Робимо оригінальний подарунок на 23 лютого своїми руками

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

День, коли ми вітаємо наших захисників, все ближче. Якщо ви теж прочісують інтернет і обходьте магазини в пошуках оригінального подарунка і не хочете обходитися стандартним набором з шкарпеток і пінки для гоління, пропонуємо вам зробити незвичайний подарунок своїми руками. Правда, наша ідея підійде вам лише в тому випадку, якщо ваш захисник позитивно ставиться до алкоголю. Тому що дарувати ми будемо ... пляшку хорошого вина (коньяку і т.д., в залежності від того, що вважає за краще майбутній господар подарунка), незвично прикрашену своїми руками !

своїми руками

Прикрасити пляшку в подарунок на 23 лютого своїми руками можна різними способами і за допомогою практично будь-яких наявних в будинку матеріалів - на красу готового подарунка це не вплине зовсім.

Прикраса пляшки стрічками

Досить простий спосіб, при творчому підході дозволяють отримати цікавий результат - зімітувати будь-яку військову форму. Пляшка вийде як би «в костюмі», тим більше що її форма - шийку, плечі - нагадує людини. Підбираємо косу бейку потрібних формених квітів, спереду і ззаду пляшки наносимо двосторонній скотч і починаємо приклеювати стрічки навколо пляшки, від горлечка вниз. Коли дійдете до середини, змініть колір стрічки, щоб вийшли «штани». Посередині можна зробити поясок, прикрашений маленької пряжкою, а з картону і все тих же стрічок зібрати маленьку кашкет і погони. Якщо ваш захисник служив або служить в армії, поліції, на флоті - йому напевно сподобається такий подарунок!

Якщо ваш захисник служив або служить в армії, поліції, на флоті - йому напевно сподобається такий подарунок

Декорування пляшки за допомогою шкіри

Тут теж доведеться проявити творчість. Беремо м'яку шкіру (можна взяти, наприклад, стару куртку) і за допомогою клею «Момент» приклеюємо її на пляшку, так, щоб вийшли складки. Попередньо шкіру можна прикрасити маленькими зірочками, гербами (продаються, наприклад, в магазині для військових). Невеликий шматочок скла пляшки залиште вільним, прикрасьте його по периметру золотим шнуром і потім замажте шпаклівкою. Коли вона висохне, за допомогою ножа на ній можна акуратно видряпати дарчий напис. Покрийте пляшку коричневою фарбою і потім золотий, так, щоб вона залишилася тільки на складках. Не забудьте прикрасити шкірою і зірочкою кришку!

Декупаж пляшки на 23 лютого

Для цього методу прикраси нам буде потрібно відвідати спеціальний магазин товарів для hand-made, адже нам будуть потрібні серветки для декупажу, акрилова фарба і спеціальний лак. Пляшку необхідно заґрунтувати, приклеїти на неї серветку і покрити її прозорим лаком. Частину пляшки декоруємо фарбами в колір серветки, теж покриваємо лаком. Можна використовувати різні гель-пасти, блискітки, стрази - але помірно, все-таки ми робимо подарунок чоловікові. Пробку можна декорувати стрічками в тон пляшці.

Більше цікавих ідей того, як зробити різноманітні подарунки своїми руками, ви знайдете на delaempodarok.ru !

Якщо сподобалося, поділіться з друзями))

Інші цікаві статті:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online