниць, дівчаток гоу-гоу, буває черпаю у них ідеї. Але улюблений лук: чорне боді в поєднанні з піратської капелюхом.

А скільки шотів перекидає за зміну? І взагалі любите текілу-то?

Випити пропонують постійно, але я рідко погоджуюся. Може, пару шотів в місяць - люблю її рівно на стільки.

Ну а напідпитку клієнти часто підкочують? Як ви від них відбиваєтеся?

До вашої подив, за весь час жодного разу не приставали! Ми працюємо в закладах високого рівня, так що така проблема майже автоматично відпадає. Але в разі чого, потрібно тримати дистанцію - оптимальний варіант для вирішення конфлікту. Єдине, що зі мною траплялося, так це досить груба відмова від напою. Чоловік матом нагрубив, але не більше того. Я спокійно поставилася: що ж і таке буває!

З чого складається дохід текільщіци? Чи передбачає професія флірт і консумацією?

Моя з / п - це відсоток з продажів + чайові. А їсти або пити за столом гостей взагалі заборонено, адже ми на роботі все-таки! Але якщо і пригостять баночкою коли, то ніякого відсотка я з цього не отримую. Флірт ж не забороняється, але абсолютно добровільний. Хіба можна змусити фліртувати?

А буває, що флірт заходить далі, ніж просто флірт?

У мене був хлопчик, якому я сподобалася, і він спеціально приходив в мої зміни. Ми сходили в театр і все. Поки за рік роботи більшого зі мною не відбувалося.

Чи є у вас певні правила поведінки?

Ми виконуємо роль аніматора. Тому не можна просидіти всю ніч за одним столиком, навіть якщо вони всю текілу скуплять. Напиватися теж категорично заборонено. Наше завдання - підтримувати позитивну атмосферу в закладах, а далі - у кожного бару своя специфіка.

І завжди вистачає запалу розважати гостей ніч безперервно?

Перед зміною я ретельно продумую образ, костюм. Цей процес спочатку заряджає! До того ж клуби і бари самі по собі мають у своєму розпорядженні до веселощів: провідний пожартує, фотограф клацне, а потім ще трек улюблений поставлять - вуаля, посмішка з обличчя не сповзає.

Як складаються ваші стосунки з чоловіками поза роботою?

Насправді, ця робота допомогла мені, ну де ще можна набратися такого досвіду в спілкуванні з протилежною статтю? Тепер можу сміливо посміхнутися, познайомиться, моргнути очима вподобаному чоловікові. А чи не опустити очі, збентежилася і шкодувати потім.

А як батьки і друзі ставляться до професії?

Спочатку з побоюванням поставилися, але зараз все ок. Я ні від кого не приховую свою роботу, викладаю фото в соціальні мережі .

Ну а якщо ваш колишній (або просто якийсь неприємний тип) прийде в бар, можна не пропонувати йому текілу?

Звичайно можна! Таке трапляється, всім догодити неможливо.

В який момент ви вирішили, що ходити по бару в відвертому міні - ваше покликання?
За яким графіком працюють текільщіци?
Це ваше основне місце роботи?
А хто визначає, в який бар ви поїдете?
У вас є обов'язкові вимоги до зовнішнього вигляду: каблуки, шорти, ліфи зі стразами?
Вам надають «робочу форму»?
А скільки шотів перекидає за зміну?
І взагалі любите текілу-то?
Ну а напідпитку клієнти часто підкочують?
Як ви від них відбиваєтеся?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online