Кращі прикраси до Нового року: 5 російських ювелірних брендів

  1. З настанням перших зимових холодів починається передчасна подготовка к новому году - а це важливий...
  2. AVGVST: Якщо ви не носите ювелірні прикраси
  3. Parure: Розкіш і класика
  4. Dzhanelli Jewellery: Інтелектуальні ювелірні прикраси
  5. Elena Okutova: Ви не залишитеся непоміченою

З настанням перших зимових холодів починається передчасна подготовка к новому году - а це важливий привід порадувати себе і своїх близьких. Якщо ви справжній цінитель прекрасного - пропонуємо вам помилуватися брендами російських ювелірних прикрас.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ювелірні прикраси - особливий вид мистецтва, який не може залишити байдужість-ними прекрасну половину людства. Що ж нового пропонують відомі ювелірні бренди цієї зими. Представляємо розглянути 5 російських ювелірних компаній, на які варто звернути увагу.

YANA: Втілення мрії про ідеальних прикрасах

Фотографія: офіційний сайт бренду YANA

Русский ювелірний бренд YANA створює унікальні прикраси для жінок. Історія ювелірного бренду почалася з натхнення Яни Расковаловой, авторки бренду, камеєю. Після створення перших сережок-підвісок з камеєю, обрамлених рубінами, бренд продовжив дивувати своїх шанувальниць витонченими ювелірними прикрасами з дорогоцінними каменями і металами.

YANA відрізняється увагою до деталей і постійним пошуком нового. Створюючи кожна прикраса, Яна завжди в першу чергу керується своїм смаком і залишається найкращою рекламою власного бренду. Цієї зими бренд пропонує перлинні чокери, камеї і - хіт бренду - золоті браслети і кільця з витонченими китицями.

AVGVST: Якщо ви не носите ювелірні прикраси

Фотографія: офіційний сайт бренду avgvst

Шукаєте щось особливе? Avgvst - молодий ювелірний бренд з Єкатеринбурга. Вони називають свої прикраси «Newerly», заперечуючи «Fine Jewerly», які дівчата одягають по особливих випадках. Натхненні мінімалізмом, космосом, юністю і свободою, Avgvst створюють «прикраси для дівчат, які не носять прикраси» і набувають все більшої популярності.

Їх ідеї свіжі, як підвіски з лимонного золота, і барвисті, як льодяники «Lollipops» з аметисту, зеленого кварцу і цитрину. Також вражають прикраси «Ртуть» в формі срібних крапель, ніби стікають по кольє і браслетів. Прикраси випускаються колекціями і чудово доповнюють один одного.

Російський дизайнер, Наталя Брянцева, творець бренду, найбільше в своїй роботі боїться перетворитися на ювелірний «мас-маркет» і залишається одним з найоригінальніших брендів в Росії.

Parure: Розкіш і класика

View this post on Instagram

Закінчили роботу над шикарними сережками! Виглядають просто дивовижно! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Центральні діаманти ограновування «овал» 1,00 ct YZ / SI1 і 1,05 ct YZ / VS2. Як конекторів використані білі діаманти ограновування «коло» загальною вагою 0,315 ct. Загальна вага розсипи, використовуваної для прикраси становить 1,36 ct. Сережки виконані в білому золоті 750 проби. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Сертифікати найавторитетнішою лабораторії GIA на центральні камені. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Вартість за запитом. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Для замовлення пишіть нам: ➡️СПб, Петрозаводська, 13 8-921-949-98-00 ➡️Мск, 3-тя Вулиця Ямщика поля, д. 9 к.3 8-985-970-55 -77

A post shared by ЮВЕЛІРНІ ПРИКРАСИ | СПБ | МСК (@ Parure.at) on Dec 7, 2018 at 8:10 am PST

Санкт-петербурзький бренд Parure робить особливу пропозицію для своїх клієнтів - будь-яке кільце, яке ви захочете, буде виготовлено на замовлення в єдиному екземплярі, спеціально для вас. Привертає, чи не так?

Також привертає якість виробів, перевірене роками, оригінальний дизайн для любителів вечірньої ювелірної класики і сертифікаційні матеріали, які зачаровують своєю красою.

Цієї зими Parure пропонують кільця, сережки і підвіски у власному стилі, які будуть відповідати всім вимогам замовника. Чи готові ви виконати своє новорічне бажання?

Dzhanelli Jewellery: Інтелектуальні ювелірні прикраси

Творці бренду Dzhanelli Jewellery вірять, що кожна людина - унікальна особистість з неповторним внутрішнім світом, що надихає на створення таких же унікальних, «інтелектуальних» прикрас. Феномен людини - головне джерело натхнення для Діани Джанелл. Бренд закликає нас зробити розкіш носибельного, хоча б для того, щоб мати більше приводів для радості.

Він представляє різноманітні ювелірні прикраси для будь-якого випадку, але робить акцент на тому, що вони чудово підійдуть для щоденного використання, навіть зі светром і джинсами. Щоб дізнатися, чи підходить вам прикраси в стилі casual, варто звернути увагу на останню колекцію російського дизайнера Dzhanelli Jewellery.

Elena Okutova: Ви не залишитеся непоміченою

Олена Окутова - витончена петербурженка, відкриваючи свій модний будинок в Росії, ретельно продумала свій асортимент, в якому ви не зустрінете діаманти, зате в шоурумі LEFORM можна побачити безліч аметистів, турмаліни і сапфіри. Масивні «візантійські» кільця з великими топазами, срібні медальйони в готичному стилі і східні сережки-люстри.

Незвичайні кільця з масивними напівкоштовними каменями прикрасили руки Тіни Канделакі і Єви Грін, вони підходять яскравим і впевненим у собі дівчатам. Це не просто ювелірні прикраси, а особливий спосіб самовираження.

Ювелірні прикраси - це особливий спосіб самовираження і прекрасний подарунок близьким, який допоможе сказати про ваших теплих почуттях в холодну пору року.

Привертає, чи не так?
Чи готові ви виконати своє новорічне бажання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online