інформація

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всеросійська акція «Міжнародний день сусідів» Всеросійська акція «Міжнародний день сусідів»   В рамках реалізації федерального проекту «Школа грамотного споживача», організованого ВПП «Єдина Росія» спільно з Міністерством будівництва і ЖКГ Росії, 27 травня 2016 року планують проведення II Всеукраїнської акції «Міжнародний день сусідів»

В рамках реалізації федерального проекту «Школа грамотного споживача», організованого ВПП «Єдина Росія» спільно з Міністерством будівництва і ЖКГ Росії, 27 травня 2016 року планують проведення II Всеукраїнської акції «Міжнародний день сусідів».

У 2015 році в акції взяли участь понад 13 тисяч осіб з 75 регіонів країни.

З огляду на високий суспільний інтерес, велика кількість учасників і уваги з боку ЗМІ, було прийнято рішення 27 травня 2016 року силами органів державної влади і громадянського суспільства організувати інформаційно - просвітницьку кампанію, на якій провести роз'яснювальну роботу серед громадян про важливість спільного (добросусідського) вирішення житлових питань , а також організувати дозвільні заходи з частуваннями і культурною програмою.

Детальна інформація про акцію і найбільш успішні форми проведення заходів будуть розміщуватися на офіційних сайтах Міністерства будівництва і житлово-комунального господарства Російської Федерації, партії «Єдина Росія», а також на сайтах www.проектшгп.рф і www.sosedi2016.ru Крім того, планується цикл репортажів в федеральних ЗМІ, присвячених «Міжнародному дню сусідів».

Запрошуємо взяти участь в Акції!

Реквізити в єдиних платіжних документах москвичів зміняться з червня

Шановні жителі Лосиноостровського району!

З червня 2016 року в зв'язку з реорганізацією ВАТ «Банк Москви» в Єдиному платіжному документі зміниться інформація про фінансовий операторі платежів за житлово-комунальні послуги.

З 10 травня функції фінансового оператора системи ЄЇРЦ будуть передані від ВАТ «Банк Москви» в Банк ВТБ.

В Єдиному платіжному документі в рядку «Рахунок по збору платежів за ЖКП та інші послуги району (назва району) будуть вказані такі реквізити:

найменування - філія «Центральний» Банку ВТБ (ПАТ);

номер кореспондентського рахунку - 30101810145250000411;

номер банківського ідентифікаційного коду (БІК) - 044 525 411;

ідентифікаційний номер платника податків (ІПН) - 7702070139.

Звертаємо вашу увагу, що Єдині платіжні документи з новими реквізитами є справжніми і підлягають своєчасній оплаті.

Єдиний платіжний документ з новою інформацією (виділена)

Звертаємо вашу увагу, що в Єдиному платіжному документі зміниться інформація про одержувача грошових коштів і його реквізити.

З 10.05.2016 функції фінансового оператора системи ЄЇРЦ будуть передані від ВАТ «Банк Москви» в Банк ВТБ.

Таким чином, до ВТБ перейдуть права і обов'язки, зокрема, по багатосторонніх договорів про організацію розрахунків і про інформаційну взаємодію в системі ЄЇРЦ (далі - Договори системи ЄЇРЦ), їх виконання буде здійснюватися ВТБ.

ВАТ «Банк Москви» інформує про нові реквізити, які будуть використані в системі ЄЇРЦ:

найменування - філія «Центральний» Банку ВТБ (ПАТ);

номер кореспондентського рахунку - 30101810145250000411;

номер банківського ідентифікаційного коду (БІК) - 044 525 411;

ідентифікаційний номер платника податків (ІПН) - 7702070139.

Зміна реквізитів не зажадає зміни поточної нумерації рахунків зі збору платежів за житлово-комунальні послуги.

Таким чином, з червня 2016 року в Єдиному платіжному документі будуть змінені в рядку «Рахунок по збору платежів за ЖКП та інші послуги району (назва району):

найменування банку - філія «Центральний» Банку ВТБ (ПАТ) - замість ВАТ «Банк Москви», ІПН, к / рахунок, БИК ».

Зміна реквізитів в Єдиному платіжному документі не відіб'ється на рахунках платників

З червня 2016 року в Єдиному платіжному документі на оплату послуг ЖКГ будуть вказуватися реквізити нового фінансового оператора - банку ВТБ, а не Банку Москви. Дані зміни носять юридичний характер і не позначаться на обліку внесення коштів на рахунок конкретного споживача.

Так грошові кошти, сплачені за житлово-комунальні послуги по ЕПД, надходять на транзитний рахунок, а звідти розподіляються по постачальникам житлово-комунальних послуг. Інформація про надходження та розподіл грошових коштів враховується в фінансово-особовому рахунку платника. Номер транзитного рахунку і номера фінансово-особових рахунків, а також коди платників не змінюються. Таким чином, змінюються лише реквізити банку, а рахунок платника залишається колишнім. А всі кошти, які москвичі заплатять за Єдиним платіжним документом, будуть зараховані на рахунок платника - незалежно від того, які реквізити банку вказані в квитанції.

В даний час контрагенти ВТБ (список цих банків, платіжних сервісів і систем, які здійснюють прийом платежів за ЖКП за Єдиним платіжним документом, наведено нижче) отримали повідомлення про зміну реквізитів фінансового оператора. І вони, в свою чергу, зобов'язуються приймати до оплати Єдині платіжні документи як з новими, так і старими реквізитами. Банки, які не уклали договір з ВТБ, братимуть квитанції зі старими реквізитами до листопада 2016 року.

Нагадаємо, що зміна реквізитів в ЄПС пов'язано з приєднанням Банку Москви до банку ВТБ. В рамках цього процесу здійснюється передача функції фінансового оператора системи ЄЇРЦ від ВАТ «Банк Москви» в Банк ВТБ.

Список банків-агентів:

* ПАТ Сбербанк

* «ВТБ 24» (ПАТ)

* УФПС по м Москві-філія ФГУП "Пошта Росії»

* УФСП Московської області-філія ФГУП "Пошта Росії»

* Банк «Відродження» (ПАТ)

* ПАТ «МОСОБЛБАНК»

* ПАТ «Банк Уралсиб»

* АКБ «Військово-Промисловий банк» (ЗАТ)

* КИВИ Банк (АТ)

* ТОВ НКО «Рапіда»

* АТ НКО «Москлірінгцентр»

* АКБ «ФІНАРС Банк» (ЗАТ)

* НКО АТ Лідер

* КБ «Русский Торговий Банк» (ТОВ)

* НКО Красноярський Крайової Розрахунковий Центр

* ВАТ «Консервативний комерційний банк»

* ТОВ КБ «Платина»

* АТ «Банк Воронеж»

* НКО «Монета.ру»

* АКБ «Інтеркоопбанк» (ПАТ)

* «СДМ банк» (ПАТ)

В даний час на території Лосиноостровського району міста Москви за ініціативою жителів встановлені 4 шлагбаума розташовані за адресами:

1) Челюскінской, буд.9 (1шт.)

2) Челюскінской, д.13 (1шт.)

3) Малигіна, д.14, корп.1,2 (2шт.)

Для установки шлагбаума у ​​себе у дворі Вам необхідно:

1. Необхідно провести загальні збори власників приміщень, на якому більшість (> 51%) має проголосувати ЗА установку шлагбауму.

2. На зборах треба вирішити яким чином буде здійснюватися цілодобовий безперешкодний проїзд спецслужб на огороджену територію, як і хто буде нести охорону (якщо вона буде).

3. Потрібно вибрати підрядну організацію, яка розробить проект шлагбаума, встановить і буде обслуговувати його.

4. Рішення зборів і проект розміщення огорожі передається до ради муніципальних депутатів вашого округу

5. Протягом 30 днів після отримання документів, депутати приймають рішення про встановлення шлагбаума. І віддають його представнику власників житла (якого ви самі виберете).

Більш детально ознайомитись з діючими вимогами можна в Постанові Уряду Москви від 02.07.2013 №428-ПП

Як погасити борги по ЖКП в розстрочку

Щоб не втратити комунальних послуг та майна, необхідно вчасно їх оплачувати. А тим, хто вже накопичив борги, можуть надати розстрочку.

Кілька десятків тисяч москвичів виплачують борги за комунальні послуги в розстрочку. Серед них ті, хто звик збирати квитанції і платити за кілька місяців відразу, просто забудькуваті люди або ті, хто перебуває у важкій життєвій ситуації, наприклад, втратили роботу.

У таких випадках фахівці радять не ігнорувати боргові платіжки, а звернутися в керуючу організацію за розстрочкою. Клієнту запропонують укласти договір про реструктуризацію і розбити борг на суми, які він в змозі оплачувати одночасно з поточними нарахуваннями. Також варто дізнатися про можливості отримання субсидії на послуги ЖКГ.

Якщо цього не робити, до злісних боржників можуть застосувати заходи примусового стягнення. Так, якщо мешканець не платить більше двох місяців, керуюча компанія має право відключити його від комунальних послуг без рішення суду. Можна залишитися без електроенергії, каналізації та гарячої води.

Якщо боржники не поквапляться з оплатою і після рішення суду, до них прийдуть судові пристави. В рахунок боргу вони можуть забрати машину, дачу, гараж та інше майно, обмежити виїзд за кордон, заморозити рахунки і вклади в банках і списати з них гроші.

У будь-якому випадку фахівці міської системи розрахунків і нарахувань за ЖКП закликають москвичів не збирати борги. Оплатити комуналку можна декількома способами. Як правило, таку можливість надають мобільні оператори, банки і платіжні сервіси.

Їдучи з дому надовго, заплатити за комуналку можна авансом. Для цього потрібно звернутися в Центр держпослуг або в «Інженерні служби району» (ЦКУ «Ідеальної Країни»), написати заяву і отримати авансовий єдиний платіжний документ за період від одного до шести наступних місяців.

Для цього потрібно звернутися в Центр держпослуг або в «Інженерні служби району» (ЦКУ «Ідеальної Країни»), написати заяву і отримати авансовий єдиний платіжний документ за період від одного до шести наступних місяців

Обсяг коштів на благоустрій районів Москви виросте в 2 рази

У березні 2016 року райони столиці отримають черговий транш коштів стимулювання від платних парковок, ПДФО з оренди житла і патентів для індивідуальних підприємців. Про це 15 березня на засіданні Президії Уряду Москви повідомила заступник мера Москви Наталія Сергуніна.

Кошти в розмірі 1,25 млрд рублів будуть спрямовані в райони в середині березня. Це гроші, які самі райони заробили у вигляді надходжень від патентної системи оподаткування, платних парковок і податків на доходи фізичних осіб, що здають житлові приміщення в оренду. Загальний обсяг коштів стимулювання управ складе в 2016 році 6,2 млрд рублів. Майже 5 млрд рублів були доведені до управ районів ще на початку січня, щоб вони могли завчасно планувати вирішення найважливіших завдань з благоустрою. На поточний момент кошти розподілені, всі об'єкти благоустрою узгоджені муніципальними депутатами з урахуванням думки жителів. Управи районів вже приступили до конкурсних процедур з відбору підрядників.

Нагадаємо, що з 2016 року вступив в силу новий порядок доведення коштів стимулювання до управ районів. Згідно з ним, був збільшений обсяг фінансування управ за рахунок коштів стимулювання, а округах надана велика свобода в частині використання цих коштів за рахунок розширення кола заходів, на реалізацію яких вони можуть бути спрямовані. У числі нових напрямків витрачання - приведення в порядок парків і вулиць, адаптація міського середовища для маломобільних груп населення.

З 2013 року управи районів Москви отримують додаткові бюджетні асигнування - засоби стимулювання. Таким чином заохочується їх участь в роботі по наповненню бюджету і фінансового забезпечення розвитку районів.

В даний час обсяг коштів формується з доходів від ПДФО, що сплачується при здачі в оренду приміщень, від податку, що стягується у зв'язку із застосуванням патентної системи оподаткування та від збору плати за паркування. Вони направляються управами районів за погодженням з Радами депутатів муніципальних округів на реалізацію заходів з благоустрою районних територій.

За рахунок коштів фінансового стимулювання районів, виділених у 2015 році, здійснено заходи з благоустрою більше 2000 дворових територій, проведено капітальний ремонт близько 500 багатоквартирних будинків, виконані роботи по підвищенню пішохідної доступності станцій метро.

Інформація про використання коштів стимулювання в 2015 році управою Лосиноостровського району

Управою Лосиноостровського району відповідно до Постанови Уряду Москви від 23.09.2014 № 569-ПП «Про порядок виявлення, переміщення, тимчасового зберігання та утилізації кинутих, в тому числі розукомплектовані, транспортних засобів в місті Москві» і з метою виконання Доручення Мера Москви від 17.08 .2001 № 4-15-11948 / 1 «Про заходи щодо забезпечення безпеки, громадського порядку та протидії можливим терористичним актам в м Москві», виявлені автотранспортні засоби мають ознаки кинутого:

1. Анадирський ін., Д. 41 - Анадирський ін., Д. 43, Шкода Феліція - о751св177 (колір білий).

Шановний автовласник! Пропонуємо Вам до 27.01.2016 привести Ваш автомобіль у відповідність до вимог Правил експлуатації автотранспортних засобів.

У разі невиконання даного повідомлення 28.01.2016 буде переміщена на штрафний майданчик тимчасового зберігання автотранспорту.

З усіх питань звертатися в управу Лосиноостровського району, розташовану за адресою: вул. Л. Бабушкіна, будинок 1, каб. 316, тел. 471-07-16.

Мінбуд РФ пропонує вивчити «Азбуку для споживачів послуг ЖКГ»

З метою підвищення ефективності інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення про їхні права та обов'язки у сфері житлово-комунального господарства Мінбуд РФ розроблено методичний посібник «Азбука для споживачів послуг ЖКГ» .

Більш детальну інформацію про діяльність міністерства можна дізнатися на сайті http://www.minstroyrf.ru/

У префектурі СВАО працює консультативний пункт з питань платних парковок.

Для організації консультацій з організації платного паркувального простору (консультації проводяться фахівцями ЦКУ «Адміністратор Московського паркувального простору») в префектурі СВАО (проспект Миру, д. 18, кабінет 001) створений і з 10 листопада працює консультативний пункт. Години роботи пункту: з понеділка по четвер з 9 до 18 годин, в п'ятницю - з 9 до 16.45. Крім того, звернутися можна за телефоном (495) 688-77-52.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online